Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Napok óta az jár a fejemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napok óta az jár a fejemben, hogy a páromnak lehet nem én vagyok az egyetlen. Hogyan derítsem ki?

Figyelt kérdés

Sose voltam féltékeny típus és bízom benne (bíztam..), ezért félek, hogy talán igazam lehet.

Múltkor történt, hogy odapillantottam a telefonjára, mikor épp bejelentkezett messengerre. Miért jelentkezne ki? Ha csak nincs egy másik profilja is. Ugyanis megadta nekem anno a jelszavát, tehát ha valami csaj lenne, gondolom másikat használna. És itt jön a gond, ugyanis az exe érzékeny téma nálunk, nem szereti, nem hiányzik neki, de valamiért az elejétől rossz érzésem volt vele kapcsolatban. A rendes profilján tiltva van, ezt mutatta is.

Beleette magát a gondolat a fejembe és nem tudom kitörölni. Plusz, mostanság az eddigieknél is többet bókol és bújik, de ugyanolyan sokat találkozgatunk.

2015. jún. 27. 21:16
 1/6 A kérdező kommentje:
És mostanság sokszor van, hogy messengeren nem kézbesíti az üzenetet, mint amikor valaki ki van jelentkezve... Sose volt még ilyen, hiszen itt tudjuk elérni egymást.
2015. jún. 27. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ha a jobb kezét teszi a szája elé amikor ásít akkor biztosan megcsal egy nővel.

.

.

.

Ha a balt akkor egy férfival.

Most komolyan te szándékosan generálod a hülyeségeket? Még, ha másik messengert is használna az is az ő dolga lenne és nem lenne beleszólásod, de hogy ennyiből máris megcsalásos összeesküvéseket gyártasz elég nevetséges.

2015. jún. 27. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán túl sokat jelzi a telefon a tőled bejövő üzeneteket,ezért kikapcsolja:D

Hülyeséget spekuláltál ki,jobban is megbízhatnál benne.

2015. jún. 27. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Törli az előzményeket,így a neve és a jelszava is törlődik.
2015. jún. 27. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Tiszta sor kérdezzed mèg tölle, ha öszinte meg mondja hogy hazudik vagy sem de megkérdezed tölle hogy igazad mondasz? Vagy füllentesz....vagy is hazudsz....nagyon könnyen râ lehet Jönni hogy mikor hazudik valaki...Amikor kinyitja a száját eleve fennáll a lehetöség hogy hazudik. Tehát ha hazudik akkor valòtlant mond ami nem fedi a valòságot tehat nem mond igazat. Ekkor kell folyamatossan véglegessen ideiglenesitve megszüntetni a kapcsolatot vele mert hazudott illetve becsapott mint egy ajtòt.
2015. júl. 14. 06:28
 6/6 A kérdező kommentje:

El is felejtettem ezt a kérdést. képzeljétek, nemrég kiderult, hogy tényleg képben volt egy másik, méghozzá az exe.

Ezentúl tényleg hiszek a megerzeseimnek.

2015. júl. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!