Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van valakinek tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata ezekben?

Figyelt kérdés

Meg fogom csalni a férjem.

Tegnap csúnyán megalázott, "szexelni" készültünk, én pedig szerettem volna ha van előjáték (ő olyan "dürr bele a közepébe" típus, így nem jó vele a szex),

erre megsértődött, felkelt és kiment. (nem hisztiztem, normálisan kértem).

Nem az első hasonló eset, majd minden nap kapok valamit, pedig rendes vagyok vele, segítek minden téren.

A válás most nem opció, néhány hónapig legalábbis.

2015. nov. 8. 08:56
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja, és nem kérek bunkó kommenteket, mert jelenteni fogom őket. Köszi!
2015. nov. 8. 08:57
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább le kellene ülnötök és megbeszélni, hogyan tovább. Azzal, hogy keresel egy szexpartnert, nem leszel előrébb.
2015. nov. 8. 09:04
 3/19 A kérdező kommentje:

Már annyiszor beszéltünk, de semmi nem lett jobb!! Állítólag szeret de ezek után nem hiszem el.

Ez mindegy is. A lényeg hogy megveszem, és olyan sztorikra lennék kíváncsi, ahol ez valamiféle eredményt hozott.

2015. nov. 8. 09:06
 4/19 A kérdező kommentje:
Megteszem * telefont kell cserélnem.
2015. nov. 8. 09:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Most azt varod el tolunk, h talaljunk neked partnert?

Azt kijelentetted mar h meg fogok csalni. Hogy kiokitsunk h ne csinald, azt se akarod. Kb. annyi ertelme volt kiirnod ezt a kerdest, mint az en valaszomnak van.

Alj be a sorba, es csald meg, a legtobb ember az teszi. Egy kapcsolat ketton all. O epp elrontja, o a hibas. De nem tudsz varni honapokat, h a valas utan dugjon meg vki mas?! Komolyan, a kerdes megfogalmazasa mar maga idegesito.

2015. nov. 8. 09:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje ismeritek egymást, vagytok házasok?
2015. nov. 8. 09:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek, hogy ha nem javul a helyzet, keresel magadnak egy szexpartnert? Mi volt erről a véleménye?
2015. nov. 8. 09:20
 8/19 A kérdező kommentje:

Én már annyit tettem, vártam türelmesen, most már elég. A huga neki a családja, ha az jön, engem leseszar, ő az isten neki.

Nem kell keresni, megteszem én:). Én történetekre vagyok kíváncsi, NEM OKOSKODÁSRA!

Értő olvasás!

2015. nov. 8. 09:29
 9/19 anonim ***** válasza:
Történeteket a Romanában (ha van még), és a többi női magazinokban találsz. Szevasz!
2015. nov. 8. 09:35
 10/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozz az iszlam allamba, vagy menj ki indiaba meztelenul, ha meg akarod csalni. Ocsem, ennyi retardalt embert ez a bolygo nem hordott magan...
2015. nov. 8. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!