Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott hagyott a barátnőm, megalázott. Hogy tegyem túl magam rajta? Részletek lent!
Dobj ki mindent, vagy tedd el jó mélyen a szekrény aljába a rá emlékeztető cuccokat.Ha hívna telefonon, ne vedd fel neki.Soha, de soha ne menj vissza hozzá!Egyébként ha mégis visszasírná magát, akkor te is csak jól használd ki, mert ezt tette veled ő is.Javaslom, hogy iratkozz fel egy társkereső oldalra, vagy menj el csajozni, és meglátod hogy van értelme az életednek. ;-)
F/30
Csőváz haver!
Elég nehéz lehet neked tudom, mert átéltem hasonlót - muszáj leírnom azt, ami az igazság, mégha további fájdalmat okozok is, viszont a hideg zuhany gyorsabban is ébreszt. Szóval ez a lány sose szeretett úgy téged, mint ahogy te őt. Fél év alatt senki nem esik ki ok nélkül szerelemből, hacsak nincs nagyon nyomós ellenérv, de jobbára még akkor se nagyon. Ő egy olyan fiút kap vissza helyetted, akit a vázoltak alapján megérdemel. Meg is érdemli, neked sírt milyen palija volt anno, most meg ő kell neki. Tudom ez nem vigasztal téged, de akármilyen nehéz is a döntés, ha ilyen simán fél év alatt otthagyott, akkor jobb ha összeszeded magad és beletörődsz, és vissza ne engedd magadhoz...
Ez egy nagy és fájdalmas csalódás, de egyben tapasztalat. Szűrd le megfelelően belőle a tanulságokat. eltart egy ideig, akár hónapokig is, de túlesel rajta ahogy sokan mások. Ha jó srác vagy, márpedig miért ne lennél, akkor találni fogsz hozzádvaló lányt. Higyj nekem!
Szerintem is felejtsd el a nőt.
Ezután még ha rábeszélés után az eszére hallgat és vissza is menne, szívvel egyikőtöknek se lesz tökéletes, neki a macsó pasi kéne, neked meg olyan aki téged szeret.
Isten hozott a klubban!!! ;) Kutyaharapast szorivel.
2 dolog tortenhet:
a.) nem jon vissza a csajszi
b.) visszajon a csajszi
a.) ha nem jon vissza, akkor a legjobb, ha minel elobb csajozol, hiszen nincs mire varni.
b.) ha vissza fog jonni, akkor orulj, hogy kaptal a joistentol egy kis szunetet, amit kovetkezmenyektol mentesen kihasznalhatsz csajozasra.
Es megegy fontos dolog! Csak akkor fog visszajonni, ha mar talpraalltal, ugyhogy azt mondom, hogy csajozas agyba-fobe. Es tudjuk, hogy nehez, de eroltesd!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!