Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet, hogy a testvérem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a testvérem meleg? Hogyan derítsem ki?

Figyelt kérdés

Jó viszonyban vagyunk, de ezt nem merem megkérdezni tőle és ha úgy lenne, szerintem nem is mondaná meg. Egyáltalán nem biztos, hogy meleg, csak az utóbbi időben belém hasított, hogy lehetséges...

20 éves, még nem volt barátnője és nem tudok róla, hogy bárkiért odalett volna. Persze tudom, ez még nem jelent semmit, sokan vannak így. A másik, hogy lehet más nem így van vele, de én simán megnézek egy filmet csak azért mert egy helyes színész játszik benne, de ő egy színésznő miatt nem néz egy filmet, viszont van pár színész, akik miatt igen.

Fiúk, nektek vannak szép nőkről képeitek a gépeteken? mert tesómnak egy sincs, mondjuk fiúkról sem, csak pár kedvenc színészéről, akiket sűrűn szokott nézegetni, ez is furcsa nekem

És mostanában figyelem, szerintem nem nézi meg a csajokat az utcán.

Tudom, h ez így elég kevés, csak megijedtem mikor ez hirtelen belém hasított.

2013. okt. 3. 12:33
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Mik a jelei, ha egy fiú meleg? Segítsetek mert nem tudom eldönteni, mikre figyeljek oda, hogy kiderítsem?
2013. okt. 3. 12:34
 2/33 kovpet ***** válasza:

Megijedtél? :) Miért lenne az olyan nagy tragédia, ha tényleg meleg lenne? Egyáltalán miért számít ez?

Mik a jelei? Semmi olyan, amiből biztos lehetsz abban, hogy az. Főleg, ha nem akarja. Talán ő maga sem biztos benne teljesen (feltételezve, hogy jogos a gyanúd).

2013. okt. 3. 12:46
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni egy lánnyal. Fiúval sem, ez igaz.
2013. okt. 3. 12:47
 4/33 A kérdező kommentje:
Igen, megijedtem. Már hogyne számítana? Nekem sincs azzal bajom, hogy ha a szomszédom meleg, de ő a testvérem! Ne mondd már, hogy ezt nem kell feldolgozni.
2013. okt. 3. 12:48
 5/33 anonim ***** válasza:
Dugj a szájába egy hőmérőt!
2013. okt. 3. 13:11
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez ekkora tragédia, azzal a bátyád is tisztában van valószínűleg. Így ne is várd, hogy elmondja neked... Majd akkor fogod megtudni, ha ő is akarja, hogy megtudd, de én egy olyan embernek nem mondanám el, akiről tudom, hogy nem fogadna el és támogatna teljes mértékben, főleg, ha a testvéremről lenne szó, akitől azt várná az ember, hogy támogatja a testvérét.
2013. okt. 3. 13:22
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
miért érdekelne ez téged? közöd?
2013. okt. 3. 13:47
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Dobj rá nedves ruhákat, ha megszáradnak, akkor meleg!

Mi közöd hozzá egyébként is? 20 éves, tehát már felnőtt ember. És ha meleg, akkor már nem fogod szeretni? Ugyanmár! :)

2013. okt. 3. 14:01
 9/33 A kérdező kommentje:

Értem. Lehet, hogy ti egyből mosolyogva fogadnátok, ha az egyik családtagotokról kiderülne, hogy meleg, én nem. Pár dolgot tisztázzunk:

Szeretem a testvéremet és ő is engem, bármennyire nehéz elhinni.

Attól mert fel kéne dolgoznom a dolgot, nem jelenti azt, hogy nem fogadnám el.

És azt sem, hogy nem támogatnám teljes mértékben.

Csupán annyi közöm van hozzá, hogy a testvérem.

Felfogtam amit írtatok, jogotok van a véleményetekhez. De akkor ti is gondoljatok bele kicsit az én helyzetembe. Egy rossz szót nem írtam sem a melegekről, sem a testvéremről. Megijeszt a gondolat, hogy meleg. Tényleg olyan nehéz megérteni, hogy miért? Hogy miért nehéz elképzelnem hogy egy fiúval van együtt?

A lényeg, hogy ha semmiféle megértésetek sincs felém, akkor nincs jogotok engem elítélni azért mert én nem értek meg valakit(ami nem is igaz mert ijedség ha hiszitek, ha nem, nem ugyanazt jelenti mint a meg nem értés).

Szóval ne prédikáljatok a megértésről mert bennetek sincs ilyen.

Aki segíteni szeretne, annak várom a válaszát, a többiek álláspontját már ismerem.

2013. okt. 3. 14:05
 10/33 anonim ***** válasza:

szerintem ezekből amiket leírtál, nem lehet rámondani hogy meleg.

rám ugyanezek jellemzők, amiket leírtál, mégsem vagyok az

2013. okt. 3. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!