Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata ezekben?
Meg fogom csalni a férjem.
Tegnap csúnyán megalázott, "szexelni" készültünk, én pedig szerettem volna ha van előjáték (ő olyan "dürr bele a közepébe" típus, így nem jó vele a szex),
erre megsértődött, felkelt és kiment. (nem hisztiztem, normálisan kértem).
Nem az első hasonló eset, majd minden nap kapok valamit, pedig rendes vagyok vele, segítek minden téren.
A válás most nem opció, néhány hónapig legalábbis.
Na, nézd, megalázni párkapcsolatban azt lehet, aki hagyja magát. Ha a szexben ennyire figyelmetlen, tapintatlan, bunkó, és te ezt tűröd, akkor ne csodálkozz, hogy nem partnerként hanem eszközként fog használni.
Ha megsértődik és kimegy, duzzog, hisztizik, tegye, de ha ő olyan "dürr bele a közepébe" akkor nem ez az első eset, tehettél volna ellene, ha szereted.
Te annyira ostoba vagy, h nem veszed eszre h most ebbe a tortenetben te vagy a hulye.
De teljesen. Azert ruhelne esetlegesen minket mas nep, mert nem irunk torteneteket, h h csaltuk meg a parunkat?! Komolyan eddig teged is sajnaltalak, mert nyilvan elhanyagol, meg az se helyes amit o tesz. De csak eddig. Hogy jon a te megcsalasod mas nepek esetleges osszetuzesebe?! :D
En meg pont most lettem buszke h magyar vagyok, mert eddig mindenki elitelte azt ami helytelen!
Nagyon sokszor elmondtam már, hogy az emberek döntő többsége nem azzal él, akivel kellene. Itt is ez a helyzet. De mi a ménkűnek mentél egyáltalán hozzá? Szeretni nem szereted, ez tiszta sor. Legalábbis szerelemmel nem. Akkor meg?
Megcsalod? Oké, szíved joga. Mindenki maga dönti el, mi az ami után még tükörbe tud nézni. Csak az a kérdés, hogy mennyivel leszel beljebb? Ő továbbra sem fog előjátékkal elkényeztetni, viszont a szexet elvárja tőled ezután is. Ha te közben ne adj' isten, beleszeretsz a pótkerékbe, akkor hogyan fekszel majd le a férjeddel?
Tudom, ez nem válasz kérdésedre, de komolyan nem értem, mi a túrónak vagy vele?
Hasonlo helyzet volt. Megcsaltam, mégha nem.is tervezetten.
Elvaltunk. De csunyan.
Jobb, ha kivarod a par honapot a valasig. Egyebkent meg mire kituznek a targyalast addig pont eltelne par honap. Szoval ne varj addig, ha komoly a szandekod.
Ha csak a megcsalast akarod kiprobalni, akkor keves pozotiv kimenetelu sztorit ismerek.
Egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy nő, akit a párja durr bele bumm! A nő megelégelte ezért megakarja csalni a párját. Megerősítést várt a pajtársaitól és még le is hülyézte őket. A lehülyézettekből szeretné kapni a simogatást, csókokat, fikázza azt a népet amelynek a nyelvét beszéli, és simogatást vár.
Egy nap felkelt a nő, talált egy palit aki előjátékkal előjátékozta. A nő boldog lett, mert nem kell a hülyékkel foglalkoznia akiket megrugdosott és simogatást várt. Az új pali nem magyar volt, de az a nem magyar volt, cserébe viszont hajléktalan. Heppy And
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!