Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felnem kellene a megcsaastol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnem kellene a megcsaastol? Csak nekem fura ez a "viszony"?

Figyelt kérdés

Parom nagyreszt ferfiakkal dolgozik egyutt.de van 2no kollegaja is a melohelyen.

Az egyikkel kulonosen joban van.

Larom 32eves jokepu fiatal ferfi. A no pedig kozelit az 50gez de fiatalos a kulseje es laza.sportos stb.

Amugy talalkoztam mar a novel.jofej...van ferje is. A pasi azinten joban van a parommal.mivel o is kollega.

Nos ugye emlitettem hogy joban vannak.

Parom elmo dasa szerint a holgy mindenkivel ugyanilyen kozvetlen a munkahelyen

Pl. Puszival koszonnek egymasnak. Poenkodnak. Illetve parom racsorog a bore ha pl. Szuksege van valamire a raktarbol (es lusta hatramenni)

Viszont ez a tul jo viszony engem zavar.

Es bagyon fetekeny vagyok. Sot mar nem 1x borult el az agyam emiatt a tema miatt

Zavar hogy a parom vele van havonta 1hetetva meloban..napi 8oraban.

Tegnap pl nem keresett a parom napkozben mire kerdore vontam. Azt mondta beszelgettek bent a kollegakkal mivel kuvetelesen nem volt munka. Azonnal agyalni kezdtem hogy tuti a csajjal szurogeti a levet es ha a no van sosem leres stb.

Meg tegnap lattam a telefonjan hogy a csajnak kuldott egy poenos videot uzenetben facebookon. Ezen szinten kiakadtam.

Oke persze elmondja...plusz nem torli ki. Nem tagad le semmit.nem hazudik...de zavar hogy haverok.

Elmondtam a paromank hogy mit erzek.

O mindig felhuzza magat hogy nevetseges vagyok.hiszen kb. 8eve kollegaj es sosem tetszett neki a no. Csak jofej.kedves.segitokeszbezert birja de ennyi.

Azt mondta nem tudna ra nokent nezni plusz ENGEM szeret plusz ne nevettessem magam ezzl mivel a kollegina tul idos is...

Mindenesetre engem ez zavar.

Nagyon osszevesztunk ezen tegnap is mivel ismet megvadoltam a megcsassal es feltekenysegi jelenetet rendeztem este es kerdore vontam hogy napkozben miert nem hivott...mit csibalt bent...stb

Egyszeruen nem tudom turtoztetni magam.

Mindig azon kattogok h i gy tuti megcsal a csajjal vagy hogy hazudik nekem stb....

Plusz nem tudom elhii hogy kollegak es nincs koztuk semmi foleg hogy ilyen nagy haverok

2015. nov. 27. 05:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
0%

Vannak akik a homokba dugják a fejüket és nem hajlandóak szembe nézni azzal hogy a férfiak nagyrésze igenis megcsalja a barátnőjét.

Akit már csaltak meg, az érthető hogy féltékeny, akit pedig még nem csaltak meg vagy csak nem tud róla az paranoiának nevezi a féltékenységet.

De azok a pasik a legnagyobb félrelépők akik téged sárkánynak neveznek!

2015. nov. 27. 12:06
 22/42 Költőnő? ***** válasza:

Csaltak már meg. És? A jelenlegi embert büntessem egy másik ember miatt?! Nem vagyok sem naiv sem hülye azonban a beteges féltékenység teljesen felesleges és az őrületbe kergeti mindkét felet.

Az alaptalan vádaskodással pont azt lehet elérni, amit a féltékeny ember el szeretne kerülni. Egy őszinte és biztos kapcsolatot.

Ha meg vki félre akar menni azt megteszi féltékenység nélkül is.

2015. nov. 27. 12:15
 23/42 Költőnő? ***** válasza:
*kapcsolat hiányát
2015. nov. 27. 12:16
 24/42 anonim ***** válasza:

Utolso, orbitalis baromsagokat beszelsz, hasonloan ostoba lehetsz, mint a kerdezo, joban lehetnetek.

Normalis lelkuletu, egeszseges ember kepes felfogni, hogy az ilyen viselkedes semmire sem vezet, akkor is, ha korabban megcsaltak. Kepzeld engem is megcsalt egy megbizhatatlan alak, ettol meg nem az osszes ferfi budos diszno. Sot, meg csak nem is a legtobb. Ha teged mindenki megcsalt, akkor veled van a baj, hogy ezt a tipust valasztod, ez a szomoru igazsag. De persze konnyebb mindenki mast hibaztatni, mint magunkba nezni, ugyebar.

Aki nem paranoid, az nem kepzel bele mindenbe megcsalast, plane akkor, ha egyebkent az egvilagon semmi jele nincs.

De persze jobb tonkretenni a kapcsolatot, vadaskodni es hisztizni. Aki nem kepes bizalomra, mi a francnak lep kapcsolatba?

Mellesleg no vagyok, es soha nem csaltam meg senkit, es tovabbra is fenntartom az elozo kommentem minden egyes szavat, szoval ez nem jott be :) Tovabbi kellemes rettegessel teli eletet.

2015. nov. 27. 12:22
 25/42 anonim ***** válasza:
Utolso alatt a 21-est ertettem, bocsi Koltono (veled maximalusan egyetertek) :)
2015. nov. 27. 12:23
 26/42 Költőnő? ***** válasza:
mertem remélni:)
2015. nov. 27. 12:33
 27/42 A kérdező kommentje:

Elmondta hogy tegnap bement a nohoz beszelgetni a raktarba majdnem 1orara.

Es kettesben voltak.

Innentol kezdve nemertem..tuti megcsalt

2015. nov. 27. 12:38
 28/42 anonim válasza:

Csak röhögni lehet azon mennyire naívak egyes nők.

Be lehet regisztrálni szexpartner kereső oldalakra, a férfiak 70%-a házas, a többi meg titkolja hogy nem független.

Magyarországon 130 milliárd! forintot költenek évente prostituáltakra a férfiak. Aki azt hiszi hogy ezek nagyrésze független, az szánalmasan menekül a valóság elől.

2015. nov. 27. 12:41
 29/42 anonim válasza:
Jó az a munkahely ahol csak úgy lehet egy órát lógni.
2015. nov. 27. 12:50
 30/42 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek a valaszokat.

Azt hiszem vege a kapcsolatunknak.

Nagyon osszevesztunk mielott elment dolgozni (ahol persze megint ott lesz a no) kiabaltunk egymassal.csunyan beszeltunk es lokdosodtunk is.

Az utolso csepp az volt a poharba hogy megkerdeztem tole hogy tegnap mennyi idot toltott a csajjal.

Mire O elmondta hogy kb. 45percet beszelgetett vele a raktarban kettesben. Es az egeszben az a legszebb hogy a pasim sajat maga ment at hozza dumalgatni. Senki sem kenyszeritette.

Nekem total leesett az allam.... Nem tudom elmondani amit jelenleg erzek. Nagyon ossze vagyok zavarodva es rettentoen faj hogy valoban megcsalhatott.

Innentol kezdve nem tudom elhinni hogy 1ora kettesben toltott ido alatt nem csinaltak semmit..

2015. nov. 27. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!