Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy pasi, akivel két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ő is szeret, de ezt az egyet nem akarja meglépni. Én meg nem bírom így, nincs mit veszítenem, elfogok mindent mondani az asszonynak, azt hiszem. Akkor legalább így vagy úgy, de vége lesz az egésznek.
2015. szept. 30. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
24%

Csak nyomorek ronda onbizalomhianyos nonek eleg egy eldobott csont mas ferje.

Tudod egyes kulturakban a noknek van tartasuk es NOS foglalt ferfit elzavarjak.

Kitalalasz?

Mindenki atkozni fog a pasi es a feleseget is.

Ezen kivul karma eros 100x kapod vissza Amit adtal erre emlekezz majd....

2015. okt. 2. 12:39
 42/84 anonim ***** válasza:
75%

Nem szeretne neki fájdalmat okozni. Hát ez nagyon rendes tőle. Egyébként ha ennyire szereti, és óvja a lelki világát, mégis mi a fenének tart szeretőt?

Egyébként neked mivel indokolta, hogy veled van? Mit nem kap meg otthon? Mi hiányzik a házasságából?

A feleségéről szokott beszélni? Milyen a viszonya vele érzelmi szempontból? (Vele is lefekszik? Neked ez hogy esik?)

2015. okt. 2. 14:21
 43/84 anonim ***** válasza:
83%

Írod, hogy mondja neked, hogy nem akarja megbántani a feleségét, nem értem mi kell ennél több neked????!!! Ebből a kijelentésből tisztán látszik, hogy neki kinek a nyugalma fontos, ha még mindig nem esne le akkor nem a te nyugalmadról van szó, a felesége a fontosabb.

Nekem van haverom aki közel 20 éve házas, folyton csalja a feleségét és évekig tart egy egy nőcskét, mikor nagyon az agyamra megy kiborulok s leordítom a fejét (szép értelmes felesége van meg 2 gyerek is) de ő csak nem bír magával, mindig csak annyit mond, hogy nincs érzelem a nőcskékkel, csak más mint a feleségével, mert ideig óráig újdonság egy egy ilyen nő, ha ő tud tartani 3-4 évig szeretőt egy kis izgalomra, akkor nekem ez a 2 év amit leírsz nem mérvadó... meg az se, hogy jaj de a tied az más, mert mindig visszamegy, nanà, hogy visszamegy hozzád mert tudja, hogy visszafogadod.

Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne vedd fel a telefont, tiltsd le mindenhol oszt kalap, biztos találsz függetlent is, akárhány éves legyél. Ha el akart volna válni s veled lenni semmivel nem lehetett volna megállítani, 2 év alatt bőven lett volna ideje meglépni, de kihasználja a gyengeséged, ne hagyd, hogy tovább alázzon, hagyd békén feleségestől mindenestől.

Azzal ha kitálalsz ugyancsak magadnak fogsz rosszat csinálni, minek tálalni, mikor egyszerűen le lehet zárni és kész, a többit a karma megoldja nálad is s nála is.

2015. okt. 2. 16:01
 44/84 A kérdező kommentje:

Nekem az, hogy nem akarja megbántani inkább jelenti azt, hogy csak sajnálatból van vele. Abból én inkább nem kérnék.

Ha annyira fontos lenne, szeretné és tisztelné nem csalná meg és nem hazudna neki évekig. Én nem hiszek abban, hogy akit szeretünk azt ilyen szinten képes legyen valaki átverni.

2015. okt. 2. 19:26
 45/84 anonim ***** válasza:
82%

Dehát ezzel nem csak a feleségét veri át, ugyanúgy téged is, s ebből a hármasból az eddig leírtak alapján te húzod a rövidebbet. Hidd el, ha szerelmes lenne beléd rég ott hagyta volna az asszonyt, de neki ez így pont megfelel.

De neked mi a jó, hogy nem tudsz/akarsz megszabadulni tőle? Ne haragudj de nem hiszem el neked, hogy megbékélsz azzal, hogy ünnepeken várod, hogy hátha hátha, vagy várod, hogy vajon mikor alszik nálad, mikor tud lelépni otthonról? Ez nem ábrándít ki annyira, hogy elküldd a francba? Miért te légy valakinek a titka, a második, amikor lehetne neked is normális kapcsolatod, igazi társad aki fel is vállal ország-világ előtt, s akkor nem is beszéltünk a gyerekeidről.. vagy neked is van férjed? Ha nincs s nálad tandíjról akkor ez megviselheti a gyerekeket, ha nem is azért mert esetleg kötődnek hozzá, s ha kikerül az életükből akkor az fájdalom, hanem inkabb arra a felére gondolok, hogy az, hogy te boldogtalan vagy az rajtuk csattan.

Szerintem gondold meg, vannak még normális férfiak, ő biztosan nem az.

2015. okt. 2. 20:04
 46/84 anonim ***** válasza:
Randiztok-at akartam írni, nem tandíjról-t
2015. okt. 2. 20:06
 47/84 A kérdező kommentje:

46-os, sok mindenben igazad van!

De szeretem, nem tehetek róla. És tudom ő is. Hogy mi tart mellette? Boldog vagyok vele. Igaz, vannak rossz napok, mikor tudom otthon van, nem tud jönni. Sokat kapok tőle (ne pézre értsd) ha itt van, szinte mint egy férj, úgy segít mindenben ha kell. Meló után ha jön, én ebéddel várom, ő hoz valami desszertet általában. Ide jön haza, szinte ez a második otthona. A gyerekek ismerik, ezen én is gondolkodtam már, hogy mi lesz majd, ha vége lesz.

Sok mindenben hasonló a gndolkodásunk, a mentalitásunk hasonló, érdeklődési körünk, a sporthoz való hozzáállás, stb...a feleségével ezekben különböznek.

Tanácstalan vagyok....

2015. okt. 2. 20:15
 48/84 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanaz vagyok aki az utolsó válaszokat írta, nekem normálisnak tűnsz, semmi értelme, hogy hagyjad, hogy valaki így játsszon veled, 2 év az nagyon sok idő, ennyi bőven elég kellett volna legyen, hogy eldöntse mit akar, ne hagyjad hogy húzza az agyad tovább, döntse el mi s ki a fontos neki, s ne alkudj meg, most igy leírva biztosan disznóságnak hangzik, de te ugyanbiza miért kell pl a feleség érdekeit nézzed? Nem ugy ertem h rosszat mondjak a feleségre mert igazából sajnálom őt is meg téged is, hogy egy ilyen semmirekellő mindkettotoket sakkban tart, ahelyett h egyenes lenne.. De ahogy ott a feleség nyugalma két gyerekkel, ugyanúgy ott van a sajat s a te gyerekeid nyugalma. Nem tudom, en a te helyedben lezarnam, ha bele is doglenek lelkileg s utana keresnek egyet akinek en vagyok az egyetlen, mert az ido nem visszafelé megy sajnos egyikünk felett se, kar pazarolni.
2015. okt. 2. 20:44
 49/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, van min gondolkodnom, azt hiszem!
2015. okt. 2. 20:53
 50/84 kolosszus22 ***** válasza:
85%

Nincs kedvem végig olvasni a válaszokat, gondolom amit leírok most ide, már más is megtette:

A lényeg, te vagy a hülye, persze sok hasonló nőci van még hozzád sajnos. Ez a dolog már az elején halálra volt ítélve, a szeretőt tartó férfiak 99%-a soha nem fogja otthagyni az asszonyt és a családot, a biztos hátteret egy másik nőért, szeretőért és ezt már a legelején is tudják, élvezik a játékot és addig húzzák amíg lehet, a hozzád hasonló butuskák meg benyelik a sok süket dumát! Már a legelején másodhegedűs posztra voltál ítélve...

A lebuktatást hanyagolnám a helyedben, ha már buta voltál és végre nagy nehezen leesett a tantusz, legalább most legyél karakán, erős és vess véget a dolognak mindenféle hiszti és kicsinyes bosszúállás nélkül!

28F

2015. okt. 2. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!