Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1éve tart a dolog de nekem egyre nehezebb..szerelmes lettem belé és rettegek hogy elveszitem..ami butasag mert nem az enyem de megis felek..sokat sirok emiatt a munkaban.itthon.ejszaka.azt mondta h ha nem lenne kislanya akkor engen venne felesegul de fel h ha elvalik akkor a felesege ellene neveli a lanyukat.a felesege erzi h van valami.mert mikor haza utazott 3hetre a ferj (mivel kulfoldon lakik es evente 2-3x megy haza)nem voltak egyutt 1hetig.probalkoztak de hiaba csinalt barmit is a felesege "ott"nem tortent semmi..mikor a masodik heten volt minden mondta a felesege h akar még egy gyereket.mikor ezt meselte nekem a ferj nagyon kiborultam.nagyon sirtam...itt van a testvere most nala latogatoban.semmi nincs mar egy hete csak neha egy csok vagy egy oleles..es nagyon sokat sirok emiatt.nagyon hianyzik.kerdeztem ma tole h akkor ennyi?vagy mas kell neki?mondta h nem kell neki mas es nem lesz mas csak en.utana felhivott telefonon.beszeltunk...minden nap latom de most h nem adhatok neki csokot amikor csak akarok nagyon nehez nekem..ott van de mintha ott se lenne.csak neha jon es mikor a tesoja nem figyel megfogja a kezem.vagy megolol....nem tudom mit tegyek
2015. okt. 7. 18:15
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Volt h beszeltunk rola h milyen lenne ha lenne egy lanyunk

Mondta h akkor biztos olyan szep lenne mint en...ott is sirtam.. :(

2015. okt. 7. 20:16
 22/58 anonim ***** válasza:
Muszlim? kit hülyítesz itt, most komolyan? Na megérdemled a sorsod, bármi legyen! :D
2015. okt. 7. 20:23
 23/58 A kérdező kommentje:
Csak azert irtam le h ugy azert mas...de tudtam h egyesek eloiteletesek lesznek...
2015. okt. 7. 20:25
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe nagyon nem kellett volna belemenni.Nem is szeretted még az elején és a felesége is szerelmes.Gondolj arra,hogy csak a hormonok játéka.Ha másik pasival szexeltél volna,akkor most valószínűleg abba a másikba lennél szerelmes.Menj el egy pszichológushoz és most nehéznek érzed,de lehetsz még ugyanígy szerelmes másba is.
2015. okt. 7. 20:36
 25/58 A kérdező kommentje:
Pont az h ezert nehez.volt mar ilyen fajta kapcsolatom.de soha nem voltam szerelmes.mindig helyen kezeltem a dolgokat.kiveve most
2015. okt. 7. 20:37
 26/58 anonim ***** válasza:

Dehogy tagadja ki az apja ha elválik. Te mindent megeszel anélkül, hogy utánajárnál? A férfiaknak az iszlámban akármikor több joguk van mint egy feleségnek/nőnek. Olyan az életben nem lesz, h a férfitől a gyerek el legyen zárva.

Az iszlámban a válást a férfi mondhatja ki, amiután először kimondta kap meg 2 lehetőséget, hogy visszavegye az asszonyt, ha háromszor kimondja akkor papa asszony. Nincsen semmi kitagadás.

Itt olvashatsz ha eddig csak azt érted be amit mondott:

[link]

Ám, ha el is válik, veled akkor se házasodhat össze, csak akkor ha te állsz át muszlimnak, vagy ő hagyja el a vallását... S ha ő elhagyja, akkor azért halálbüntetés is járhat (mondjuk ezt nem tudom ba ki is vitelezik).

Erről olvasgathatsz pl itt [link]

Nnna, mostmár látod milyen szarságba keveredtél? Lépj ki amíg még ki tudsz s keress egy normális embert.

Te tudsz sírni ha akarsz? Én igen, ha azt hitted nem gondolj valami számodra nagyon fájdalmas dologra s figyeld le egyből fogsz sírni, na úgy sír ő is, ha nagyon kell. Nem hiszem el, hogy egy egy nőnek mennyi esze van...

2015. okt. 7. 20:54
 27/58 A kérdező kommentje:
Mondta h felesege van de nincsenek papirjaik rola..ez mennyire igaz?a muszlimoknal a hazassag papir nelkuli?mondta h o nem olvashatja a bibliat csak a korant.es mondta h o mas mint en
2015. okt. 7. 21:04
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

Más, pl abban, hogy a gerince nincs a helyén.

Nekik a Korán (Qu'ran) olyan mint nekünk a Biblia.

Biztos, hogy van valmiféle papírjuk, ha olvasgatsz a neten akkor meglátod általában házassági szerződéseket is kötnek.

Veled se szabadna szexuális kapcsolatot létesítsen házasságon kívül.

Próbáltál ellenszegülni neki? Vagy valamit csináltál valaha úgy, hogy ő másképp akarja? Akkor majd meglátod, hogy az ő felfogása szerint ki az úr a háznál.

Szerintem menekülj, más az ha beleszületsz ilyesmibe, s muszáj úgy élj, s más ha magadra veszel olyat amiről semmit nem tudsz.

Van a YouTube-on pár nő videója akik otthagyták a vallást, ajánlom figyelmedbe.

2015. okt. 7. 21:31
 29/58 anonim ***** válasza:
Elírtam, Qur'an-nak írják, vagy Quran, vagy tudjabánat
2015. okt. 7. 21:35
 30/58 A kérdező kommentje:
Volt mar h nem akartam valamit.o mondta h de o szeretne.en mondtam h nem akarom.mondta h rendben semmi baj es megpuszilta a homlokom
2015. okt. 7. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!