Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy hülyére vett-e?
A barátom titkolózik előttem, állandóan a telefonján lóg és irkál valakivel, ha én ott vagyok akkor elkapja előlem a telefont, eldugja, jelszóval levédett mindent, hogy még véletlenül se tudjak beleolvasni. Voltak már ebből hatalmas viták, hogy miért csinálja ezt, erre 8 év után azt mondja, hogy nekem ehhez semmi közöm, az az ő magánélete. Meg hogy inkább elvágná az ereit, minthogy megmutatná a beszélgetéseket...
Itthon is alig van, mindig megy "haverokkal" valahova állítólag, engem teljesen kizár az életéből.
Most már komolyan ki akarom deríteni, hogy mit titkol. Tudni akarom mit művelt a hátam mögött, mi volt az ami ennyi veszekedést megért neki, és mégis mióta vesz hülyére.
Keylogger program a te megoldásod ha van laptopja/gépje amihez annyi hozzáférésed van legalabb, hogy felinstalláld.
DE az, hogy esetleg rajtakapod valamin attól még nem teheted ki a házból, neki is 50% a tulajdona ugyanúgy mint neked, ezen egy megcsalás semmit nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!