Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?
Volt h beszeltunk rola h milyen lenne ha lenne egy lanyunk
Mondta h akkor biztos olyan szep lenne mint en...ott is sirtam.. :(
Dehogy tagadja ki az apja ha elválik. Te mindent megeszel anélkül, hogy utánajárnál? A férfiaknak az iszlámban akármikor több joguk van mint egy feleségnek/nőnek. Olyan az életben nem lesz, h a férfitől a gyerek el legyen zárva.
Az iszlámban a válást a férfi mondhatja ki, amiután először kimondta kap meg 2 lehetőséget, hogy visszavegye az asszonyt, ha háromszor kimondja akkor papa asszony. Nincsen semmi kitagadás.
Itt olvashatsz ha eddig csak azt érted be amit mondott:
Ám, ha el is válik, veled akkor se házasodhat össze, csak akkor ha te állsz át muszlimnak, vagy ő hagyja el a vallását... S ha ő elhagyja, akkor azért halálbüntetés is járhat (mondjuk ezt nem tudom ba ki is vitelezik).
Erről olvasgathatsz pl itt [link]
Nnna, mostmár látod milyen szarságba keveredtél? Lépj ki amíg még ki tudsz s keress egy normális embert.
Te tudsz sírni ha akarsz? Én igen, ha azt hitted nem gondolj valami számodra nagyon fájdalmas dologra s figyeld le egyből fogsz sírni, na úgy sír ő is, ha nagyon kell. Nem hiszem el, hogy egy egy nőnek mennyi esze van...
Más, pl abban, hogy a gerince nincs a helyén.
Nekik a Korán (Qu'ran) olyan mint nekünk a Biblia.
Biztos, hogy van valmiféle papírjuk, ha olvasgatsz a neten akkor meglátod általában házassági szerződéseket is kötnek.
Veled se szabadna szexuális kapcsolatot létesítsen házasságon kívül.
Próbáltál ellenszegülni neki? Vagy valamit csináltál valaha úgy, hogy ő másképp akarja? Akkor majd meglátod, hogy az ő felfogása szerint ki az úr a háznál.
Szerintem menekülj, más az ha beleszületsz ilyesmibe, s muszáj úgy élj, s más ha magadra veszel olyat amiről semmit nem tudsz.
Van a YouTube-on pár nő videója akik otthagyták a vallást, ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!