Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy pasi, akivel két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ő is szeret, de ezt az egyet nem akarja meglépni. Én meg nem bírom így, nincs mit veszítenem, elfogok mindent mondani az asszonynak, azt hiszem. Akkor legalább így vagy úgy, de vége lesz az egésznek.
2015. szept. 30. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:

Én független vagyok, elváltam már rég. Én nem kell elmondjak otthon bárkinek is bármit.

A feleségnek meg nem tűnik fel, mert a pasi kötetlen munkát csinál, saját vállalkozás. Mikor hogy van munka, nincs olyan hogy túlórát kell hazudni. Hétvégén is dolgozik, így könnyű megoldani sok mindent.

2015. okt. 7. 20:12
 72/84 anonim ***** válasza:
82%
Majd a Joistennek kell elszamolnod es kemenyen meri....
2015. okt. 7. 20:25
 73/84 anonim ***** válasza:
12%
72-es Jesszus mind a pokolra jutunk?? Én már alig várom :-) Bár életemben egyszer pofoztam meg nőt miután a 10dik pasival is megcsalt, meg egyszer csaltam meg egyik páromat amikor egy bombanőnek nem tudtam ellenállni... Én vállalom az üstben főlést :D De gyanítom semmi nem lesz, születésem előtt is a nagy semmi volt, nem voltam, fa,kígyó,ókori katona stb... :D
2015. okt. 8. 08:45
 74/84 anonim ***** válasza:
En nem kockaztatnek inkabb vallalom hogy betartom a jatekszabalyokat
2015. okt. 8. 09:02
 75/84 A kérdező kommentje:
" A menyország biztosan szebb, de a pokolban több az ismerős" :)))
2015. okt. 8. 20:06
 76/84 anonim ***** válasza:
87%

70-es vagyok, és továbbra sem értem. Az első mondatod gondolom nem nekem szólt, mert nyilván neked senki felé nem kell elszámolnod, itt egyedül a pasi a hunyó.

Amikor azt írtam, hogy hihetetlen, hogy a feleségnek két éve nem tűnik fel ez a kettős élet, akkor itt nem csak és kizárólag az időbeosztásra gondoltam. Oké, kötetlen munkaidővel a párod mindent megold, de azért kellene hogy legyenek más intő jelek is.

Adott egy pasi, akit két éve marcangol a lelkiismeret, mert nem tudná megbántani a feleségét az igazsággal.

Szerinted ugyanúgy a szemébe tud nézni? Ugyanúgy megölelgeti, elmondja neki, hogy szereti? Ugyanúgy működik minden az ágyban? (tényleg, neked mit mond, mi van a feleségével az ágyban?) Szerintem kizárt dolog, és az is kizárt, hogy ezt egy nő ne érezné meg.

Ha pedig tényleg nem sejt semmit, akkor annak egyetlen egy oka lehet, a pasi rezzenéstelen arccal hazudik neki (és NEKED is). Ebben az esetben ő nem egy érzékeny lélek aki, soha nem bántana meg senkit, hanem nagyon is ügyesen játszik, veled is, amíg hagyod. Ez már mások is leírták, és is kb. 3-szor, úgyhogy itt be is fejezem.

Szerintem nem akarod meglátni az igazságot, ami nyilvánvaló: vagy sejti a felség a szitut, vagy a párod mindkettőtöket egyformán hülyít. Szerintem boríts a bilit, neked van a legkevesebb veszítenivalód.

Az már csak az én önző kérésem, hogy írd meg, mi lett a sztori vége. Tényleg érdekel.

2015. okt. 9. 14:48
 77/84 A kérdező kommentje:

Utolsó, ebbe beletrafáltál, én is úgy gondolom, nekem nincs veszíteni valóm. Ugyan mit veszíthetek? Egy pasit, aki így sem az enyém?

Ami a feleségét illeti, már volt olyan, hogy gyanakodott. Hogy otthon mi van, hogy vannak, nem kérdezem. Szándékosan nem teszek fel neki ilyen kérdést, és ő sem beszél róla. Az asszony nem téma, nem szídja, nem mond rosszat róla, én sem ócsárolom.

2015. okt. 9. 21:34
 78/84 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Szeretőtárs! :-) Lehet, hülyén fogalmaztam, de nagyjából egy cipőben járunk, én is szerető vagyok. :-)

Ilyen lebuktatós dolog soha nem jutna eszembe! Egyrészt, mikor belementem a dologba tisztában voltam a partnerem családi állapotával, gondolom te is! :-) Senki nem kényszerített, hogy házas emberrel kezdj viszonyt. A legalattomosabb dolog ezt kihasználni. Ha másra van igényed, keress független férfit.

Igen, én is szerető vagyok, de soha nem veszélyeztetném a partnerem kapcsolatát még egy kósza telefonhívással sem.

Aki belemegy egy szeretői kapcsolatba, bizony fogadja el, nem ő lesz az első, ha nem tetszik bármikor ki lehet lépni, de nem a másik felet kell hibáztatni, a kapcsolatát tönkretenni (megteszi saját maga), nem volt kötelező belépni egy ilyen viszonyba. :-)

Ha meg benne vagy, viseld már emelt fővel (amennyire lehet), ne az adjon elégtételt ha szétrombolod ami neki fontos.

Ha eddig nem téged választott, úgysem fog ezután sem, sőt, meggyűlöl a viselkedésed miatt, így pedig még az együtt átélt szép dolgok is megkeserednek, elfelejtődnek. Ezt szeretnéd? :-)

2015. okt. 10. 15:52
 79/84 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, a te életed. Nekünk semmi közünk hozzá, mit és miért teszel. De mi azért írtunk neked ennyien, mert feltettél egy kérdést. Azt írtad, nem bírod tovább, amit nem csodálok. Kívülállóként mi így látjuk a helyzetedet, mindenki leírta a saját véleményét, de a döntés a tied, te tényleg nem veszítesz semmit.
2015. okt. 10. 16:12
 80/84 anonim ***** válasza:
80%

Ha tudtad első perctől, hogy házas akkor nem lenne szép borítani a bilit, ha később derült ki akkor talán, de az se megoldás.

Viszont a férfit választás elé kell állítsd, el kell döntsed te mit akarsz, majd elmondani neki, hogy ez és ez van. Ez így írtó kényelmes neki, te is meg a felesége is, kétlem, hogy 2 év ne lett volna neki, hogy ha arra kerül a sor kit választ s megy-e vagy marad?

Én inkább azt látom a környezetemben, hogy egy férfi, ha másba lesz szerelmes akkor simán kilépik a házasságából, a többiek meg csűrik-csavarják és csak akkor választják a szeretőt, ha az asszony kidobja (így járt apósom), illetve maradnak az asszonnyal amikor kiderül ha az megengedi s előbb utóbb keresnek más szeretőt. Olyant még nem láttam, hogy egy pasi örlődne 2 nő közt s mindenkitől különválna s újrakezdene mindent egyedül.

Mondjuk már régebb tetted fel a kérdést, remélem azóta eldöntötted te is mitévő légy.

2015. okt. 19. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!