Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy pasi, akivel két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ő is szeret, de ezt az egyet nem akarja meglépni. Én meg nem bírom így, nincs mit veszítenem, elfogok mindent mondani az asszonynak, azt hiszem. Akkor legalább így vagy úgy, de vége lesz az egésznek.
2015. szept. 30. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
60%
Ehh... Párszor elkezdtem írni egy választ, de inkább csak annyit: önző vagy! Még az sem mondhatom, hogy szerencsés lesz a pasi, ha véget ér veled a dolog.
2015. okt. 1. 09:45
 32/84 anonim ***** válasza:
100%
Azért örülök, hogy nekem foglalt szeretőm volt régebben :D Szánalmas vagy már ne is haragudj amikor én szabad voltam és voltak foglalt nők akik velem kavartak sosem akartam a családjukat szétrobbantani. Egyik azért nem is lett a szeretőm hosszú távon, mert meg is mondtam neki, hogy én nem fogadom be a gyerekeivel ha szétmennek... 38/F Szóval vagy keress egy szabad férfit vagy mond meg keményen, hogy vége van.
2015. okt. 1. 10:23
 33/84 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a feleség helyében, tudni akarnám. Ha egyszer megbotlik, még talán megbocsájtható, de két éve folyamatosan csalja szegényt. Gerinctelen, önző, undorító féreg. El tudom fogadni, ha valaki beleszeret másba, vagy nem működik a házasság (szex), és már nem jó együtt, de akkor nem lehet kevésbé megalázó módon véget vetni a házasságnak? Ez így nagyon kényelmes, anyuka otthon mos, főz, takarít, a szerető meg ellátja egyéb módon. Hülye lenne kilépni ebből a kényelmi életből.

Én is azt mondom, hogy borítsd a bilit. Megérdemli a pasi. Egyébként vannak gyerekek is a történetben?

2015. okt. 1. 11:30
 34/84 A kérdező kommentje:

Igen, vannak gyerekek mindkét oldalról, 2-2.

Nála egy 21 és lassan 18 éves, nálam 16 és 14.

2015. okt. 1. 15:30
 35/84 anonim ***** válasza:
100%

"Csúnya" dolog lenne lebuktatni. NE TEDD!!!

Ha lebuktatod, akkor biztosan nem lesz a tied. Azt ne hidd, hogy elárulod, és utána rohan hozzád...

2015. okt. 1. 23:36
 36/84 anonim ***** válasza:
60%
36: Persze hogy nem, a lebuktatás a károsultak veszteségminimalizálásáról szól. Ezen a ponton már nem tudja az ember elviselni az említett férfi jellemét többé.
2015. okt. 2. 00:23
 37/84 A kérdező kommentje:
36-os, ha figyelmesebben olvastad volna amit írok, megértetted volna, hogy nem is az a célom hogy ezáltal mindenáron engem válasszon.
2015. okt. 2. 04:38
 38/84 Költőnő? ***** válasza:
55%
vhol megértelek, de te most arra készülsz h nettó gyávaságból és gyengeségből egy vétlen embernek fájdalmat okozz, csak azért mert TE képtelen vagy dolgokra. Az egy dolog, h megvan a véleményem a helyzetről és rólatok, de sztem ez akkor sem helyes.
2015. okt. 2. 06:15
 39/84 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy egy vétlen embernek fájdalmat okozok. Egyébként a pasim mindig ezt mondja, hogy nem tudna neki fájdalmat okozni, azért nem akarja, hogy kiderüljön. Viszont azon elkondolkodtam, ez mennyivel jobb? hazugságban élni? vagy jobb a boldog tudatlanság? Én biztos ezt sem szeretném, hogy két évig hülyére vesznek, hazudnak és én nem tudok róla.
2015. okt. 2. 09:06
 40/84 anonim ***** válasza:
51%

Azt hittem, hogy csak rosszul fogalmaztál.

Ebben az esetben viszont nem minősítelek, mert akkor nem csak az oldalról, még az internetről is kitiltanának.

Inkább csak sajnállak.

2015. okt. 2. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!