Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy hülyére vett-e?
A barátom titkolózik előttem, állandóan a telefonján lóg és irkál valakivel, ha én ott vagyok akkor elkapja előlem a telefont, eldugja, jelszóval levédett mindent, hogy még véletlenül se tudjak beleolvasni. Voltak már ebből hatalmas viták, hogy miért csinálja ezt, erre 8 év után azt mondja, hogy nekem ehhez semmi közöm, az az ő magánélete. Meg hogy inkább elvágná az ereit, minthogy megmutatná a beszélgetéseket...
Itthon is alig van, mindig megy "haverokkal" valahova állítólag, engem teljesen kizár az életéből.
Most már komolyan ki akarom deríteni, hogy mit titkol. Tudni akarom mit művelt a hátam mögött, mi volt az ami ennyi veszekedést megért neki, és mégis mióta vesz hülyére.
Van otthon szamitogep, amit kozosen hasznaltok?
Ha van IT ismerosod o tud segiteni, hogyan deritsd ki a jelszavat.
En nem vagyok egy IT zseni de meg en is fel tudtam rakni a gepre a szoftvert amivel aztan kideritettem a jelszavakat, amikor (tudom csunya dolog) de a nagybatyam utan kellett kemkednem...
Vagy pedig magannyomozo, de sajnos azok nem ingyen dolgoznak.
Ezt te komolyan gondolod?
"Ha megcsal akkor eltakarodik" - én elég csóró vagyok, de szerintem egy gazdagabb ember se hagyna ott egy fél lakást.
A kettőtök érzelmi viszony az egy dolog, a tulajdonjog meg egy másik dolog.
Van annak a lakásnak valami tulajdon lapja, szerintem abból indulj ki.
Ha tied 100%-ban, akkor elküldheted bármikor, nem kell ahhoz semmi bizonyíték, amit csinál már az is sok.
Ha neki is van bejegyzett tulajdonrésze, akkor meg nem fog "eltakarodni".
Közösen vettük a lakást, tehát 50-50%.
1.) Nem fogom eladni az én részem neki, mert nekem kell a lakás.
2.) Ha ő jár félre, akkor nehogy már nekem kelljen eladnom az én részem neki és új lakás után néznem...
3.) Ő magától innen nem fog elmenni amíg kényelmes itt neki.
4.) Ha megcsal nyilván nem fogok egy fedél alatt lakni vele.
5.) Ő tagadja, hogy megcsal, szerinte csak bebeszélem magamnak.
6.) Amíg nincs bizonyítékom addig ő tagad mindent és még együtt élünk.
7.) Ha lenne rá bizonyítékom, akkor tudnék ügyvédhez menni.
Ennél szájbarágósabban már tényleg nem tudom leírni...
És az ügyvéd mit változtat azon, hogy "Közösen vettük a lakást, tehát 50-50%. "
Komolyan gondolod, ha megcsal, azzal elveszíti a tulajdonjogát?
Meg ha a barátod, nem férjed, akkor az ügyvéd mit csinál?
Még egy válóper se jön ki belőle.
#18-as: nem házasok, úgy írja a "barátja" - de a házasság felbontásánál sem számít, hogy mi az oka... nagyon régen volt olyan, hogy kinek a hibájából mondták ki a válást, de ez ma nem tárgya a válópernek se.
Egy szakítás meg nem bírósági ügy.
Ezért nem értem én sem, hogy mégis mi alapján tenné ki a lakásból, meg miért lenne neki több joga, csak mert a pasi ment félre
Az egész úgyis a lakásról szól, nem a kapcsolatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!