Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy férfiba aki velem csalja a
feleségét, mit tegyek?
Semmit. Maradj meg a posztodon. Nem fogja miattad felrúgni a családját. Érd bazzal, hogy te csak másodhegedűs vagy.
2015. okt. 7. 18:21
Nem vagy szerető típus, ennyi.
Belementél egy olyan paktumba, amit nem vagy képes tartani.
Négy választási lehetőséged van:
elhagyod
beletörődsz, hogy ennyi jutott
választás elé állítod
borítasz mindent (ez utóbbit persze sunyin)
Ezért felesleges volt ennyit írni szerintem.
2015. okt. 7. 18:40
Azt pedig be ne vedd, hogy nem dugta meg az asszonyt.
Csak azért mondta, hogy készséges maradj.
2015. okt. 7. 18:42
4/58 A kérdező kommentje:
Mondta h megdugta..de az elso heten nemtudta mert belul nem erzett semmit.aztan a masodik hettol mar volt minden.akkor allt elo a felesege avval h 2.gyereket akar.mert erzi h van valami.mindig kerdezi h van e valaki..meg azert ha a ferjed haza megy ugy h 9honapja nem volt otthon es nem csinal veled egy hetig semmit mert "faradt" akkor az gyanus...de irja a ferjenek h nagyon szereti es o az elete.minden nap irja neki.a srac megmutatta nekem.elmond nekem mindent.mint ahogy en is neki
Nézd én egy feleség vagyok, és szerető.
Mond meg, te mit akarsz?
Mármint ettől az egésztől?
Csak őszintén. Nem ítélkezem.
2015. okt. 7. 18:51
Tudtad, hogy nős és családja van, tudtad, hogy valószínüleg nem fogja felrúgni azt egy szerető kedvéért. Te döntöttél, hát viseld most a következményeit. Vagy elhagyod, vagy borítasz és akkor reménykedsz, hogy téged választ vagy sem. De ha borítasz és te meg ő tönkre vágjátok egy kislánynak a gyerekkorát, akkor élvezzétek egymás társaságát. Két szemét erkölcstelen, gerinctelen ember meg is érdemli egymást.
2015. okt. 7. 19:20
7/58 A kérdező kommentje:
En az eletemet is oda adnam erte.nagyon szeretem es ezt o tudja jol.latja erzi.mondom neki..az elejen mikor bele mentem ugy gondoltam nem lesz bajom.de aztan egyre tobbet beszeltunk irtunk talalkoztunk.setaltunk.nevettunk.nem csak szex volt.es szep lassan bele szerettem.de mindezek mellett mikor bele gondoltam h milyen rossz lehet a felesegenek h o soha nem latja es en minden nap akkor nagyon szomoru lettem.mikor felesegul vette a lanyt azert vette el mert jo lany.kedves.figyelmes.szereti ot.naluk az o kulturajukban ez maskepp van.ha elvalik az apja kitagadja.mivel o falurol jott naluk a hagyomanyok nagyon elnek.nagyon szereti a kislanyat es mivel egy evben 2-3x latja a kislany csak abbol latja ot ahogy az anyja mesel rola.es fel h ha elvalna a felesege ellene bevelne a kislanyat.nekem o a mindenem de nem akarom ot szenvedni latni..volt h sirt h reg latta a lanyat es az anyukajat.es akkor en is sirtam vele..ha sir en is..szinte mindenen.multkor elvagta a kezet es sirtam h de biztos h jol van e...nem tudom mi a jo de azt tudom h soha nem akarnam h miattam legyen szomoru
8/58 A kérdező kommentje:
Az elozot a 18:51esnek irtam
De egy töketlen pasi lehet...
Már bocs pasi létemre mondom, ha összejönnék egy másik csajjal, szakítanék a feleségemmel, mert szerintem ez úgy tisztességes...
És a gyerek nem tart össze egy családot, a gyerekét még szeretheti, és foglalkozhat vele...
Nem ítélkezni akarok én se mert előfordult már a világtörténelembe, hogy két ember egymásba szeret, van ilyen ezt a harmadik fél fogadja el, de az hogy annyira gerinctelen legyen valaki hogy a másik háta mögött bujkálva megcsalja, ne haragudj de ez nektek pasi???
Most komolyan, ez kell a mai csajoknak???
Egy töketlen "macsó"???
Ha már beleszerettek másba, legyen bennem annyi hogy odaállok a feleségem elé és elmondom, nem a saját gyerekem mögé bújok!!!
Szemétláda ez nem pasi!!!!
2015. okt. 7. 19:25
10/58 A kérdező kommentje:
Szereti de o csak videokbol latja a lanyat amit a felesege kuld neki.ha elvalna az apja kitagadna es a felesege nem kuldene videot a kislanyrol es akkor még annyira se latna.
Kapcsolódó kérdések: