Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rögeszméje vkinek a megcsalás?
Figyelt kérdés
A barátom folyton attól fél h megcsalom. Ha jön egy új munkatárs pl akkor azt mondja reméli h nem fogom megcsalni. Este megnézi hányra érek haza. Múltkor elém jött gyalog (35 perc séta kb munkahelyemig) hazamenet elmentünk kajálni, mikor majdnem hazaértünk mondta h nem érti miért érek haza később, ha most még elmentünk kajáért is. Egyik nap ki volt kapcsolódva az övem, akkor is h én biztos más csávótól jövök. Meg h más illat van rajtam meg ilyenek, de ez nem igaz. Aztán amikor látja h rosszul esik azt mondja csak viccelt, megbízik bennem. De szokott olyanokat kérdezni h nekem csak ő van e, meg h csak őt szeretem. Állandóan bizonygatom, alapból érezhetné. Múltkor egyik lány munkatársam szórakozott azzal h egy fiú munkatársamnak azt mondta h szerelmes vagyok belé, de én elmondtam itthon a poént, barátom meg rögtön kérdezte h mikor végez a gyerek, mert szétveri az arcát. Pedig emiatt mért kéne? Volt a barátomnak előttem vagy 2 évvel egy komoly kapcsolata ahol a lány megcsalta a haverjával, ez megviselte, lehet azért ilyen érzékeny téma ez neki? Előttem csak néha volt egy-két egyéjszakása, casanova típus, buli meg minden. Egyébként huszonévesek vagyunk.
ez már kicsit sok h ennyire nem képes bízni benned
az ok h megcsalták de értse meg h nem lehet onnantól egy kalap alá venni az összes nőt
ha meg ezt teszi akkor minek neki barátnő
szal beszélj vele és mond meg neki h vagy befejezi vagy szakítotok mert számodra ez taszító
2015. nov. 14. 08:05
2/12 A kérdező kommentje:
Mondta egyszer h fél h ezzel a féltékenységével tönkre fog tenni mindent. Múltkor szex után azt is kérdezte h ugye nem adnád senki másnak ezt az érzést. Mondtam neki h dehogy adnám, csak őt szeretem, akarom.
2015. nov. 14. 08:30
3/12 anonim válasza:
Önbizalom hiány, birtoklási vágy, paranoia. Nem tesz jót egyetlen kapcsolatnak sem, és te is menekülni fogsz egy idő után.
2015. nov. 14. 08:39
4/12 Költőnő? válasza:
én már csak a sztorit olvasva ideges lettem. Nálam max két lehetőség lenne, h változtass ecsém v lapát.
2015. nov. 14. 09:16
5/12 anonim válasza:
Ki volt kapcoslódva az öved? Véletlen volt, mi?
2015. nov. 14. 12:32
6/12 anonim válasza:
EZ nagoyn rossz volt ilyen kapcsolatom! Annyit tennék hozzá miért gondolja ezt rólad? Csak nem adtál vmi okot? ? ?
Viselkedésedből sok mindenre lehet következtetni!
2015. nov. 14. 12:46
7/12 anonim válasza:
Exem ilyen volt, fél év alatt megölte az előtte évekig jól működő kapcsolatunkat. Az utolsó hónapban már azzal is baja volt, ha a legjobb barátnőmmel találkoztam, mert hát sose lehet tudni.
Aztán kiderült, hogy ő volt az, aki folyamatosan csalt...
Én ultimátumot adnék neki, mert marhára nem egészséges, megmérgezi az egészet.
2015. nov. 14. 13:57
8/12 anonim válasza:
Mert lehet magából indul ki...
De egyébként melyik nőben/férfiban lehet megbízni?
Nem azt mondom,hogy te megcsaltad,csak hát érted a problémát.Az előzőben is bízott valószínűleg.
2015. nov. 15. 09:14
9/12 anonim válasza:
Ha ilyen lenne a párom, komolyan megijednék tőle. Megbeszélném vele hogy ennyire bizalmatlan nem lehet velem szemben, ugyanis én is megajándékoztam a bizalmammal és hogy egy ilyen párkapcsolatban szeretnék élni. Amennyiben nem egyeznek az elképzeléseink, úgy semmi harag nélkül mindenki menjen a maga útjára.
2015. nov. 15. 21:17
10/12 anonim válasza:
Kérdésedben a válasz. Csak éreztesd vele, hogy szereted, és magától rendbe jön. Ölelgesd, tapogasd, magadtól bújj hozzá, amikor csak lehet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!