Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napok óta az jár a fejemben, hogy a páromnak lehet nem én vagyok az egyetlen. Hogyan derítsem ki?
Sose voltam féltékeny típus és bízom benne (bíztam..), ezért félek, hogy talán igazam lehet.
Múltkor történt, hogy odapillantottam a telefonjára, mikor épp bejelentkezett messengerre. Miért jelentkezne ki? Ha csak nincs egy másik profilja is. Ugyanis megadta nekem anno a jelszavát, tehát ha valami csaj lenne, gondolom másikat használna. És itt jön a gond, ugyanis az exe érzékeny téma nálunk, nem szereti, nem hiányzik neki, de valamiért az elejétől rossz érzésem volt vele kapcsolatban. A rendes profilján tiltva van, ezt mutatta is.
Beleette magát a gondolat a fejembe és nem tudom kitörölni. Plusz, mostanság az eddigieknél is többet bókol és bújik, de ugyanolyan sokat találkozgatunk.
Én úgy tudom, hogy ha a jobb kezét teszi a szája elé amikor ásít akkor biztosan megcsal egy nővel.
.
.
.
Ha a balt akkor egy férfival.
Most komolyan te szándékosan generálod a hülyeségeket? Még, ha másik messengert is használna az is az ő dolga lenne és nem lenne beleszólásod, de hogy ennyiből máris megcsalásos összeesküvéseket gyártasz elég nevetséges.
Talán túl sokat jelzi a telefon a tőled bejövő üzeneteket,ezért kikapcsolja:D
Hülyeséget spekuláltál ki,jobban is megbízhatnál benne.
El is felejtettem ezt a kérdést. képzeljétek, nemrég kiderult, hogy tényleg képben volt egy másik, méghozzá az exe.
Ezentúl tényleg hiszek a megerzeseimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!