Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Hogyan derítsem...

Mit csináljak? Hogyan derítsem ki róla, hogy meleg vagy sem? (Meleg kérdés, többi lent)

Figyelt kérdés

Segítsetek!

Van egy osztálytársam aki teljesen jól néz ki, rendesnek tűnik stb. A kinézete alapján egyértelműen azt mondanám, hogy meleg. Ezt mindenki más így látja.

Viszont elméletileg van egy barátnője. Kicsit fura, mert nagyon messze lakik tőle és a srác olyan, hogy nem nézné ki belőle az ember, hogy valaha együtt lenne egy lánnyal. Sokaktól hallottam már, hogy lehet, hogy álcsaja van.

Feltűnően csendes, szinte sose beszél, vagy ha igen, akkor nagyon halkan és magyon félénken.

Sokszor szemezgetett velem, de ez még nem egyértelmű. :(

Valamelyik nap mellettem állt és azt mondták (egy barátomtól tudom, aki tudja rólam) hogy nagyon cukik vagyunk együtt és olyan mintha együtt lennénk.

Fogalmam sincs hogy mit csináljak, szinte semmit sem tudok róla.. Valahogy ki kellene deríteni, hogy az-e. Viszont semmi ötletem nincs. Segítsetek!

Csak értelmes válaszokat! Aki csak szórakozni vagy beszólogatni akar, az ne írjon. -.-"

Előre is köszönöm!

17/F/M

2014. nov. 19. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerubb ha rakerdezel,amikor kettesben vagytok, ha nem meleg, gondolom úgy sem akarsz tőle semmit, akkor meg ha megsertodik mindegy
2014. nov. 19. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért érdekel?
2014. nov. 19. 21:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem merem megkérdezni, mert ha nem az, akkor gond van...

Azért érdekel, mert bejön és rendesnek tűnik.

2014. nov. 19. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:

miért lenne gond? nem kell azt mondani h azért érdekel h meleg.e mert bejön neked! amugy a messzi bnö nyilvän csak kamu ha létezik egyáltalán az a bnő... szoval barátkozz vele, kezdd fbon stb :)

20f.m

2014. nov. 20. 06:47
 5/7 anonim válasza:
Ha az IQ-ja meghaladja a 100-at akkor szerintem nem lesz gond a megkérdezéssel.
2014. nov. 20. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó de nem merem megkérdezni...

Félek, hogy ha véletlenül nem az, akkor mi lesz :c

2014. nov. 20. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Barátkozz össze vele, előbb-utóbb kiderül.
2014. nov. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!