Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?
Arra nem gondolsz h csak numerára kellesz ?
Hagyd a pi cs be sztem ha bele törödsz h el veszited hogy le bukik akor nem is szereted
Ő be offol oda az élete te meg mosod kezed ozt lesz másik fa szid
És akor te csak " jót akartàl " ..
23 F
23-as, tudod ezt a "több éve nem feküdtünk le" történetet nagyon sokan előadják.. Azok is, akik otthon boldogan fektetik az asszonyt, míg ti nem találkoztok.
A kérdezőnek meg annyit, hogy mond el, ha akarod, de szerintem a feleség csak téged hibáztatna, nagyon rosszul is elsülhet..
A 28-asnak igaza van, esetleg kérj meg egy mediátort, hogy keresse meg ő, mondja el ő. És kérdezze meg tőle ő, akar-e veled beszélni. És rajta keresztül elérhet. Esetleg legyen ott akkor is, amikor találkoztok, ha sor kerül ilyesmire.
Esetleg keresse a mediátor a férjet előbb a kívánságoddal, hogy 2 napon belül valljon a feleségének, különben Ti fogtok.
Pit Bull....csak numerára két évig? Nem, ez eszembe sem jut, mert tudom nem így van. Mert a kapcsolatunk nem csak erről szól.Mindenben mellettem van, a házban ha csinálni kell valamit segít, számíthatok rá.
Hiszitek vagy ne, közeledve az 50-hez is létezik szerelem, nem csak a huszonévesek egyszerú, bonyodalom mentes szerelme létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!