Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?
Én is úgy gondolom, ahogy az utolsó írta, tiszta potyára mossuk itt a szánkat, mert mindenre van kifogásod, vagy magyarázatod, pedig kihasznál téged, 2 éve, hogy játszik veled.
Az asszonyt otthagyni pedig cuccolástól mindenestől egy délután lett volna, nem két év, akarat kérdése, akar jön- nem akar nem jön.
De ő mit mond neked egyáltalán el akarja hagyni? Vagy ez neki igy jo? Vagy nem elég erős lelkileg- nem akar bántani senkit- nem lesz eleg pénze- mi lesz a házával, gyerekeivel- ő nem tud mit tenni, szenved ő is mint állat?
Vagy mivel tart téged így hoppon, h 2 éve eltűröd neki?
Hovatovább olvasom ezt a történetet egyre jobban úgy gondolom h erről már nagyon kellene tudjon a feleségének, s akkor majd eldönti ő ha ti nem tudjátok eldönteni.
Én szeretem, imádom a férjem, nála jobb ember nem létezik, ha megcsalna elnézném neki, komolyan, semmi agybaj nélkül, mert újdonság kell vagy ugy jott ossze vagy mittomen, de egy 2 éves viszonyt nem tudnék lenyelni amiben engem is s a másikat is azzal etette, hogy igyimad ugyimád, arról már szeretnék tudni.
Költönő? igazad van, nem megy nekem a gondolkodás, ebben az esetben nem megy. Egyébként igen, nem tartom magam hülyének, de ez az eset kifogott rajtam. Sajnos akartam vagy nem, benne vagyok.
Utolsó, te azt hiszem nagyjából érted a helyzetet, ha nem is megérted. A százalékod alapján gondolom te vagy a pár előző válaszoló is. Én is úgy gondolom, hogy ha mi képtelenek illetve gyengék vagyunk lerendezni ezt a kapcsolatot, akkor rábízom a feleségre, legyen aztán bárhogy is. Igazad vam minél továbbolvasod a történetet, annál inkábbúgy érzed, erről tudnia kell az asszonynak is. Mert talán így is van. Nem egy egyszerű félrelépés. Nem akarom részletezni, nehogy felismerhető legyen a sztori alapján. De szinte ide jár haza, ez a második otthona. Énvelem ünnepli először a szülinapját, utána megy csak haza. Itt egy otthona, otthon a másik.
Köszönöm hogy meghallgattatok!
Igen, ugyanaz vagyok. Majd ha eldől mi lett írd meg légyszíves, kiváncsi vagyok ki mit dönt ebben a hármas felállásban.
Minden jót neked :)
Ne hulyisd magad kerdezo egyszeru maspdhegedus vagy
Ha igazi erzelem lenne mar Reg elvalt volna.
Az ismerosom parja egy NAP utan azonnal mindent bevalott otthon es elkoltozott 3 ho mar el is valt fel even belul elvette baratnom ennek 25 Eve.
Utolsó, elhiszem hogy van ilyen is. De mivel barátnődék már 25 éve házasok, valószínű, hogy az első házasság nem lehetett hosszú.
Itt ebben az esetben 20 éves házasság van mögöttük, amit azért valószínű nem lehet könnyű hátrahagyni. Akár vannak benne érzelmek akár nincsenek.
De hosszu volt a ferfi 17 eve volt hazas....
kifogas az mindig van szeretni szoval barki tud
a szeretet cselekedetek nelkul halott semmit nem er csak nemi vagy es ures szavak.
Aki szeret hegyeket mozgat mindent megtesz egy noert aki nem az kifogasokat keres es talal
64: Az én ismerősi körömben is van ilyen, a kapcsolat addig volt "titkos", amíg a nő ultimátumot nem adott a férfinak. Ultimátumot pedig leckéztetésül és erőfitogtatásul ad az ember, nem szeretetből.
Szóval a férfi a másik, újabb nőnek lett a papucsa, azé, aki jobban bekeményített. Ez nem szeretet.
És van egy olyan szokásom, hogy megkérdem a barátaimat, miért házasodtak meg.
Egy kivételével azt a választ kaptam, hogy azért, mert a barátnőm kikövetelte magának.
Ez van a látszat mögött.
"Egy kivételével azt a választ kaptam, hogy azért, mert a barátnőm kikövetelte magának."
Sok férfival dolgozom együtt, és beszélek velük.
Nem semmi, hogy te találtál kivételt, mert én nem. Egy férfit sem ismerek, aki önszántából nősült. A legdiplomatikusabb válasz az volt, hogy "férjül vett".
Tudom, ugysem er semmit, de azert en is adok egy tippet.
Szakits. Ha valoban szeret es veled akar elni, akkor el fog mindent mondani a felesegenek es teged valaszt.
Ha tevedtel es nem teged akar, akkor jobb, ha most kiderul, nem?
Ugyis menni fog az ajtod ele sirni, szepen elmondod neki ismet, hogy nem folytatod ezt igy tovabb es bezarod az ajtot. Nem lesz konnyu, mert mar megszokta hogy eleg egyet a kuszobon konnyezni es te mar meg is enyhulsz. De erosnek kell lenned.
A baratnom is volt szereto masfel evig, neki is ezt mondtam. De nem ertette meg. Vegul a szerencsetlen kieroszakolta, hogy valljon a pasas a felesegnek, o is mindent elmond a ferjenek es meg aznap delutan egy par lesznek, mint a mesekben.
Tudod mi lett?
A baratnomet az and elettarsa kirakta a lakasbol (gyerek nelkul) me aznap delutan. A szereto nem hivta, telefont fel nem vette. Masnap kuldott egy SMS-t, hogy mindent elmondott otthon, de atbeszeltek a dolgokat es meg akarjak menteni a hazassagot, ne varjon ra, bocsi.
Es azota se egy hivas, se egy uzenet, semmi. Meg munkahelyet is valtott a pasi, kovetkezo heten be sem ment dolgozni (a baratnom csak azt tudta hogy hol dolgozik, az nem, hogy pontosan hol lakik).
En azt javaslom, hogy legy eros es lepj te, mielott rajtad lepnek at.
Sokat gondolkodtam a sztoridon, és számomra hihetetlen, hogy volt egy férfi, aki eddig szerette a feleségét, úgy gondolta, sosem hagyja el, minden szépen működött, aztán jöttél te és minden megváltozott. És ebben nem az a hihetetlen, hogy a férfi esetleg szerelmes lett, hanem az, hogy egy ilyen idilli kapcsolatban ez fel sem tűnt a feleségének.
Szerinted két éven keresztül hogy tudja eltitkolni valaki a felesége elől, hogy kettős élete van? Munkanapokon még talán a túlórákra fogja, de azt hogy lehet kivitelezi, hogy az ünnepnapokon veled ünnepel először, aztán megy haza? Mit mond ilyenkor a családnak? Szerinted a feleség ennyire vak, vagy ennyire meg lehet vezetni, hogy nem is sejt semmit? Két éven keresztül?
Az a véleményem, hogy a feleségnek már réges rég feltűnt, hogy valami nem kerek. Szegény ugye bizonytalan, mert biztosat nem tud, csak sejt vagy érez. Nem tudom milyen indokból, de nem borította a bilit. Talán a gyerekek miatt. Talán nem akar elvált nő lenni, talán meg akar felelni a társadalom által elvárt szép családi képnek, nem tudom.
De abban biztos vagyok, hogy itt a pasi kivételével mindenkinek nagyjából tiszta a felállás. Ő azt hiszi, hogy milyen rendes, mikor a saját önzésével senkit nem akar megbántani, (csak épp kettőtöket hülyít egyszerre) ti meg asszisztáltok hozzá. Szerintem mindketten.
A kérdés az, hogy ez kinek meddig jó, és ki az, aki borítani fogja a bilit. A pasi eddig nem tudott/akart választani, és ezután sem fog. Szerintem soha.
A véleményem továbbra is az, hogy megérdemli a feleség is, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Aztán majd eldönti, hogy hogyan tovább, mert szerintem ebben a háromszögben a feleség fogja meghozni a döntést, hogy a férje veled marad (mert kidobja), vagy megpróbálják rendbe hozni a házasságukat. A férj ugyanis döntésképtelen, neked meg nem sok ráhatásod van az eseményekre. Te csak abban tudsz dönteni, hogy VÉGLEG elhagyod, másban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!