Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?
Nem kell ahhoz külön ház!:)
Majd gyorsan megtépitek egymást a feleséggel, és utána ha pl te győzöl úgyis kénytelen lesz beletörődni, hogy ott vagy!:)
Persze ha ő tép meg téged akkor egyértelműen ő lesz a ház úrnője, és akkor könnyen megkeserítheti az életedet!
Nem tudom ha még szabad nekik több feleségük legyen, régebb is akkor lehetett ha mindenik feleségének tudta biztosítani ugyanazt a szintet. Ez mellett pedig mindig az első feleségnek nagyobb a szava mint az utána következőknek.
Aki meg azt írta, hogy maradna a gyerek a kérdezőnél az téved, főleg ha fiúgyerekről lenne szó, ha jól emlékszem az anya csak 9 éves koráig neveli, mindenesetre még gyerek amikor apuka kezdi nevelni s anyucinak kuss van. Egészen más világ az övék, szerintem maradj ki belőle.
Na majd ha együtt élnél vele akkor lehet hogy megakarnád tépni, nem azért mert nem szereti a pasit, hanem azért mert téged nem szeretne!:)
Meg ugye az ő szava lenne a döntő mindenben, szóval ha nem akarnál folyton engedelmeskedni neki akkor úgy kéne megtépned hogy hiába ő az első feleség, de ne merjen veled szemben "uralkodni".
Két házat fenntartani biztos nem tud a pasi, ha itt dolgozik, de egy ház, és mindkét feleségnek külön szoba talán megoldható lenne.
Viszont előbb utóbb a két csaj úgyis egymásnak esne csak idő kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!