Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1éve tart a dolog de nekem egyre nehezebb..szerelmes lettem belé és rettegek hogy elveszitem..ami butasag mert nem az enyem de megis felek..sokat sirok emiatt a munkaban.itthon.ejszaka.azt mondta h ha nem lenne kislanya akkor engen venne felesegul de fel h ha elvalik akkor a felesege ellene neveli a lanyukat.a felesege erzi h van valami.mert mikor haza utazott 3hetre a ferj (mivel kulfoldon lakik es evente 2-3x megy haza)nem voltak egyutt 1hetig.probalkoztak de hiaba csinalt barmit is a felesege "ott"nem tortent semmi..mikor a masodik heten volt minden mondta a felesege h akar még egy gyereket.mikor ezt meselte nekem a ferj nagyon kiborultam.nagyon sirtam...itt van a testvere most nala latogatoban.semmi nincs mar egy hete csak neha egy csok vagy egy oleles..es nagyon sokat sirok emiatt.nagyon hianyzik.kerdeztem ma tole h akkor ennyi?vagy mas kell neki?mondta h nem kell neki mas es nem lesz mas csak en.utana felhivott telefonon.beszeltunk...minden nap latom de most h nem adhatok neki csokot amikor csak akarok nagyon nehez nekem..ott van de mintha ott se lenne.csak neha jon es mikor a tesoja nem figyel megfogja a kezem.vagy megolol....nem tudom mit tegyek
2015. okt. 7. 18:15
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
Lehet h ez 10 szeretobol 8ra igaz is..de nalunk tobb ponton is bukik a dolog.ismerem a feleseget latomasbol.egy nagyon nagyon szep no.okos.ertelmes.csinos.filigran.soha nem szidja a srac.csak jokat mondd rola.mint ahogy rolam is a no testvereinek akik ismernek es vissza hallom toluk h mit mondd rolam.mindig elmondja ha volt koztuk valami mikor otthon volt.elmondta h napi 3x is egyutt voltak.soha nem titkolt el semmit mint ahogy en se titkoltam el elole soha.nem szerelembol hazasodott de naluk ez ritka is mivel az eskuvo elott nem ismerik a menyasszonyt
2015. okt. 9. 20:19
 52/58 A kérdező kommentje:
Marmint ritka a szerelembol hazasodas...max szeretik a feleseguket.de errol olvashatsz is a muszlim hazassagoknal h h mukodik.
2015. okt. 9. 20:21
 53/58 kolosszus22 ***** válasza:
Még ha igazad is van a lényegen nem változtat, a lényeg pedig, hogy nem fogja elhagyni a feleségét, te pedig csak szeretős státuszban fogsz maradni. Húzza az idődet és te egyre nehezebb helyzetben leszel.
2015. okt. 9. 21:48
 54/58 A kérdező kommentje:
Én nem akarom h otthagyja a feleseget.en csak annyit akarok h eljen a jogaval h lehet 2felesege
2015. okt. 9. 22:16
 55/58 anonim ***** válasza:
S te ezért felvennéd az ő vallását? Egyáltalán felfogod amiről beszélsz? Más nő futva menekeülne abból s te bele akarsz mászni?
2015. okt. 9. 22:30
 56/58 A kérdező kommentje:
Én barmit megtennek erte.
2015. okt. 9. 22:48
 57/58 kolosszus22 ***** válasza:
Nyilván megvan az oka, hogy ő nem akar téged második feleségnek, többet gondolsz te ebbe a fickóba mint ami benne van, kissé naív vagy és buta, legalábbis ez jön le ebből a sztoribó. A kérdést meg tök felesleges volt feltenned, mert minden neked nem tetsző választ "meg tudsz magyarázni", az értelmes tanácsokat nem fogadod meg és győzködöd magad. Azt teszel amit akarsz, úgy szúrod el a saját életed ahogy akarod. ' értelmes megoldás van: Vess véget a dolognak, de azt úgy sem fogadod meg!
2015. okt. 10. 11:03
 58/58 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy bármit megtennél érte... Nem 20-30 éve tart ez a dolog köztetek, hogy te így elkötelezd magad, hanem 1 éve. Se a családja, se a feeség nem tud rólad, nem gondolod, hogy ennek oka van? S szerinted mi oka lehet? Ha annyira egyenes lenne ez a pasi, akkor miért kell mindenki előtt bújkálni? Mert nem tud elvenni? S szerinted el is akar venni? Ha el akart volna venni még a kezedet se foghatta volna meg, nemhogy a szeretője légy.

Én itt most befejezem, úgy van ahogy írták, mindenre van válaszod, magyarázatod, akkor nem értem ha ennyire világos minden akkor miért tettél fel kérdést? Pár oldallal előbb még azt se tudtad, hogy működik a válás az iszlámban, ezen az oldalon meg már lennél boldog második alárendelt nő, hát legyél, nekem 8, majd ha felszáll a rózsaszín köd leesik neked is a tantusz.

Minden jót!

2015. okt. 10. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!