Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 1éve tart a dolog de nekem egyre nehezebb..szerelmes lettem belé és rettegek hogy elveszitem..ami butasag mert nem az enyem de megis felek..sokat sirok emiatt a munkaban.itthon.ejszaka.azt mondta h ha nem lenne kislanya akkor engen venne felesegul de fel h ha elvalik akkor a felesege ellene neveli a lanyukat.a felesege erzi h van valami.mert mikor haza utazott 3hetre a ferj (mivel kulfoldon lakik es evente 2-3x megy haza)nem voltak egyutt 1hetig.probalkoztak de hiaba csinalt barmit is a felesege "ott"nem tortent semmi..mikor a masodik heten volt minden mondta a felesege h akar még egy gyereket.mikor ezt meselte nekem a ferj nagyon kiborultam.nagyon sirtam...itt van a testvere most nala latogatoban.semmi nincs mar egy hete csak neha egy csok vagy egy oleles..es nagyon sokat sirok emiatt.nagyon hianyzik.kerdeztem ma tole h akkor ennyi?vagy mas kell neki?mondta h nem kell neki mas es nem lesz mas csak en.utana felhivott telefonon.beszeltunk...minden nap latom de most h nem adhatok neki csokot amikor csak akarok nagyon nehez nekem..ott van de mintha ott se lenne.csak neha jon es mikor a tesoja nem figyel megfogja a kezem.vagy megolol....nem tudom mit tegyek2015. okt. 7. 18:15
11/58 A kérdező kommentje:
Arra nem emlekszik h mikor ismerte meg a feleseget de arra igen h a lanya hany kgval hany cmvel es mikor szuletett.attol fuggetlen h latta 5honapos 9honapos es 17honapos koraban
2015. okt. 7. 19:33
12/58 A kérdező kommentje:
Ismerek szinte mindenkit.a felesege testvereit.a fiu testvereit.az apjat a baratait..ezek utan keves embet maradna objektiv..nagyon sajnalom a feleseget es le akartam lepni de keptelen vok ra.vagy 100x probaltam.de meglatom es latja rajtam h csak megolel es elolvadok....
2015. okt. 7. 19:37
13/58 anonim válasza:
Ja hát az biztos jobban tetszene az apjának hogy évekig csalja a feleségét...
Meg ha a feleség azt mondaná a gyereknek hogy apád évekig csalt az nem ellene hangolás lenne senkinek csak őszinteség...
Viszont az hogy beleszeretett másba de attól még téged is szeret kislányom, majd néha elvisz, ez szerintem a gyereknek is tisztább, és egyenesebb út akár "példamutatásként" is.
Szerintem ez így korrektebb, és lehet az apja is jobban megbékélne vele, mint ezzel amit most csinál...
14/58 anonim válasza:
Látom, még hiszel a mesékben, vagyis önmagadat áltatod. A mai technikák mellet, csak videón látja a kicsit ugye? Van egy csomó ingyenes alkalmazás, skype, viber, stb. Meg a kitagadás? Felnőtt emberekről van szó, nem? Magadat teszed tönkre, ha folytatod. Nem fog elválni, hülyít mind a kettőtöket. Gondold át, évekig szenvedsz még, vagy egy hirtelen éles fájdalommal szakítani. Még lehetsz boldog mással.
15/58 anonim válasza:
5. vagyok.
Most levágtál egy cukormázas rizsát, de a kérdéseimre nem válaszoltál.
TE személy szerint mit akarsz?
(egyszerű kérdés, foglald három mondatba maximum, a rizsát hagyd, diétázom)
16/58 A kérdező kommentje:
Vele akarok elni.gyereket akarok.es velekelni es fekudni
2015. okt. 7. 19:48
17/58 A kérdező kommentje:
De nem akarom tonkre tenni senkinek az eletet.se a feselegeet se a kislanyet
2015. okt. 7. 19:49
18/58 A kérdező kommentje:
Még annyi hozza tartozik a dologhoz h a fiú muszlim
2015. okt. 7. 19:55
19/58 anonim válasza:
Oké, következő kérdés:
hány százalék esély van arra, hogy a te vágyaid teljesüljenek?
20/58 A kérdező kommentje:
Nem tudom :( naluk teljesen mashogy vannak a dolgok mint itt magyarorszagon.csak azt tudom h nagyon szeretem ot es amit kerne azt tennem..ha azt mondana vege elfogadnam ha azt mondana velem akar lenni elfogadnam.azt mondja en vagyok a szerelme es h en vok a legszebb a vilagon.es ha tehetne velem lenne....
2015. okt. 7. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!