Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rögeszméje vkinek a megcsalás?
Hat igen.
Engem is.megcsalt a volt baratnom 2 ev kapcsolat utan. Mit ne mondjak k...va szarul esett. Szet voltam hullva teljesen
Es ez nekem mar olyan "sebet"ejtett hogy en is nagyon erzekeny vagyok erre. Baratnom mar szolt hogy tulsagosan feltekeny vagyok es hogy nem kellene ennyie es o nem olyan mint az elozo baratnom aki megcsalt.
Legyel vele megerto mert kegyetlen szar amikor megcsal valaki es utanna rettegsz hogy mikor lesz a jovetkezo alkalom
Mondjad neki surubben hogy szereted es sokat jelentesz neki es soha nem tennel ilyet.
Azért mert már megcsalták.Velem is megtörtént 23 év házasság után.Ugyan együtt maradtunk, de azóta féltékeny vagyok, azelőtt pedig nem volt jellemző.
A haláleset után az egyik legnagyobb érzelmi fájdalom.
Ilyenkor sérül a lélek...
Viszont ,ha még nem történt vele ilyen, akkor kis önbizalma van, és fél hogy elveszít.
Azt jelzi, hogy szeret, bár néha biztos, nehéz elviselni...
De ha nem lenne féltékeny, akkor közömbös lennél számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!