Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyére vett, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyére vett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megint palimadár voltam...

Van eg srác, aki nemrégen szakított az exével, és elkezdett nekem udvarolni. Tök jól mentek a dolgok, miutánis megbeszéltünk egy találkát, és nem keresett, le se mondta, semmi. Utána ezt megint eljátszotta, de ha találkoztunk úgy tett, mintha mise történt volna, udvarolt, bókolt.

Aztán megint megvolt beszélve egy találka, de aznap későbbre tette, mert dolga volt...aha. Kiderült, hogy az exével találkozott, mert megláttam őket, és be is vallotta, hogy nem tud dönteni kettőnk közül.

Megint én kerestem, bókolt, dicsért, nagyon vevő volt, majd megint eltűnt...

Megbeszéltünk egy találkát, lemondta, és azóta nem keres.

Holott tökre várta a találkát, ha együtt vagyunk alig akar elszakadni, de mindig csak pár napig tart a csoda...

Azt mondta, hogy azért nem lép se az exe, se felém, mert nem tud dönteni, és nem akar játszani velünk...nade ha tetszik valaki, nem bírjuk ki, hogy hetekig ne beszéljünk a másikkal, nem?

Van, hogy írok, elolvassa, de vissza se ír, majd kiteszek egy új képet, és egyből rámír, hogy szép vagy.

Aztán válaszolok, megint nem ír, egy hétig...

A haverjai előtt is bókolt, fogta a kezem, udvarolt, mostmeg...

Nem értem.

Múltkor az volt a baja, hogy én nem keresem, de hát könyörgöm, ha írok, nem ír vissza, ha lemondja a találkát, mégis hogy keressem?

Most is fent van, minden nap, és nem is keres...tudom, le kell zárnom, de hogyan? Annyira utálom, amikor így hülyére vesznek, én nem tudom ezt feldolgozni, hiába semmiség. Azóta a családom is észrevette, mennyire ki vagyok.

2015. jún. 30. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Tegnap volt kint itt ez a kép, idevág a lényege...ha érted (mondjuk fiú helyett lány vagy):

[link]

2015. jún. 30. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, ugyanezt érzem, köszönöm a képet, mert tényleg igaz.

A másik lány megcsalta, stb., hisztizik, el is mondja, hogy én vagyok minden pasi vágyálma...aha.:)

Sana nicns tündérmese. :(

2015. jún. 30. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen komolytalan és hiteget akkor csak játszik. Hagyd keress rendes srácot! És ha megint keresni fog ne dőlj be neki! Ne legyél naiv!
2015. jún. 30. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát elég nagy tahóság, amit csinál a srác, én elhiszem, hogy akkor ő most össze van zavarodva és nem tud választani, de könyörgöm miért kell akkor ezt csinálni a másikkal?

Folyamat lemondja vagy el se megy a találkára, és még csak nem is érzi fontosnak, hogy megmagyarázza, mert mint írtad úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna.

Én a helyedben rég nem foglalkoznék vele, nem írnék sem semmi ilyesmi, bármennyire is nehéz lenne, mert nem érdemli meg. Tudja kit nézzen hülyének..

Szerintem hagyd a francba, mert ha ennyiszer bejátszotta ezt a találkás dolgot is, hogy nem megy el, lemondja, hiába írsz nem válaszol. Biztos nem foglalkoznék vele, már ha Ő írna se válaszolnék, mert azért van egy határ.

Aztán majd ha rájön megint az 5 perc és rádír, majd azt látja, hogy te már nem vagy vevő a dologra és nem is írsz neki, akkor majd elgondolkozik, hogy megérte-e hülyének nézni a másikat..

Neked meg kitartást.

2015. jún. 30. 21:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megtanultam a leckét. Csak olyan űrt érzek magamban, mert van egy közös legjobb barátunk, az is mondta, hogy nála becsületesebb srác nincs..

Tapasztaltam is, hogy az élet különböző terein hogy viselkedik, erre most ez.

De majd csak jön egy rendes srác, remélem...:)

2015. jún. 30. 21:13
 6/9 A kérdező kommentje:

3. válaszoló, neked is nagyon köszönöm.

Igyekszem így tenni, itthon is ezt mondták, hogy ha keres, ne is válaszoljak, nem érdemli meg.

Édesapukámnak mindent elmondok, nagyon jó vele a kapcsolatom, amikor megtudta, nagyon kiakadt, mondta, hogy nagyon óvatosnak kell lenni egyes férfiakkal. Igaza volt, csak későn fogadtam meg.

Remélem, hamar túl leszek ezen.

2015. jún. 30. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd, legalább őt is kihúzhatod a listáról.

így is túl sok időt pazaroltál el nála, dehát csak reménykedtél.

Egy kis tapasztalatot is szereztél.

2015. jún. 30. 21:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz, és próbálom úgy felfogni, hogy ezzel is tapasztaltam valamit, ha nem is jót, de legalább tapasztaltam és tanultam belőle..

csak a problémám, hogy akkora űrt hagyott bennem, hogy nem tudom megindokolni.

Voltam már túl szakításon, az nem viselt meg így, pedig nagyon hosszú kapcsolat. :D

2015. jún. 30. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnálom ami veled történt, legközelebb vigyázz, hogy ne legyél harmadik soha.

Nagyon padlóra tudja tenni ilyesmi az embert lelkileg.

Mindenesetre a srác egyáltalán nem korrekt.

2015. jún. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!