Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes lettem egy férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a feleségét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 1éve tart a dolog de nekem egyre nehezebb..szerelmes lettem belé és rettegek hogy elveszitem..ami butasag mert nem az enyem de megis felek..sokat sirok emiatt a munkaban.itthon.ejszaka.azt mondta h ha nem lenne kislanya akkor engen venne felesegul de fel h ha elvalik akkor a felesege ellene neveli a lanyukat.a felesege erzi h van valami.mert mikor haza utazott 3hetre a ferj (mivel kulfoldon lakik es evente 2-3x megy haza)nem voltak egyutt 1hetig.probalkoztak de hiaba csinalt barmit is a felesege "ott"nem tortent semmi..mikor a masodik heten volt minden mondta a felesege h akar még egy gyereket.mikor ezt meselte nekem a ferj nagyon kiborultam.nagyon sirtam...itt van a testvere most nala latogatoban.semmi nincs mar egy hete csak neha egy csok vagy egy oleles..es nagyon sokat sirok emiatt.nagyon hianyzik.kerdeztem ma tole h akkor ennyi?vagy mas kell neki?mondta h nem kell neki mas es nem lesz mas csak en.utana felhivott telefonon.beszeltunk...minden nap latom de most h nem adhatok neki csokot amikor csak akarok nagyon nehez nekem..ott van de mintha ott se lenne.csak neha jon es mikor a tesoja nem figyel megfogja a kezem.vagy megolol....nem tudom mit tegyek
2015. okt. 7. 18:15
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Mondtam neki h nekem nem kell kulon haz..en lakok otthon ahogy eddig.nekem jo ugy.csak legyen velem mikor van ideje.fele idot velem felet a felesegevel
2015. okt. 8. 11:11
 42/58 anonim ***** válasza:
Ha a feleség a szomszédba költözne, és féltékeny típus abból is lenne összezördülés.
2015. okt. 8. 11:19
 43/58 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor jonne magyarorszagra.lehet csak 4-5ev mulva.de en nem akarnam h a szomszedba koltozzon ha nem tud velem elni
2015. okt. 8. 11:22
 44/58 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció.

Legalábbis remélem, ennyire nem lehetnek buták a mai fiatalok.

2015. okt. 8. 14:21
 45/58 A kérdező kommentje:
Egyatalan nem kitalacio!!!!!es nem vok se buta se fiatal.lassan 30eves leszek..es igen...bele szerettem valakibe aki tortenetesen nem magyar...de ez még nem bun....
2015. okt. 8. 14:25
 46/58 A kérdező kommentje:
Es ha nem tudsz ertelmeset hozza irni akkor el is mehetsz .koszi.szia
2015. okt. 8. 14:26
 47/58 anonim ***** válasza:
Túlságosan megalázkodsz, már miért ne kéne ugyanaz mint az asszonynak... De ezt olyan süket érzés leírni, mert itt nem normális az ami ott, itt másképp vannak a dolgok mint ott, ha ő van itt akkor ő kellene alkalmazkodjon, nem te az ő ottani szabályaihoz, pffff
2015. okt. 8. 16:01
 48/58 anonim ***** válasza:
Itt az a normális, hogy amint megtudod, hogy felesége van kiszállasz, ha nem húzzad volna az időt sokkal könyebb lett volna. Te is leírod, hogy tudod szereti a felesége, s gyerek a minden, játssz te a saját kultúrád/vallásod/szabályaid szerint s pakold ki.
2015. okt. 8. 16:33
 49/58 anonim ***** válasza:

Megérdemlitek egymást. Mindketten gerinctelenek vagytok. A férj is, aki megalázza az asszonyt, és te is, mert annyi jóérzés, annyi tartás nincs benned, hogy éppen használt, foglalt pasi alá nem fekszel be...

Belegondoltál már milyen ember az ilyen? Megcsalja a feleségét akinek hűséget esküdött, akivel ráadásul még közös gyerekük is van. Szerinted veled hogy fog bánni ha már megunt? Ugyan úgy megcsal majd.

Csak a feleségét sajnálom. Jobb férjet érdemelne.

2015. okt. 8. 21:23
 50/58 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Téged is jól beetettek kisanyám, a szeretőt tartó férfiak mindig nagyon jól be tudják magyarázni, hogy miért nem lehet otthagyni a feleségüket és igen, sajnos buta vagy, mert mindig csak másodhegedűs fogsz maradni.

Egy kis olvasnivaló, vicces, de minden szava igaz:

Házas férfiakkal üzekedő nők, figyelem. Még egyszer, csak a biztonság kedvéért, néhány fontos szabály:

1. A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a másodiknak kiválasztottal, sokkal inkább azért tartja fenn szeretőjét, hogy üres óráiban, mikor rátör a szükség - s rá is ér -, kulturált körülmények között szépen beléhatolhasson. Még egyszer: nem szerelem, ürítés. Fontos ezzel tisztában lenni. (Néha persze valós érzelmekké érnek a légyottok, de akkor úgyis borul a bili, jő a válás, a nős férfi státusz no meg a szeretői viszony is megszűnik, mindenki megkapja a magáét és él boldogan, amíg tud).

2. A nős férfi minden esetben képes kissé elmerengve, elcsukló hangon beszélni otthoni viszontagságairól, elhanyagolt létéről, az elmaradó vacsorákról, a végigszenvedett nyaralásokról, meg a padlásról, ahova már rég nem őt viszi fel asszonya némán, sokkal inkább a levetett síbakancsokat vagy a kerékpárt. Nos, kedves szerető pozícióba ragadt hölgyek, érdemes tudomásul venni, hogy mindez hazugság, átverés, baromság. Mert általában kap vacsorát a férfi (hideget, meleget, lehet választani), sört is, korsóban, a nyaralás, telelés, meg a családi programok is szerveződnek rendesen, az asszony ráadásul mos, vásárol, takarít, néha meg spontán teherbe esik, ahogy kell. Erre legyünk tekintettel azért.

3. A nős férfi szeretője értelmes és kívánatos, az asszonya rusnya és semmiképpen sem intelligens. Ez gyakran a szeretett pasi állítása. Fontos tézis, igazságtartalma nem ismert, de senkit nem is érdekel. Viszont simán ágynak esik (hanyatt persze)a szerető, ha hallja, hogy minden szempontból ő a legtökéletesebb fajta. A férfi verbálisan kántál: pont ez az arcél, mell és hátsó, amire vágyik, amit érez, amelyre otthon oly gyakran maszturbál. S most itt áll előtte. Kész csoda. A nő persze tankönyvszerűen elalél a szép szóra, elterül és elmerül a boldogságban némán.

4. A nős férfi szeretője minden esetben átütőbben szexel, mint a felesége. Még akkor is, ha nem. Ráadásul váltig állítja a férfi: ha van is otthon szex, az sem olyan. Igazából csak maszatolás folyik a hitvesi ágyon. Gyakran előjátékot kiváltó mondat ez. A nő megnyugszik, ha hallja, és simán hagyja magát agyonszeretni rögvest. Nyelvvel, szájjal, öllel, kézzel, lábbal. Na, például ezért jó szeretőnek lenni. Másért nem nagyon.

5. A nős férfi akár évekig, évtizedekig képes elhitetni szeretőjével, hogy most már tényleg lépni fog. Ki a házasságából. De soha nem teszi. Inkább még többet ígér. Egyre többet. Ha nem elég a tét, simán rálicitál. Határ a csillagos ég. De valójában csak az időt meg az életed húzza. Ez sem vitás.

6. A nős férfit nem lehet sarokba szorítani klasszikus érzelmi zsarolással. Ha már nagyon szorul a hurok, mert a szerető nem bírja tovább titokban szeretni férfiját, fényt akar, meg elismerést, sétálni kézen fogva a körúton, mint mindenki más, előkerül a végső ellenérv, a kivédhetetlen spirituális találat: a gyerek. "Nem megy, értsd meg, a gyerek miatt nem lehet, maradnom kell otthon!" Begyakorolt szavak. (Ha meg nincs gyerek, jön az évek óta fennálló szétbonthatatlan gazdasági szövetség, a "Tudod szívem, nagyon sokat vesztenék, ha most válnék" frázis, mely általában szintén betalál). Szeretőből tehát nem lesz soha szalonna, se más, mindig csak szerető marad. Ezt ne felejtsétek el, asszonyok, soha.

28F

2015. okt. 9. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!