Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1éve tart a dolog de nekem egyre nehezebb..szerelmes lettem belé és rettegek hogy elveszitem..ami butasag mert nem az enyem de megis felek..sokat sirok emiatt a munkaban.itthon.ejszaka.azt mondta h ha nem lenne kislanya akkor engen venne felesegul de fel h ha elvalik akkor a felesege ellene neveli a lanyukat.a felesege erzi h van valami.mert mikor haza utazott 3hetre a ferj (mivel kulfoldon lakik es evente 2-3x megy haza)nem voltak egyutt 1hetig.probalkoztak de hiaba csinalt barmit is a felesege "ott"nem tortent semmi..mikor a masodik heten volt minden mondta a felesege h akar még egy gyereket.mikor ezt meselte nekem a ferj nagyon kiborultam.nagyon sirtam...itt van a testvere most nala latogatoban.semmi nincs mar egy hete csak neha egy csok vagy egy oleles..es nagyon sokat sirok emiatt.nagyon hianyzik.kerdeztem ma tole h akkor ennyi?vagy mas kell neki?mondta h nem kell neki mas es nem lesz mas csak en.utana felhivott telefonon.beszeltunk...minden nap latom de most h nem adhatok neki csokot amikor csak akarok nagyon nehez nekem..ott van de mintha ott se lenne.csak neha jon es mikor a tesoja nem figyel megfogja a kezem.vagy megolol....nem tudom mit tegyek
2015. okt. 7. 18:15
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
De masnap azert még elmondta h fájt neki h nemet mondtam arra amit ő szeretett volna
2015. okt. 7. 21:53
 32/58 anonim ***** válasza:
A megoldás egyszerű: költözzetek az ő országába és legyél a második felesége, ha mindenképp hivatalos papírt akarsz. Végül is most is így éltek, bár szerintem mindegy van-e papír róla vagy nem....
2015. okt. 7. 23:04
 33/58 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el,más pasiknak alig jut csaj ennek meg kettő egyszerre.Egyébként nem kell minden szavát elhinni messziről jött ember azt mond amit akar.Lemerem fogadni hogy ha teherbe esnél fejvesztve menekülne az életbe nem látnád többet vagy azt mondaná vetesd el.Ha neki a "szerelem" azt jelenti hogy két nőt d*g ám legyen.Gondolom majd annak idején az öregotthonban is ezt fogjátok csinálni már ne haragudj de ez így már szánalmas.
2015. okt. 8. 02:04
 34/58 A kérdező kommentje:
Ma reggel mondtam neki h en is a felesege akarok lenni..mondta h paoiron nem lehetek.csak 1 lehet papiron.es ahhoz h a felesege legyek kell még egy haz mert a mostani felesege nagyon feltekeny es nem fog velem egy hazban lakni
2015. okt. 8. 08:11
 35/58 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz külön ház!:)

Majd gyorsan megtépitek egymást a feleséggel, és utána ha pl te győzöl úgyis kénytelen lesz beletörődni, hogy ott vagy!:)

Persze ha ő tép meg téged akkor egyértelműen ő lesz a ház úrnője, és akkor könnyen megkeserítheti az életedet!

2015. okt. 8. 10:39
 36/58 A kérdező kommentje:
De en nem akarom ot megtepni :( hiszen szereti azt akit en is.en jol tudnek elni vele..de o lehet velem nem :(
2015. okt. 8. 10:41
 37/58 anonim ***** válasza:

Nem tudom ha még szabad nekik több feleségük legyen, régebb is akkor lehetett ha mindenik feleségének tudta biztosítani ugyanazt a szintet. Ez mellett pedig mindig az első feleségnek nagyobb a szava mint az utána következőknek.

Aki meg azt írta, hogy maradna a gyerek a kérdezőnél az téved, főleg ha fiúgyerekről lenne szó, ha jól emlékszem az anya csak 9 éves koráig neveli, mindenesetre még gyerek amikor apuka kezdi nevelni s anyucinak kuss van. Egészen más világ az övék, szerintem maradj ki belőle.

2015. okt. 8. 10:51
 38/58 A kérdező kommentje:
Igen ugy van h mind a ket felesegnek ugyan azt a szintet kell biztositani.es mivel nehez ezt betartani igy azt ajanljak inkabb h csak 1feleseg legyen.mondta ma h o ugy szeret engem mint en ot.csak keves ideje van amit ram es a gyerekre fordithatna...
2015. okt. 8. 11:01
 39/58 anonim ***** válasza:

Na majd ha együtt élnél vele akkor lehet hogy megakarnád tépni, nem azért mert nem szereti a pasit, hanem azért mert téged nem szeretne!:)

Meg ugye az ő szava lenne a döntő mindenben, szóval ha nem akarnál folyton engedelmeskedni neki akkor úgy kéne megtépned hogy hiába ő az első feleség, de ne merjen veled szemben "uralkodni".

2015. okt. 8. 11:01
 40/58 anonim ***** válasza:

Két házat fenntartani biztos nem tud a pasi, ha itt dolgozik, de egy ház, és mindkét feleségnek külön szoba talán megoldható lenne.

Viszont előbb utóbb a két csaj úgyis egymásnak esne csak idő kérdése!

2015. okt. 8. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!