Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért rögeszméje vkinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rögeszméje vkinek a megcsalás?

Figyelt kérdés
A barátom folyton attól fél h megcsalom. Ha jön egy új munkatárs pl akkor azt mondja reméli h nem fogom megcsalni. Este megnézi hányra érek haza. Múltkor elém jött gyalog (35 perc séta kb munkahelyemig) hazamenet elmentünk kajálni, mikor majdnem hazaértünk mondta h nem érti miért érek haza később, ha most még elmentünk kajáért is. Egyik nap ki volt kapcsolódva az övem, akkor is h én biztos más csávótól jövök. Meg h más illat van rajtam meg ilyenek, de ez nem igaz. Aztán amikor látja h rosszul esik azt mondja csak viccelt, megbízik bennem. De szokott olyanokat kérdezni h nekem csak ő van e, meg h csak őt szeretem. Állandóan bizonygatom, alapból érezhetné. Múltkor egyik lány munkatársam szórakozott azzal h egy fiú munkatársamnak azt mondta h szerelmes vagyok belé, de én elmondtam itthon a poént, barátom meg rögtön kérdezte h mikor végez a gyerek, mert szétveri az arcát. Pedig emiatt mért kéne? Volt a barátomnak előttem vagy 2 évvel egy komoly kapcsolata ahol a lány megcsalta a haverjával, ez megviselte, lehet azért ilyen érzékeny téma ez neki? Előttem csak néha volt egy-két egyéjszakása, casanova típus, buli meg minden. Egyébként huszonévesek vagyunk.
2015. nov. 14. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hat igen.

Engem is.megcsalt a volt baratnom 2 ev kapcsolat utan. Mit ne mondjak k...va szarul esett. Szet voltam hullva teljesen

Es ez nekem mar olyan "sebet"ejtett hogy en is nagyon erzekeny vagyok erre. Baratnom mar szolt hogy tulsagosan feltekeny vagyok es hogy nem kellene ennyie es o nem olyan mint az elozo baratnom aki megcsalt.

Legyel vele megerto mert kegyetlen szar amikor megcsal valaki es utanna rettegsz hogy mikor lesz a jovetkezo alkalom

Mondjad neki surubben hogy szereted es sokat jelentesz neki es soha nem tennel ilyet.

2015. dec. 2. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért mert már megcsalták.Velem is megtörtént 23 év házasság után.Ugyan együtt maradtunk, de azóta féltékeny vagyok, azelőtt pedig nem volt jellemző.

A haláleset után az egyik legnagyobb érzelmi fájdalom.

Ilyenkor sérül a lélek...

Viszont ,ha még nem történt vele ilyen, akkor kis önbizalma van, és fél hogy elveszít.

Azt jelzi, hogy szeret, bár néha biztos, nehéz elviselni...

De ha nem lenne féltékeny, akkor közömbös lennél számára...

2015. dec. 3. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!