Miért ilyen velem? Tényleg nekem rossz a gondolkoásom?
Ott keződik a dolog, hogy mi az hogy egy felnőtt embernek a társa megtilt valamit???????
Én a helyedben mennék. És érezd nagyon-nagyon jól magad.
Ha a férjed nem hajlandó, akkor kérd meg édesanyádat, vagy akiket a gyerekek szeretnek, hogy vigyzzon pár órára rájuk.
Állj ki magadért nem kell engedélyt kérned, csak közöld.
Másrészt bocs de először kiélheted volna magad a 3gyerek 24évesen lehet túl gyors volt.
Legközelebb meg ne hagyd, hogy a fejedre nőjjön, és minden ilyen parancsolós tiltós lépésére 2x-esen lépj.
Még ha sehová nem mész valójába, csak 2 utcasarkot le, vagy barátnő buli helyett, akkor is. Tanitsd meg, hogy emberként bánjon veled, és ne merjen neked semmit tiltani és ha nagyon ugrál sokkal rossza bbul fog járni, mint ha normális emberként bánt volna veled.
5 Ilyenkor odaállsuz elé, belenézel a szemébe, elmosolyodsz, és mondod, igen b.ni megyek. közöd? (de lehetőleg ezt már felöltözve tedd,és osonj ki, mert örjöngeni szoktak).
2-3x ezt eljátszod, és egy életre megtanulja, hogy ne huzzon ujjat veled.
Én amikor a mórest csináltam, a másik kerületbe lévő barátnőmnél egy üveg üditő mellett potyogó könnyekkel néztem a 35db üzenetet a telefonomon, egymkor:D Akkor sem vettem fel, és nem engedtem, hogy zsarnokoskodjon bárki felettem.
Ha meg meri emelni rád a kezét, olyan és akkora pofont adj neki visszakézből, hogy egy életre elmenjen a kedve a kézrádemeléstől.
Sz...arházi az ilyen pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!