Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy hülyére vett-e?
A barátom titkolózik előttem, állandóan a telefonján lóg és irkál valakivel, ha én ott vagyok akkor elkapja előlem a telefont, eldugja, jelszóval levédett mindent, hogy még véletlenül se tudjak beleolvasni. Voltak már ebből hatalmas viták, hogy miért csinálja ezt, erre 8 év után azt mondja, hogy nekem ehhez semmi közöm, az az ő magánélete. Meg hogy inkább elvágná az ereit, minthogy megmutatná a beszélgetéseket...
Itthon is alig van, mindig megy "haverokkal" valahova állítólag, engem teljesen kizár az életéből.
Most már komolyan ki akarom deríteni, hogy mit titkol. Tudni akarom mit művelt a hátam mögött, mi volt az ami ennyi veszekedést megért neki, és mégis mióta vesz hülyére.
Azt a kérdést tedd fel magadnak hogy mikor hagyod el?
Mindegy hogy mit titkol mert ahogy beszél veled az már szakító ok szóval ezen bondolkozz el.
Aki igy beszel a masikkal az semmibeveszi.
u az gaz
akkor kovesd
vagy kerj meg egy jo ismerost hogy nyomozzon utana
en sem olvasom el a parom irkalasait mert nincs hozza kozom, de ha ilyen gyanusan viselkedne meg olyat mondana, hogy inkabb az ereit, minthogy megmutassa, az nyilvanvalo hogy titkol valamit es raadasul egy h.lye idiota, mert ha lenne esze, akkor kimagyarazna valami munkahelyi dolog, csaladi problema akarmi szoveggel de igy meg el is arulja magat, hogy vaj van a fule mogott
mindenkepp jarj a dolog utan, deritsd ki amint lehet
de keszulj fel, mert kemeny lesz
"inkább elvágná az ereit, minthogy megmutatná a beszélgetéseket... "
Nos, kedves egybegyűltek! Vajon miről beszélgethet Mr. Grey?
1) Titkos túrórudi receptjéről
2) Határvédelemről
3) Álmai munkahelyéről
4) Étkezési szokásokról
5) Divatról
6) SZEX, MEGCSALÁS
Szerintem egyértelmű.
ez egy sima beismerés. olyan kb mint lagzi lajcsié:)
ehhez nem kell semmilyen nyomozás, követés stb. megcsal téged. és be is vallja...
Én se értem, miért fontos ezt tudnod?
"engem teljesen kizár az életéből." - akkor tulajdonképpen vége, hogy Piroska, vagy Annabella , tök mindegy, de még az is, ha online póker.
A közös lakás miért kérdés?
Eladjátok, elfelezitek, aztán kész.
Ez már nem párkapcsolat.
"A közös lakás miért kérdés?
Eladjátok, elfelezitek, aztán kész."
Jah persze, ébredj már fel. Nem lesz eladva a lakás, itt a tulajdonjog a tét. Ha megcsal akkor eltakarodik, én az ő hülyesége miatt miért költözzek ki álmaim lakásából? De ahhoz bizonyíték kell, a találgatás pedig nem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!