Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy pasi, akivel két éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi, akivel két éve együtt vagyunk, sajnos felesége van. Nem akarja elmondani, fél, hogy megtudja az asszony és az egész élete össze omlik. Lebuktassam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ő is szeret, de ezt az egyet nem akarja meglépni. Én meg nem bírom így, nincs mit veszítenem, elfogok mindent mondani az asszonynak, azt hiszem. Akkor legalább így vagy úgy, de vége lesz az egésznek.
2015. szept. 30. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
92%
Hazudd azt neki,hogy kitálaltál és nézd meg a reakcióját.Ki fog akadni,te meg kiábrándulsz belőle.
2015. szept. 30. 21:52
 12/84 A kérdező kommentje:
Utolsó, szóra sem vagy érdemes...a házas férfinak miért kell más nő, ezen nem gondolkoztál?
 13/84 A kérdező kommentje:
Bocsi, 10-nek szólt
 14/84 A kérdező kommentje:

7-es, egyébként igazad van, önző, neki így jó, így kényelmes. Akkor én miért ne legyek önző?

Amúgy, bár lehet nincs jelentősége, mind a 3-an középkorosztályba tartozunk, 40 felett jócskán, én az asszonnyal egyidős, a pasi kicsit több.

2015. szept. 30. 21:56
 15/84 anonim ***** válasza:
87%
Mond csak el az asszonynak joga van tudni róla hogy milyen álszent fazék a kis férje,és meked is jogosan hogy ilyen módon Kiköveteld melyikötöket válasza,de tuti hogy téged, mert az asszony úgy kivágja az életéből mint macskát sz..ni.
2015. szept. 30. 22:02
 16/84 anonim ***** válasza:
92%
Legyél önző és add meg magadnak a lehetőséget, hogy egy független férfit találj/ egy független férfi rád találjon. Én is elmúltam 40, tele az ország független pasikkal. Ha csak szórakozni akarsz, arra ott vannak a jóval fiatalabbak.
2015. szept. 30. 22:03
 17/84 anonim ***** válasza:
86%
Menj konditerembe, vagy ebédidőben olyan helyre, ahol menüt adnak, rengeteg egyedülálló pasi van. Közülük válogass inkább, mint egy nős besz.ri ("jaj, mi lesz velem, ha megtudja a feleségem") alakkal
2015. szept. 30. 22:07
 18/84 anonim ***** válasza:
88%

Nem szeret téged, csak egy átlagos kapcarongy szerető vagy, akinek egyszerűen nem jár az, hogy első helyen álljon, egyetlen legyen, majd gyűrűt húzzanak az ujjára, és egy tisztességes FÉRFI felesége legyen. Ez így is marad, amíg gerinctelen, hazug férfiakkal kezdesz, edd meg, amit főztél!

A tanácsom az, hogy kapard össze a maradék önbecsülésed, és vess véget a viszonynak! Az asszonynak kitálalhatsz, ha gondolod, valahol jót is teszel neki ezzel.

2015. szept. 30. 22:10
 19/84 aperitif ***** válasza:
39%
Én még ennyi agresszív, álszent, képmutató erénycsőszt a vasárnapi mise után se láttam, mint ezen az oldalon.
2015. szept. 30. 22:16
 20/84 anonim ***** válasza:
63%

˝Én még ennyi agresszív, álszent, képmutató erénycsőszt a vasárnapi

mise után se láttam, mint ezen az oldalon.˝ Nem vagyok álszent, sem erénycsősz, felőlem mindenki kefélhet mindenkivel, amig független, de ha már házas, és fogadalmat tett, azt tartsa is be.

2015. szept. 30. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!