Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy fiú aki becsapott, összetiport, megalázott, hülyére vett. DE egyszerűen nem tudom lezárni magamban . Hogy lehetne?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 00:06
1/21 anonim válasza:
keresd meg, kábítsd el, kötözd ki, szexelj vele, és utána dobd ki az utcára meztelenül.
Ez a legtutibb kapocslatlezárás.
2/21 anonim válasza:
Idővel... Megértelek, velem is így volt. Idő kell hozzá, plusz szuggerálnod magad, hogy te ennél sokkal-sokkal értékesebb ember vagy, és sokkal-sokkal többet érdemelsz. Aztán ha jön majd valaki más, aki tényleg érdekel, az valszeg végleg feledteti veled. Addig pedig kitartás! Tudom, hogy nehéz!
3/21 anonim válasza:
Az idő mindent begyógyít, és ezerrel összpontosíts másra közben. Ismerkedj, és próbáld kiszűrni az ilyen gázos alakokat. Ezt tudod csinálni. Ha az ő irányába próbálnál meg bármilyen lépést tenni ( akár bosszú, akár a sérelmeid kinyilvánítása )csak rosszul jöhetsz ki belőle. Légy közömbös felé.
4/21 anonim válasza:
most én is pont ilyen helyzetbe vok,egyszerűen visszaakarom kapni mégha nem is érdemel meg..és állandoan a smst szeretnék neki küldeni h elmondjam neki h még mindig szeretem...de tudom h nem szabad mert csak magamból csinálnék hülyét,és higgyje ő is,h már tul vok rajta...pedig aztán nem..:(
5/21 anonim válasza:
idő idő idő. nehéz elhinni de visszagondolva rájössz h sokmindent begyógyít. voltam olyan szerelmes/összetört h a körül fogott minden gondolatom, most meg már alig emlékszem mit éreztem. nehéz, de ki kell bírni 22f
6/21 anonim válasza:
hát,kedvesem semmi jót nem tudok ehhez fűzni.ugyanis velem is ez volt.becsapott,összetiport,megalázott,hülyére vett. majd összejöttem egy másik sráccal de nem volt vele jó,hisz a másikat szerettem.majd újra összejöttem vele..és most jó,de lehet hogy megint úgy lesz vége.én nem tudtam elfelejteni se idővel,se sehogy.:(
7/21 TH.fancsy válasza:
az idő és egy másik szerelem... lehet, hogy ez így furcsa, de nekem ez volt, ez a tapasztalatom. sok sikert! ;)
8/21 A kérdező kommentje:
nincs valami más??
2011. jún. 19. 23:51
9/21 anonim válasza:
Szóval tudod, hogy meg sem érdemel téged, mégsem tudod lezárni. Jobban szereted, mint magadat. Szeretnéd, hogy boldog legyen...hát legyen az! Mással!!! Engedd el szeretettel. Tudom, hogy nehéz, de azt is tudom, ha látod majd kivel "elégszik meg" helyetted, magadat is többre fogod becsülni, mint most miatta.
10/21 anonim válasza:
Ugyanazt akartam leírni, mint a 00.31-es. Nem tudsz mást tenni, tovább kell lépni. Piszok nehéz, rohadtul az. (miközben ezt írom, nekem is könnyek szöknek a szemembe). nincs más megoldás. Azt tudom mondani, hogy ne menekülj egy másik (ál)kapcsolatba, mert nem lesz tőle jobb. Egy másik igazi szerelem be fogja gyógyítani a sebeket. és elmúlik, mindig elmúlik.
Engem most ért életemben a második nagy csalódás. Épp csak azután, hogy kilábaltam az elsőből. de tudom, hogy ennek is vége lesz egyszer, és abból tudom, hogy az elsőt is túléltem. Nehéz volt, de végül sikerült.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!