Mit tegyek? Hogy derítsem ki?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok és van egy fiú aki nagyon tetszik, de nem tudom hogy meleg-e...2013. jún. 25. 15:40
1/11 anonim válasza:
Nézz sokáig a szemébe, és ha elkapja a tekintetét akkor nem meleg. Ennél jobbat nem tudok :d
2/11 anonim válasza:
Úgy tudtam a melegeknek van egy hatodik érzékük, ami jelez nekik, ha találkoznak egy másik meleggel. De ha neked nincs akkor csak a nehezebb út van hátra, meg kell kérdezned szereti-e a seggbekukit xD
3/11 anonim válasza:
Van itt elég búza. majd mindjárt kitaláljátok mi a tuti
4/11 anonim válasza:
én egy lánnyal vagyok így,bár sztem az a csaj akarhat vmit a viselkedése árulkodó,bár néha meg tökre nem úgy viselkedik szóval azért nem tudom..
meg kérdezni nem merném,pedig jóban vagyunk..
jóban vagytok?
beszélgettetek már?
6/11 A kérdező kommentje:
igen nagyon jóba vagyunk, többször találkozunk 1 héten, de facebookon mindennap beszélünk...
2013. jún. 25. 16:26
7/11 anonim válasza:
Hogy fel valahogy a meleg témát és puhatolozz, hogy mi a véleménye a melegekről.
8/11 anonim válasza:
*Hozd fel valahogy a meleg témát és puhatolozz, hogy mi a véleménye a melegekről.
9/11 anonim válasza:
öltözz szivárványszínekbe és ha elmenekül, akkor hetero
10/11 anonim válasza:
VAn barátnője ? :D Vagy semmi ilyesmi ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!