Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy a testvérem meleg? Hogyan derítsem ki?
Jó viszonyban vagyunk, de ezt nem merem megkérdezni tőle és ha úgy lenne, szerintem nem is mondaná meg. Egyáltalán nem biztos, hogy meleg, csak az utóbbi időben belém hasított, hogy lehetséges...
20 éves, még nem volt barátnője és nem tudok róla, hogy bárkiért odalett volna. Persze tudom, ez még nem jelent semmit, sokan vannak így. A másik, hogy lehet más nem így van vele, de én simán megnézek egy filmet csak azért mert egy helyes színész játszik benne, de ő egy színésznő miatt nem néz egy filmet, viszont van pár színész, akik miatt igen.
Fiúk, nektek vannak szép nőkről képeitek a gépeteken? mert tesómnak egy sincs, mondjuk fiúkról sem, csak pár kedvenc színészéről, akiket sűrűn szokott nézegetni, ez is furcsa nekem
És mostanában figyelem, szerintem nem nézi meg a csajokat az utcán.
Tudom, h ez így elég kevés, csak megijedtem mikor ez hirtelen belém hasított.
Kedves 25!
"Ameddig nem volt nővel, addig nem is fogja tudni."
Nem tudjuk, hogy a srác meleg-e.....
Ki mondta neked te topmoron, hogy az állításom megfordítva is igaz, te ál-lat, te....abból indultam, ki,hogy: nem tudjuk,hogy meleg-e....
Eztet veti fel a kérdezző is, okoska
(így igaz, a heteró fiúk is csak azután tudtk meg, hogy heterók, miután voltak fiúval. (idiot)
rájöttem, hogy a zárójeles kifejezés az aláírásod! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!