Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért hiszik azt, hogy a megcsalás legitimálja a vandalizmust, az erőszakot, a trógerséget stb?
En ennel kedvesebb vagyok. Ha megcsalna a pasim, akkor a csajt vernem meg, tornem el az orrat, kezet. A pasim nem bantanam. Minden tettnek kovetkezmenye van. Tanuljak meg a korulottem levo nok, h kockazatos a pasimra hajtani. Ok szeretik az izgalmat, akkor megadom nekik.
N
Egyet értek veled, kérdező. Én nem alacsonyodnék le erre a szintre. Mondjuk esetleg még akkor tennék valamit, ha nagyon durván meg is aláz valamivel, bár akkor is maximum valami hasonló gesztus lenne a dolog. De összetörni, tönkre tenni dolgokat....nem, semmi értelmét nem látom.
Az elsőnek pedig annyit: nem annyira a nő hibája, ha a pasid annyira gerinctelen, hogy beadja neki hogy szakító/ válófélben vagytok, nincs már szex de ilyen meg olyan okból nem tud téged otthagyni,szóval hitegeti, hogy őt választja, de még nem szakít. Az a lányka csak ostoba vagy naív. Ha a pasid csal, vele kéne elszámolnod, csak gondolom, könnyebb kifelé mutogatni. Én erre azt mondanám: akit lehet vinni, azt vigyék.
>Miért ilyen egyszerű egy csomó ember?
Nem tudom, erre milyen magyarázatot vársz. Sokan egyszerűen csak egyszerűek :).
A magam részéről méltóságon alulinak tartom az ilyesmit.
Nyilvánvalóan azért, mert olyan lelkiállapotba kerül, ahol nem érdekli vagy nem méri fel, hogy ez bűn. Én sem tennék valószínűleg ilyet, de azért annyi empátia van bennem, hogy képes legyek mások helyzetébe beleélni magam. És még meg is tudom érteni. Amikor egy családtagom öngyilkos lett, sok minden ami előtte nekem fontos volt nem érdekelt és elhanyagoltam. Nem megyek bele a részletekbe, de tud akkora fájdalom érni egy embert, ahol a józan ítélőképessége bizony szinte a sokkos állapotáéval tud egyenértékű lenni. Szemtanúja voltam annak is egyszer egy külföldi autópályán, amikor egy karambolózott autóból a sofőr, jobbra balra mászkált sokkos állapotban az autóúton, baromi nagy veszélynek kitéve magát. Egy csalódott nő lelke sok olyan irányba elferdülhet (a csalódás mértékétől függően), hogy olyat tegyen amit amúgy nem tenne.
Megértés emberek! De én arról sehol n em hallottam még, hogy valaki ezért tartaná magát jobbnak, ugyanis ez mint mondtam szélsőséges lelki állapot, nem nyugodt és higgadtan cselekszik. De ezeket a kérdéseket részegeknek is feltehetnénk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!