Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért élvezik a pasik, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezik a pasik, ha megcsalják őket?

Figyelt kérdés

2015. okt. 5. 12:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem élvezik. Ezt az ötödikes osztálytársaidtól hallottad?
2015. okt. 6. 09:09
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Mert kellemes és izgató:)

Pl. sok lány/nő nem szeret szopni, mégis megteszik, hogy a párjuk kedvében járjanak, ha érted mire célzok.

f3x

2015. okt. 6. 20:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Én élvezném, ha nő vagy lehetsz a titkos szeretőm, kényeztetni foglak masszással meg csókokkal...stb. 38/F
2015. okt. 8. 09:05
 14/25 anonim ***** válasza:

még én sem hallottam senkiről, aki kifejezetten szereti, ha megcsalják, én csak saját magam nevében tudom mondani, hogy nálam ez egyelő a szakítással.

Nyilván nem csak az egyik sáros, érdemes elgondolkodni, hogy mit tett rosszul mind a két fél.

Az általad leírt pasik nem igazi férfiak, a kapcsolat előtt sem voltak azok, és utána sem azok (ezért óbégatnak, és terelik a felelősséget a "ribikre"), sőt, a megcsalás is valszeg azért történt meg, mert a kapcsolatban sem tudtak férfiként viselkedni (féltékenység, kontroll, céltalan élet, agresszió, stbstbstb.)

2015. okt. 8. 11:37
 15/25 Cila123 ***** válasza:
5%
Dehogynem élvezik, hogy olyan klassz csajuk van, hogy még más is szereti. Különben a statisztikák szerint a csajok 70% menthetetlenül megcsalja pasiját , férjét, élettársát nem számít milyen kapcsolatban él.Pasik ne verjétek a melleteket, mert nem is tudjátok legtöbbször, hogy a csajotok félre kefél!
2015. okt. 8. 12:09
 16/25 rézevőfiamór ***** válasza:

Ne reménykedj cilácska, mindig akad egy NAAAAGYON jó barátnő aki megsúgja a pasasnak!

(velem is megtörtént már, kétszer is és mindig a barátnő súgta meg. És ilyenkor életbe lépett a "mint a fostosmacskát" metódus)

2015. okt. 9. 22:13
 17/25 Joe.38 ***** válasza:
91%
Pont annyira élvezik mint a lànyok a se..ggbe.. kukit. Annyira èlvezem no meg a pasik 99.99 % a. Hogy utàna ki..b..a..s..zom . Húzhat a náthàsba !
2015. okt. 10. 05:40
 18/25 Joe.38 ***** válasza:
70%
Pasik ? Nem hinnèm. Fèrfiak biztos nem. De majd megtapasztalod ha valódi fèrfival csinàlsz ilyet. Az is lehet hogy ugy orrbavàg hogy szaladhat a TASZ hoz. A nő egyletbe meg a Helsinki bizottsàghoz a rendőrsèghez anyucihoz meg a húgyagyú baràtnőidhez vigaszèrt , elpanaszolhatod a fèrfiak milyen agresszívok ès te egy àldozat vagy. Mert a nők mindig àldozatok. Alapból csak azok. Ha mèg se akkor is.
2015. okt. 10. 05:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Ezt a kerdest honnan szedte a kerdezo, volt aki erre elvezett h a bnoje a szomszeddal halt, es o meg leste az ablakbol? Mert akkor tobb kerdesem nincs is :D
2015. okt. 10. 07:04
 20/25 anonim válasza:
Szerintem ezt normális férfi nem élvezi. A legtöbben őrjöngenek rajta. Én elfogadom, tudomásulveszem, mert azt gondolom, hogy csak akkor csalnak meg, ha valami hiányzik a kapcsolatból, tehát ez részben az én hiányosságom, ami miatt a barátnőm/feleségem félrelép. Másrészt meg az élet rövid, a szexualitás a legnagyobb öröm benne, miért feltétlenül baj az, ha valaki ezt mással is csinálja? Attól még engem tisztelhet, szerethet, együtt vezethetünk háztartást, nevelhetünk gyermeket... szóval ez szerintem nem a világ vége.
2015. okt. 10. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!