Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felnem kellene a megcsaastol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnem kellene a megcsaastol? Csak nekem fura ez a "viszony"?

Figyelt kérdés

Parom nagyreszt ferfiakkal dolgozik egyutt.de van 2no kollegaja is a melohelyen.

Az egyikkel kulonosen joban van.

Larom 32eves jokepu fiatal ferfi. A no pedig kozelit az 50gez de fiatalos a kulseje es laza.sportos stb.

Amugy talalkoztam mar a novel.jofej...van ferje is. A pasi azinten joban van a parommal.mivel o is kollega.

Nos ugye emlitettem hogy joban vannak.

Parom elmo dasa szerint a holgy mindenkivel ugyanilyen kozvetlen a munkahelyen

Pl. Puszival koszonnek egymasnak. Poenkodnak. Illetve parom racsorog a bore ha pl. Szuksege van valamire a raktarbol (es lusta hatramenni)

Viszont ez a tul jo viszony engem zavar.

Es bagyon fetekeny vagyok. Sot mar nem 1x borult el az agyam emiatt a tema miatt

Zavar hogy a parom vele van havonta 1hetetva meloban..napi 8oraban.

Tegnap pl nem keresett a parom napkozben mire kerdore vontam. Azt mondta beszelgettek bent a kollegakkal mivel kuvetelesen nem volt munka. Azonnal agyalni kezdtem hogy tuti a csajjal szurogeti a levet es ha a no van sosem leres stb.

Meg tegnap lattam a telefonjan hogy a csajnak kuldott egy poenos videot uzenetben facebookon. Ezen szinten kiakadtam.

Oke persze elmondja...plusz nem torli ki. Nem tagad le semmit.nem hazudik...de zavar hogy haverok.

Elmondtam a paromank hogy mit erzek.

O mindig felhuzza magat hogy nevetseges vagyok.hiszen kb. 8eve kollegaj es sosem tetszett neki a no. Csak jofej.kedves.segitokeszbezert birja de ennyi.

Azt mondta nem tudna ra nokent nezni plusz ENGEM szeret plusz ne nevettessem magam ezzl mivel a kollegina tul idos is...

Mindenesetre engem ez zavar.

Nagyon osszevesztunk ezen tegnap is mivel ismet megvadoltam a megcsassal es feltekenysegi jelenetet rendeztem este es kerdore vontam hogy napkozben miert nem hivott...mit csibalt bent...stb

Egyszeruen nem tudom turtoztetni magam.

Mindig azon kattogok h i gy tuti megcsal a csajjal vagy hogy hazudik nekem stb....

Plusz nem tudom elhii hogy kollegak es nincs koztuk semmi foleg hogy ilyen nagy haverok

2015. nov. 27. 05:25
1 2 3 4 5
 11/42 Költőnő? ***** válasza:
89%
már megint Te? Már megírtuk korábban, h te vagy a nemnormális. Most se fogsz egyéb válaszokat kapni
2015. nov. 27. 09:52
 12/42 anonim ***** válasza:

6 os vagyok, ez a legyökerezés valóban nem túl szép tőle...

Egyébként a kérdező lehet hogy telóról ír,azért írt hibásan.

Szerintem se csal meg vele, próbálj bízni benne...de nem tudom, érdemes -e...Aki így beszél a párjával,nem igazán tiszteli..

2015. nov. 27. 10:02
 13/42 A kérdező kommentje:

Bevallom es nem vagyok ra buszke de en ennel csunyabban is szoktam vele beszelni....

Mindig megvadolom hogy megcsal.

Azt mondja egyrebjobban felidegesitik ezek a vadak.mivel sosem csalt meg es nem is fog.

Es nem erti miert kapja ezeket amikor 1x sem hazudott nekem semmiben.

Amugy elmondasa szerint a no mindenkivel ilyen kizvetlen es ez naluk termeszetes a melohelyen mert 8eve egyutt dolgozik ez a banda es olyan nekik ez a kozosseg mint egy 2.csalad

2015. nov. 27. 10:04
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

A no pedig kozelit az 50hez

Igen, sajnos kell:(

2015. nov. 27. 11:21
 15/42 anonim válasza:
0%

Hiába bunkózik itt a sok pasi hogy veled van a baj, bárki utána nézhet hogy az emberek 60%-a kezd munkatárssal szexkapcsolatot, úgyhogy igenis van alapja a féltékenységednek. Viszont attól tényleg nem lesz jobb a helyzet ha állandóan ezzel gyötröd, mert előbb-utóbb eljut oda hogy ha úgyis ezt hiszed róla, akkor miért ne tehetné meg és egyre többet fog azon agyalni hogy vajon milyen lehet a kolléganővel. Inkább szép csendben várj bármennyire is nehéz és nagyon figyeld a jeleket esetleg kutass utána, de csak úgy hogy ne tudja meg. Előbb-utóbb ki fog derülni ha megcsal, ezt nem lehet örökké titkolni.

Szerintem amikor érzed hogy nem bírod szó nélkül és veszekedés lenne belőle, akkor ezt az energiát és felindulást használd inkább szexre. Elégítsd ki a lehető legtöbbször, mert ha otthon kifacsarod, akkor a munkahelyén már nem tudják elcsábítani.

2015. nov. 27. 11:30
 16/42 A kérdező kommentje:

Utolso.

A laptopjaba mindenhova betudok lepni.... A telefonjat is barmikor atnezhetem.

Semmit nem rejteget. Es sose. Talaltam semmit.

1eve vagyunkvegyutt es 8honapja egyutt is lakunk.. Semmit sem talalok.

Semmifele gyanus jel nincsen

Sajnos a melohelyere csak ugy nem tudok beallitani.mivel portas es be kell jelentkezni...

Nem tudom mi madban kutathatnek

2015. nov. 27. 11:40
 17/42 anonim válasza:
0%
Viselkedésben lehet még kutatni. Ha többször előfordul hogy nincs kedve szexelni vagy elkezd jobban odafigyelni a külsejére, kimaradozik esténként, stb.
2015. nov. 27. 11:47
 18/42 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy neked a saját önbizalmaddal, egészséges önértékeléseddel vannak gondjaid?

A párom olyan helyen dolgozik, ahol a főnökét és őt leszámítva mindenki nő, és kivétel nélkül nála fiatalabbak. Azt is tudom, hogy csípik ők, mert egy jó fej, rendes pasi, aki emellett roppant szórakoztató tud lenni, mert minden helyzetben van valami humoros beszólása vagy odavágó vicce - annak idején többek között engem is a humorával vett le a lábamról. Nekem mégsem fordult meg soha a fejemben, hogy a munkatársai köztük valakivel több lenne köztük, mint jó munkatársi viszony.

Nyilván nem vagyok látó, fogalmam sincs, a te pároddal mi a helyzet, de az alapján, amit leírtál, nekem nem jutna eszembe féltékenykedni. Abba érdemes lenne belegondolnod, hogy ha alaptalanul féltékenykedsz, vádaskodsz, és - saját bevallásod szerint - annál még csúnyább dolgokat is vágsz a fejéhez, mint a "gyökér", akkor előbb-utóbb te leszel az, aki egy másik nő karajaiba fogod kergetni a viselkedéseddel.

Én megéltem ugyanezt fordítva az exemmel. Tudom, milyen érzés, amikor alaptalanul vádolnak olyasmivel, amit nem tettél meg, amikor ok nélkül féltékenyek rád, és te próbálod bizonygatni az ártatlanságodat egy darabig, amíg végre fel nem ismered, hogy neked ebben nincsen mozgástered, a probléma nem a tiéd, és nem közös, hanem a párodé, te pedig csak a saját térfeleden tudsz játszani, az övén nem.

Amikor annak idején eljutottam arra a pontra, hogy beláttam, hogy én a saját mozgásteremen belül nem tudok már semmit tenni, ha a párom nem bízik bennem, de nem is tudnék így vele tovább élni, egy piszok nehezen meghozott és fájdalmas lépés volt részemről a szakítás, mert úgy hagytam el, hogy még nagyon szerettem.

2015. nov. 27. 11:50
 19/42 Költőnő? ***** válasza:
81%

Na megjöttek a paranoid barátaid, velük ellehetsz.

De a legjobb talán mégis az lenne ha megfogadnád, h valószínűleg nincs semmi megcsalás, te vagy az idióta.

Mert így már tényleg mindent megteszel h elüldözd a srácot.

2015. nov. 27. 11:57
 20/42 anonim ***** válasza:

Nahat, meg mindig nem vagott ki, mint macskat sz-rni? Acelbol lehetnek az idegei, sajnalom szerencsetlent.

Keves undoritobb dolog van az alaptalan vadaskodasnal, plane, hogy csak annyi a "bune", hogy meri magat jol erezni a munkahelyen es tortenetesen van ott egy noi haverja, hat nem is tudom, hogy kepzeli. Pff. Inkabb szenvedjen egesz nap, meg teged hivogasson, mintha nem lenne mas dolga. Nem beszeltek eleget munka utan, muszaj onnan is allandoan "becsekkolnia"?? Ezt megis hogy gondolod?

Elviselhetetlen, hisztis, undorito harpiakent viselkedsz, raadasul pontosan tudod, megsem valtoztatsz.. egyelore meg birja, de ne csodalkozz, ha nem fogja sokaig.

Sulyos bajok vannak a fejedben, paranoiad vagy az onbizalomhianyodtol, komolyan mondom, hogy kezelni kene.

Olvasd mar vissza, amit irtal basszus, es eletedben eloszor talan hasznald is hozza az agyad!!

2015. nov. 27. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!