Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy pasi, akivel két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ő is szeret, de ezt az egyet nem akarja meglépni. Én meg nem bírom így, nincs mit veszítenem, elfogok mindent mondani az asszonynak, azt hiszem. Akkor legalább így vagy úgy, de vége lesz az egésznek.
2015. szept. 30. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 aperitif ***** válasza:
39%
Kicsit elment a vita, és rossz irányba, de azért elmondom, hogy akivel én "kefélek össze-vissza", azzal a felesége 6 éve nem feküdt le. Az vesse rá az első követ, aki fiatal férfi létére ennyit kibír.
2015. szept. 30. 22:33
 22/84 anonim ***** válasza:

Arra nem gondolsz h csak numerára kellesz ?

Hagyd a pi cs be sztem ha bele törödsz h el veszited hogy le bukik akor nem is szereted

Ő be offol oda az élete te meg mosod kezed ozt lesz másik fa szid

És akor te csak " jót akartàl " ..

23 F

2015. szept. 30. 22:37
 23/84 anonim ***** válasza:
63%
Kibírtam kefélés nélkül 9 évet. Mehetek kövezni? Meg azokat is, akik lepontoztak, támogatva ezzel a házasság törést. Hányni lehetne tőletek...
2015. szept. 30. 22:42
 24/84 aperitif ***** válasza:
54%
Akkor menjél, és hányjál, ne itt fröcsögd rá mindenkire a mérgedet!
2015. szept. 30. 22:57
 25/84 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos csak reggel lesz moderálás.
2015. szept. 30. 23:02
 26/84 anonim ***** válasza:
73%
Hagyd ott a ferfit, te teszed tonkre mindannyiotok az eletet, nem a felesege. Ne haragudj, nem teged itellek el, de undorito mindkettotok reszerol amit tesztek. Nincs mit visszavagj, ezt te rontottad el. Lepj tul rajta amig meg nem keso, ha a feleseget megcsalta, veled is megtenne.
2015. szept. 30. 23:12
 27/84 anonim ***** válasza:
80%

23-as, tudod ezt a "több éve nem feküdtünk le" történetet nagyon sokan előadják.. Azok is, akik otthon boldogan fektetik az asszonyt, míg ti nem találkoztok.

A kérdezőnek meg annyit, hogy mond el, ha akarod, de szerintem a feleség csak téged hibáztatna, nagyon rosszul is elsülhet..

2015. szept. 30. 23:46
 28/84 anonim ***** válasza:
0%

A 28-asnak igaza van, esetleg kérj meg egy mediátort, hogy keresse meg ő, mondja el ő. És kérdezze meg tőle ő, akar-e veled beszélni. És rajta keresztül elérhet. Esetleg legyen ott akkor is, amikor találkoztok, ha sor kerül ilyesmire.

Esetleg keresse a mediátor a férjet előbb a kívánságoddal, hogy 2 napon belül valljon a feleségének, különben Ti fogtok.

2015. szept. 30. 23:50
 29/84 A kérdező kommentje:

Pit Bull....csak numerára két évig? Nem, ez eszembe sem jut, mert tudom nem így van. Mert a kapcsolatunk nem csak erről szól.Mindenben mellettem van, a házban ha csinálni kell valamit segít, számíthatok rá.

Hiszitek vagy ne, közeledve az 50-hez is létezik szerelem, nem csak a huszonévesek egyszerú, bonyodalom mentes szerelme létezik.

2015. okt. 1. 05:40
 30/84 anonim ***** válasza:
69%
Azt hittem hogy egy huszonéves lány teszi fel ezt a kérdést. 40 évesen lehetne több eszed ne haragudj. Szerinted ha nem hagyja ott a feleségét akkor nem csak szexre kellesz neki?! Ugyanmár...
2015. okt. 1. 08:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!