Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/25 A kérdező kommentje:
A 20as válaszoló féle pasik miatt született meg a kérdés. Én egyébként nem vagyok csalfa, férjnél vagyok, szoktak próbálkozni nálam, de nem megyek bele. Mégis azt látom, azokat becsülik meg a férfiak, akik bántják őket, ami nekem nem világos, mi a jó nekik ebben?
2015. okt. 10. 16:33
22/25 A kérdező kommentje:
Ha úgy alakulna hogy félrelépnék, akkor sem vinnyognék, meg érteném a páromat ha kidobna.
2015. okt. 10. 16:35
23/25 anonim válasza:
Az túlzás, hogy élvezik,szerintem...de értem ,miért kérded.
Sokszor nagy becsben vannak azok a a nők, akik megcsalják a párjukat...Hogy miért, valószínű, mert vagy szeretik őket, és nem akarják elveszíteni,vagy más ok, anyagi, gyerekek stb. köti össze őket...
Szerintem egy férfinek még megalázóbb lehet, mint egy nőnek, ha megcsalják...lsd felszarvazott férj... nőre ezt nem mondják..
Úgy gondolom, azért, mert egy férfinak elfogadottabb a hűtlenkedés,de ha nő teszi ezt másabb,megalázóbb, pláne ha ki is derül, és mindenki a férfin röhög...
Nem gondolnám,hogy élveznék ezt...de valamiért benyelik.
24/25 anonim válasza:
Ha jó a csaj, akkor közkinccsé kell válnia!! De hogy ezt a pasija élvezi, azt ugyan kétlem.
25/25 anonim válasza:
Aki élvezi kifejezetten, és nem csak elfogadja, annak valamilyen lelki problémája van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!