Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg egyes férfiak a feleségüket/barátnőjüket ha szo szerint imádják?
Figyelt kérdés
Van egy haverom aki 10 évig volt együtt felségével és füvel fával lefeküdt. Azt mondja nemtudja miért csak ki akarta probálni milyen mással. Most szét mentek a felesegevel 2 éve és nem bir kiszeretni belőle. Azt mondja egyszerüen imádja és csak rá gondol. És nála sose volt az hogy csak 1 évig volt szerelmes hanem 10 év és plusz még mindig szerelmes a nőbe. De akkor kérdem én miért kell mást kiprobálgatni? A felesége gyönyörű,szex mindent megadott neki de a haverom még is megcsalta ugy hogy fülig szerelmes belé. Mire jó ez egyes férfiaknak? Probálgatni akarnak akkor minek házasodnak kinek köti le magát? 15 éve ismerem őket 5 éve laktam is velük fél évet és telleg tiszta olyanok voltak minden áldott nap mint ha pár honapja lenenek együtt és dul a love....de akkor minek mást kefélgetni nem értem...2015. nov. 14. 03:33
11/11 A kérdező kommentje:
Nekem ő az ismerösöm és soha nem kezdenénk ki egymással....csak én ugyan olyan véleményen vagyok mint ti pont ezert tettem fel ezt a kerdest....mert én se értem hogy most mi a fa*nak sir...és ami a legszebb még nem is tartja magat bunosnek mert o legalabb nem hagyta el a csaladjat csak kiprobalt szexbe masokat...pfuuuu no comment
2015. nov. 22. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!