Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott hagyott a barátnőm, megalázott. Hogy tegyem túl magam rajta? Részletek lent!
Talán a saját eleki békéd érdekében elmehetsz, hozzá és beolvashatsz neki!
Ezzel elvarrtad a szálakat, várhatod, hogy idővel gyógyuljon a heg.
Sajnálom, hogy ilyen pár jutott osztályrészül ,de az élet mindig lutri.
Majd visszasír téged,hidd el.
Volt barátommal én is megtettem ugyanezt,de rájöttem hogy nála hűségesebbet és olyat aki nála jobban szeret sosem találok,de már nem bocsájt meg ő nekem.
Örök életemre bánni fogom hogy ugyanezt megtettem vele.
olvass be neki, és keress valaki mást =)
én is lány vagyok, és ha beolvasnának nekem, akkor az biztos hogy átgondolnám a dolgokat és a múltam is és téged választanálak =)
de szerintem ne egy ilyen lánnyal akarj együtt lenni, inkább keress mást =)
nem egyszerű, de nem is lehetetlen.
jövőre nézve jó tanács: ilyen ügyekben alkudozni SEMMI ÉRTELME. ő már döntött (szerintem rosszul, de mindegy, hogy én mit gondolok, vagy Te mit gondolsz, döntött).
szóval legközelebb ne alkudozz és főleg ne könyörögj, mert látod, mi a vége: nem javítottál a helyzeten semmit, csak magadnak szereztél egy kellemetlen élményt.
Hidd el, hogy a legjobb dolog történt veled!
Képzeld el mi lett volna ha mondjuk három év múlva derül ki milyen is ő valójában, örülj hogy megszabadultál tőle!
Nem ismerlek és a csajt sem, de úgy gondolom, hogy nem egy ligában játszotok. Keress valakit a saját szintedről, menj és beszélgess lányokkal. Gondolom most nem hiányzik más, de ha váltasz pár szót néhány kedves hölggyel akkor rájössz hogy a kertben sok virág nyílik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!