Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy fiú aki becsapott, összetiport, megalázott, hülyére vett. DE egyszerűen nem tudom lezárni magamban . Hogy lehetne?
Többnyire a probléma onnan ered hogy engedünk, és megalázva érezzük magunkat(sajnálkozunk). A felelősséget a másikra kenjük, holott mi éppenúgy engedtünk, éppen úgy hagytuk hogy ki legyünk használva... Szóval fel a fejjel, és tegyél le a hibáztatásról, arról hogy ő alázott volna meg, vett volna hülyére... Mert itt nem csak ő a hibás hanem te is, hogy hagytad hogy megtegye veled. Tanulj az esetből és legközelebb hasonló esetben másképpen viselkedj.
CSak akkor fogsz tudni lezárni mindent, ha rájössz a rossz emlékek okára, miért voltak, történtek úgy ahogy. Ha ez megvan nyugodt szívvel haladhatsz tovább.
Na igen. Ebből a vallomásból kiderült, hogy a csajoknak NEM az aranyos, kedveskedő, jómodorú fiúk tetszenek, hanem akik megalázzák, becsapják, és összetiporják a lelkület. :D Még ironikusan írhatom is hogy: Igen, akkor én is így állok már a csajokhoz, úgy néz ki így kellek majd nekik, és így lesznek belém szerelmesek :S.
Kérdező azt tanácsolom neked (bár tudom én egy idegen fiú vagyok aki nem ismeri azt a másik srácot, aki állítólag összetiport...) valószínű egy nagy arc csávó lehet :), aki még szórakozik is és élvezi is ezt hogy ezekután is foglalkozol vele. Te is alázd meg próbáld levegőnek nézni, és akkor majd magába száll. Egyből ledől benne az hogy ő a király, mert ha tökre letojod akkor már nem fogja olyan menő srácnak gondolni magát. "Mi van má, nem is vagyok má ojjan jó fasz? :O " Talán így átértékeli a dolgot és magába száll, még ha szerencséd van bocsánatot kér amiért állítólag megbántott. Ha meg nem változik meg, akkor bele kell törődnöd hogy ő alapból ilyen nem fogod tudni megváltoztatni és lépj tovább.
üdv: Delta
De persze az is lehet, hogy csak te reagálod túl ezt, és túlzol kérdező. Még jó, hogy nem írtad le a megalázás összes szinonímáját...ezért érzem azt hogy van benne egy kis túlzás is. Ki tudja még az is lehet, hogy te értettél valamit félre. Az a baj, hogy nem tudounk semmit mi áll a háttérben, mert nem fejtetted ki a megalázás okát.
Delta
Ugye milyen szánalmasan viselkedtél? Bevetted egy ilyen srác dumáját, és be is dőltél neki... Jogos az érzés hogy nem vagy több te se a többi csajnál, megsúgom így nem is leszel ha folyton a másikba keresed a hibát, és rajta akarsz változtatni, magadat meg isteníted, és beadod áldozatnak.
Sok sikert a további áldozat szerephez, vagy az új énedhez amikor is észhez térsz és elkezdesz nőként funkcionálni.
Szerintem tanultál az esetből. Mostmár biztos hogy ez nem történhet meg veled..., az a régi éned volt, de most már van egy új aki tudja hogy ezeknek a f@szjankóknak nem kell bedőlni... Az biztos hogy van két barátod akikre mindig számíthatsz... :)
üdv: Ákos és Balázs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!