Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalják meg egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg egyes férfiak a feleségüket/barátnőjüket ha szo szerint imádják?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki 10 évig volt együtt felségével és füvel fával lefeküdt. Azt mondja nemtudja miért csak ki akarta probálni milyen mással. Most szét mentek a felesegevel 2 éve és nem bir kiszeretni belőle. Azt mondja egyszerüen imádja és csak rá gondol. És nála sose volt az hogy csak 1 évig volt szerelmes hanem 10 év és plusz még mindig szerelmes a nőbe. De akkor kérdem én miért kell mást kiprobálgatni? A felesége gyönyörű,szex mindent megadott neki de a haverom még is megcsalta ugy hogy fülig szerelmes belé. Mire jó ez egyes férfiaknak? Probálgatni akarnak akkor minek házasodnak kinek köti le magát? 15 éve ismerem őket 5 éve laktam is velük fél évet és telleg tiszta olyanok voltak minden áldott nap mint ha pár honapja lenenek együtt és dul a love....de akkor minek mást kefélgetni nem értem...

2015. nov. 14. 03:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Van olyan aki szimplán nem monogám típus.

De miért nem kérdezed meg tőle?

2015. nov. 14. 04:45
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Mert a haverod egy patkány és nem tudta megbecsülni amije volt.Egy cseppet sem sajnálom,remélem évekig szenvedni fog!

Utálom az ilyen gerinctelen férgeket!

2015. nov. 14. 05:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szerelmes, az ugyanis nem ilyen, nem csak mondogatni kell. Ilyen egyszerű.
2015. nov. 14. 07:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Annyira nagy a szívük, hogy sajnos több nő is elfér benne :(
2015. nov. 14. 11:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Meg kerdeztem tole azt mondja nemtudja csak ki akart probalni masokat is....es igen nagyon szerelmes meg 10 ev utan is.
2015. nov. 15. 01:20
 6/11 anonim válasza:
23%
Sztem ez egy ösztön féle lehet náluk nem tudom. De ritka vagy talán nincs is olyan férfi aki ne csalta volna már meg a párját.
2015. nov. 15. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha te is azt gondolod a szerelemről, hogy ez belefér, akkor minek a kérdés?
2015. nov. 15. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Na na azért vannak hűséges férfiak is..de ez a fiú sajnos még nagyon gyermeteg lelkivilágú..ezért vált el tőle a felesége..ennyi..majd felnő, addig pedig szenved egy jót..
2015. nov. 17. 00:51
 9/11 anonim ***** válasza:

"Probálgatni akarnak akkor minek házasodnak kinek köti le magát? "

Ez itt a központi kérdés.

Talán nem saját magának, hanem a külvilágnak él. Talán nem nőtt fel, és úgy érzi, meg kell felelnie, valaki más értékrendje szerinti életet kell felmutatnia.

Olyan van, hogy valaki arra született, hoyg a nőket szeresse, de hát átverni valakit és szeretni az nefér meg együtt, akkor a szeretet nem igaz.

Ha valaki poli, és csak a szerelemnek él, akkor azt a nőt, aki ebben nem akar részt venni, hagyni kell elmenni.

2015. nov. 20. 02:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

5: Nézd, aki ilyen életet él, az egy profi hazudozó.

Megházasodott, pedig többbeket akar szeretni; ez a hazugság a családjénak, környezetének szólt.

Most gondolod, hogy akkor neked nem képes azt mondani, amivel a szemedbe a legjobb képet mutatja?

Hazugság a mondat, amit neked mondott. Azt gondolta, ezt akarod hallani, evvel még jó maradhat nálad.

2015. nov. 20. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!