Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felnem kellene a megcsaastol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnem kellene a megcsaastol? Csak nekem fura ez a "viszony"?

Figyelt kérdés

Parom nagyreszt ferfiakkal dolgozik egyutt.de van 2no kollegaja is a melohelyen.

Az egyikkel kulonosen joban van.

Larom 32eves jokepu fiatal ferfi. A no pedig kozelit az 50gez de fiatalos a kulseje es laza.sportos stb.

Amugy talalkoztam mar a novel.jofej...van ferje is. A pasi azinten joban van a parommal.mivel o is kollega.

Nos ugye emlitettem hogy joban vannak.

Parom elmo dasa szerint a holgy mindenkivel ugyanilyen kozvetlen a munkahelyen

Pl. Puszival koszonnek egymasnak. Poenkodnak. Illetve parom racsorog a bore ha pl. Szuksege van valamire a raktarbol (es lusta hatramenni)

Viszont ez a tul jo viszony engem zavar.

Es bagyon fetekeny vagyok. Sot mar nem 1x borult el az agyam emiatt a tema miatt

Zavar hogy a parom vele van havonta 1hetetva meloban..napi 8oraban.

Tegnap pl nem keresett a parom napkozben mire kerdore vontam. Azt mondta beszelgettek bent a kollegakkal mivel kuvetelesen nem volt munka. Azonnal agyalni kezdtem hogy tuti a csajjal szurogeti a levet es ha a no van sosem leres stb.

Meg tegnap lattam a telefonjan hogy a csajnak kuldott egy poenos videot uzenetben facebookon. Ezen szinten kiakadtam.

Oke persze elmondja...plusz nem torli ki. Nem tagad le semmit.nem hazudik...de zavar hogy haverok.

Elmondtam a paromank hogy mit erzek.

O mindig felhuzza magat hogy nevetseges vagyok.hiszen kb. 8eve kollegaj es sosem tetszett neki a no. Csak jofej.kedves.segitokeszbezert birja de ennyi.

Azt mondta nem tudna ra nokent nezni plusz ENGEM szeret plusz ne nevettessem magam ezzl mivel a kollegina tul idos is...

Mindenesetre engem ez zavar.

Nagyon osszevesztunk ezen tegnap is mivel ismet megvadoltam a megcsassal es feltekenysegi jelenetet rendeztem este es kerdore vontam hogy napkozben miert nem hivott...mit csibalt bent...stb

Egyszeruen nem tudom turtoztetni magam.

Mindig azon kattogok h i gy tuti megcsal a csajjal vagy hogy hazudik nekem stb....

Plusz nem tudom elhii hogy kollegak es nincs koztuk semmi foleg hogy ilyen nagy haverok

2015. nov. 27. 05:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%

Te meg soha nem kedveltel senkit, nem voltak soha haverjaid, barataid, akikkel kettesben dumalnal? Vagy barkire raugrasz, akivel kettesben vagy?

Majd pont a raktarban all neki megdongetni, hogyne.. ezt a logikat.. :D Mert olyan nincs, hogy valaki csak dumal. Hihetetlen vagy, komolyan.

Ezek szerint nekem is feltekenynek kene lennem, amikor a baratom valamelyik noi haverjaval van, sot, amikor lany lakotarsai voltak, rajuk is fujnom kellett volna, sot, igazabol barkire, akire ranez. Meg neki is be kene zarnia a lakasba, amikor atmennek haverokhoz, vagy talalkozom a barataimmal, ha sracok. Ja bocs, ez nem igy mukodik normalis embereknel.

Jobb is, hogy vege, legalabb megszabadul toled. Neked meg ezzel a felfogassal, hozzallassal a budos eletben nem lesz normalis kapcsolatod.

2015. nov. 27. 13:12
 32/42 anonim ***** válasza:
76%

Ne haragudj, de azt a kapcsolatot te magad tetted tönkre. Miért kutakodsz utána? Még jó, hogy a melóhelyére nem engednek be, pont az kellene neki, hogy ott cirkuszolj.

45 perc beszélgetés meg nem akkora tragédia. Ha edzésre viszem a fiamat, én is elbeszélgetek már apukákkal, több, mint 45 percig. CSodálom, hogy a férjem még nem akadt ki rajta:))

Szerintem keress egy jó pszichológust, aki helyreteszi az önértékelésedet, aztán majd utána próbálkozz ismét a párkereséssel. Ez a kapcsolatot meg hagyd a fenébe. Ha ennyire nem tudsz megbízni benne, akkor semmi értelme.

2015. nov. 27. 13:27
 33/42 Költőnő? ***** válasza:
63%

ó így legyen ötösöm a lottón, ezt már az előző kérdésnél is mondtuk többen, h elmarod magad mellől.

Aki itt a férfiak számbéli hűtlenségével jött: a beteges féltékenység NEM változtat egy esetleg megcsalás tényén.

2015. nov. 27. 13:36
 34/42 anonim ***** válasza:

Eddig szerintem sem csalt meg. De most igen nagy esély van rá, hogy megbeszélnek a nővel egy találkát, ha ő is nyitott rá. Ha nem a nővel, akkor mással fog megcsalni, a nővel meg jót röhögnek rajtad, és néha majd beülnek siratni a pasid házasságát.

Végre én is olyan melóhelyen vagyok, ahol szeretem a kollégáimat. Én is elmegyek velük moziba, iszogatni, és ha úgy adódna, hogy ketten mennék valakivel, akkor igen, ketten. Puff. Attól még van párom, hűséges vagyok hozzá, és az is maradok. Ennyi.

2015. nov. 27. 13:59
 35/42 anonim ***** válasza:

"Egyszeruen nem tudom turtoztetni magam.

Mindig azon kattogok h i gy tuti megcsal a csajjal vagy hogy hazudik nekem stb.... "

Ennek a kapcsolatodnak ezek szerint vége. Szerinted egy következőben nem leszel ugyanígy féltékeny, akár még akkor is, ha mondjuk egy északi-tengeri olajfúrótornyon fog dolgozni a párod 100 %-ban férfi közösségben, mert még akkor sem tudod kizárni annak a lehetőségét, hogy alkalma legyen megcsalni, ha akar, mondjuk úton kifele vagy hazafele, hacsak nem teszel rá erényövet?

Amúgy abba belegondoltál logikusan, hogy ha a párod tényleg megcsalna ezzel a nővel, akit ráadásul már 8 éve ismer, jóban van a férjével, stb., akkor - túl azon, hogy hozzányúlhatsz a telefonjához, laptopjához, tudod a jelszavait, szerinted magától elmondta volna neked, hogy jóban vannak ezzel a munkatársnőjével, jó vele dumálni, közvetlen mindenkivel, meg válaszolna őszintén azokra a kérdéseidre, hogy hány percet tölt vele kettesben a raktárban (ahová nyilván más is bemehet bármikor, nem úgy, mint mondjuk egy bank páncéltermébe), ahelyett, hogy kamuzna neked?

Az nem gyanús, hogy ha valakinek titkolni, rejtegetni valója van, az jó eséllyel nem egészen így viselkedik?

"Semmit nem rejteget. Es sose. Talaltam semmit.

1eve vagyunkvegyutt es 8honapja egyutt is lakunk.. Semmit sem talalok. Semmifele gyanus jel nincsen."

Ennek ellenére a jelek szerint éppen sikerült gajra tetted a kapcsolatotokat.

(Szerintem egyébként jó döntés volt a szakítás, mert akár megcsalt, akár nem, ebben az állapotban, ahogy ti voltatok - örökös bizalmatlanságban, örökös gyanúsítgatásban és számonkérésben) nem érdemes együtt lenni valakivel - se neked, se neki.

Feltételezem, hogy nem igazán tudod, vagy akarod a párod szemével nézni ezt a dolgot, de majd később, ha már túl leszel érzelmileg a szakításon, feldolgoztad, és esetleg vissza tudsz nézni picit objektívebben, próbáld majd egyszer elképzelni, hogy ha a (volt) párod tényleg ártatlan abban, amivel te egyfolytában gyanúsítgattad, milyen érzés lehetett neki úgy hazamenni hozzád, hogy ahelyett, hogy fél nap távollét után örülnétek egymásnak, már előre tudja, hogy az a műsor,hogy te nekiállsz faggatózni, számon kérni, vádaskodni. Őszintén szólva nekem már a 2-3. ilyen alkalom is erősen a határaimat feszegette volna, de úgy látszik, vannak nálam kitartóbbak (optimistábbak?) is.

2015. nov. 27. 15:11
 36/42 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, aztán kiderült...
2015. nov. 27. 17:32
 37/42 A kérdező kommentje:
Utolso hogy es mi derult ki???
2015. nov. 27. 17:55
 38/42 anonim válasza:
54%
Engem többször is megcsalt a barátom és csak utólag tudtam meg mindegyiket. Pedig én is hozzáfértem a gépéhez és telefonjához. A gépén inkognítóablakot használt amiben sehol semmi nyoma nem marad hogy mit csinált, a telefonjából pedig hívás után kitörölt azonnal mindent. Szóval ne becsüljétek le férfiakat, nagyon dörzsöltek tudnak lenni ha át akarnak vágni és félrelépni. Lehet hogy a barátod nem akar megcsalni, de az biztos hogy minden férfi elcsábítható, csak az a kérdés hogy összeakad-e olyan nővel aki el akarja csábítani. Én a helyedben beszéltem volna a nő férjével arról hogy ő hogyan kezeli a felesége nagyfokú közvetlenségét más férfiakkal, ő biztos tudja hogy ez tényleg csak ártatlan barátkozás vagy volt a múltban példa másra is.
2015. nov. 27. 18:13
 39/42 A kérdező kommentje:

Utolso

A novel is ritkan talalkozom.mint a parom kollegaival altalaban mivel nem megyek be hozza naponta.max ha valami fontosat otthon felejt beadom neki.

A no ferjet eddig 1x lattam eletemben.

Nem irhatok ra vagy allhatok ele.hogy helo szerinted teged megcsalt az asszonyod???

Meg amugyse hozhatom ilyesmi helyzetbe a padimat a melohelyen

2015. nov. 27. 18:56
 40/42 omba ***** válasza:
100%

te kérdező - jobb ez így... miféle kapcsolat volt ez?

Ezt írod: "En meg megsertodhetnek azon hogy valoszinuleg megcsal. " Aztán meg azt, hogy semmi jele ennek, azon kívül, hogy az idejükbe beleférne.

2015. nov. 27. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!