Miért ilyen velem? Tényleg nekem rossz a gondolkoásom?
Már írta, hogy nincs a pasinak pénze.
Ekkor meg főleg nem értem... Én ilyen helyzetben, ha kell, serpenyővel, vázával védeném meg magam a támadás ellen.
Miért nem cuccolod fel a gyerekeket és költözöl el?
Ö nem volt ilyen.àlompasi volt aztàn szèp lassan megvàltozott.
Utolsó vàlaszoló!valakivel keversz szerintem.sosem szoktam "kuncsorogni ".se ajàndèkokra se pènzre niincs ès nem is volt szüksègem.egy normàlis csalàdanya vagyok aki szeretne nèha elmenni a baràtnöivel pàr óràra.a gyerekeimet maximàlisan szeretetben ès jó anyagi hàttèrben nevelgetem.a lakàsunk pici de elfèrünk benne.a pàrom nem alkoholista ès azt se mondhatom hogy túlzottan rossz apa.ö is dolgozik van pénze csak a termèszete kicsit èrdekes.nem vèdeni akarom de eddig bàrmi volt szàmíthattam rà.najó nèha nem de....ez van.amúgy meg ha nem ismersz nèvszerint ne dobàlj kövekkel mivel nem tudod az èletemben mièrt törtèntek.fiatalon szültem.ès?? A legjobb tudàsom szerint próbàlom nevelni a gyermekeimet.de azt hiszem hogy okkal vàrom el azt hogy kicsit szórakozhassak ha ö is megteszi.az a minimum hogy bocsànatot kèrsz a bunkó hozzàszólàsodèrt.köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!