Régen a férfiak melyik oldalukon vitték a barátnőjüket/feleségüket, és melyiken a 'rossz lányokat'?
Alapvetően a jobb oldalon mennek a nők, de ha biztonság úgy hozza, akkor ez nem számít. És egyébként sem számít ma már ez.
Én akkor érzem magam jól, ha a férfi az én baloldalamon van, de mert így kényelmes nekem, a jobb kezem szabad marad.
Szerinted annó melyik nős pasi vállalta volna fel, hogy a bal oldalán visz egy prostit, és mindenki látja ? :)
Csatlakozom az elsőhöz.
Viszont sok fiatalember még mindig tudja ezt a baromságot, pedig nincs jelentősége, főleg ma amikor senki nem tart be már semmit.
#6 az indoklásod eleje jó, a többi nem: tehát azért mentek jobb oldalon, hogy a bal oldalon hordott kard ne csapkodja menet közben a másikat ... ez lehetett nő, és lehetett felsőbb rangú valaki is
és úgy gondolom az baj, ha ma van aki nincs tisztában azzal, hogy a tisztelet jele valakit a jobb oldalára engedni menet közben ... vannak olyan illemtani szabályok amiket célszerű továbbörökíteni ... hogy miért? csak
Az a tisztelet jele, hogy a másik hol megy mellette ez most komoly?
Hagyjuk már a hülyeségeket, hagyományokat meg akkor kell betartani ha mindet betartom nem csak kényem kedvem szerint párat ami nekem kedvez.
Igen, én nagyon nagyon nem tartok be szabályokat, főleg, ami hülyeség, de ha Anyukámmal megyek valahova, én is nő vagyok, a jobb oldalamon megy. El sem tudnám máshogy képzelni, ha meg férfivel vagyok, akkor én megyek a pasi jobb oldalán, akkor az ellenkezője zavar.
EZ csak szokás nálam talán, de kényelmetlenül érzem magam egy férfi bal oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!