Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derítsem ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki, hogy meleg/bi-e?

Figyelt kérdés

Naszóval. 2 hete megláttam, és a tipikus 'nekem ő kell' be is következett :D aztán megtudtam, hogy van barátnője már pár éve. furcsállom, mivel nagyon jó érzékem van ahhoz, hogy meglássam valakiben azt, hogy van-e benne hajlam, és ritkán tévedek. Sajnos nem mozgunk ugyanabban a baráti körben, de sok közös óránk van, és azért próbálok vele kapcsolatba lépni finoman.

Csak én ilyenkor tökre zavarban vagyok, mivel ugyebár nem akarom, hogy levágja egyből mi a helyzet, (vagyis akarom, mert azt akarom, hogy tudja, csak amugy meg mégsem :D ) mert ha tényleg nem vonzódik fiukhoz, az ugy gázos. Szóval totálisan meg vagyok keveredve, kellene kis segítség, hogy mégis mit csináljak. :D 21/f

2015. szept. 11. 23:31
 1/7 anonim válasza:
70%

Van barátnője. Ügy lezárva.

Amúgy alapvetően én is jó emberismerőnek tartom magam ilyen helyzetekben. De ha valakiről én is úgy érzem nagyon kell, akkor hajlamos vagyok bebeszélni magamnak, és ezzel csak magamat szivatom.

2015. szept. 11. 23:44
 2/7 A kérdező kommentje:

szóval szted hagynom kéne! értem.

hát remélem kapok valami nekem tetszőbb választ is. :D

2015. szept. 11. 23:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan srac ismerosom, akirol mindenki azt gondolta, hogy meleg, aztan megis volt baratnoje 2-3 evig, majd utana tenyleg kiderult rola, hogy meleg. ;) Szerintem beprobalkozott ezzel az oldallal is, es ekkor jott ra, hogy neki srac kell.
2015. szept. 12. 00:01
 4/7 anonim válasza:
Persze, várd csak a neked tetsző válaszokat. Te tipikusan a régi énem vagy. :D
2015. szept. 12. 00:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Remélem, ő is rájön, hogy én kellek neki és boldogan élünk, míg meg nem halunk! :D

Most azért mert egy valaki azt mondja, adjam fel, nem fogom!:D

Érzem, hogy ez nem csak ennyi!:)

2015. szept. 12. 01:03
 6/7 anonim válasza:
Akkor érezd, max éveket pazarolsz el az életedből a semmire.
2015. szept. 12. 02:26
 7/7 anonim válasza:
Jobban jársz, ha olyant keresel, aki szintén a srácokra bukik. ;) Szerencsére vannak helyes, bizonyítottan meleg fiúk is.
2015. szept. 13. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!