Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felnem kellene a megcsaastol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnem kellene a megcsaastol? Csak nekem fura ez a "viszony"?

Figyelt kérdés

Parom nagyreszt ferfiakkal dolgozik egyutt.de van 2no kollegaja is a melohelyen.

Az egyikkel kulonosen joban van.

Larom 32eves jokepu fiatal ferfi. A no pedig kozelit az 50gez de fiatalos a kulseje es laza.sportos stb.

Amugy talalkoztam mar a novel.jofej...van ferje is. A pasi azinten joban van a parommal.mivel o is kollega.

Nos ugye emlitettem hogy joban vannak.

Parom elmo dasa szerint a holgy mindenkivel ugyanilyen kozvetlen a munkahelyen

Pl. Puszival koszonnek egymasnak. Poenkodnak. Illetve parom racsorog a bore ha pl. Szuksege van valamire a raktarbol (es lusta hatramenni)

Viszont ez a tul jo viszony engem zavar.

Es bagyon fetekeny vagyok. Sot mar nem 1x borult el az agyam emiatt a tema miatt

Zavar hogy a parom vele van havonta 1hetetva meloban..napi 8oraban.

Tegnap pl nem keresett a parom napkozben mire kerdore vontam. Azt mondta beszelgettek bent a kollegakkal mivel kuvetelesen nem volt munka. Azonnal agyalni kezdtem hogy tuti a csajjal szurogeti a levet es ha a no van sosem leres stb.

Meg tegnap lattam a telefonjan hogy a csajnak kuldott egy poenos videot uzenetben facebookon. Ezen szinten kiakadtam.

Oke persze elmondja...plusz nem torli ki. Nem tagad le semmit.nem hazudik...de zavar hogy haverok.

Elmondtam a paromank hogy mit erzek.

O mindig felhuzza magat hogy nevetseges vagyok.hiszen kb. 8eve kollegaj es sosem tetszett neki a no. Csak jofej.kedves.segitokeszbezert birja de ennyi.

Azt mondta nem tudna ra nokent nezni plusz ENGEM szeret plusz ne nevettessem magam ezzl mivel a kollegina tul idos is...

Mindenesetre engem ez zavar.

Nagyon osszevesztunk ezen tegnap is mivel ismet megvadoltam a megcsassal es feltekenysegi jelenetet rendeztem este es kerdore vontam hogy napkozben miert nem hivott...mit csibalt bent...stb

Egyszeruen nem tudom turtoztetni magam.

Mindig azon kattogok h i gy tuti megcsal a csajjal vagy hogy hazudik nekem stb....

Plusz nem tudom elhii hogy kollegak es nincs koztuk semmi foleg hogy ilyen nagy haverok

2015. nov. 27. 05:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is volt már ez a kérdés, kérdező, probléma.

Akkor is azt kérdeztem, hogy a kérdező járt-e már valamiféle munkahelyen, valaha is.

A pasik nem álló szerszámmal, a nők meg nem nedves bugyiban töltik ám az idejüket - és ha összeakadnak, akkor puff bele...

nem így megy ez.

2015. nov. 28. 15:03
 42/42 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és 20 férfival dolgozok együtt az irodában, van akivel már kimondottan barátok lettünk. Páromat sosem zavarta és sose rendezett emiatt hisztit, mert megbízik bennem.
2015. nov. 29. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!