Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, válás, szexmentes élet. Vagy van más megoldás?
A történet a következő: harmincas éveik végén, negyvenes elején járó házaspár, hét év körüli gyerekkel. A feleség a gyerek születése óta folyamatosan visszautasítja a férje közeledését, olyan szinten, hogy négy éve semmi nem volt köztük. Mit tud tenni a férfi ebben az esetben? Lehet félrelépő, hűtlen, feleségét eláruló, aljas csaló, vagy lehet hűtlen, a feleségét és a gyerekét elhagyó elvált férj, vagy be kell rendezkednie negyven évesen egy aszexuális életmódra.
Van-e más alternatívája? Van valakinek más javaslata?
Nem tudni, előtte az volt-e, a szülői házból költöztek össze. Soha nem volt alkalmuk kipróbálni magukat egyedül.
Én a magam részéről nem hiszem, hogy egy felnőtt ember, akinek keze-lába mozog, életképtelen lenne, de meggyőzni nem tudom.
Én már feladtam. Most csak arra gyúrok, hogy amikor nekem panaszkodik, akkor megőrizzem a hidegvéremet, és se ne legyek vele goromba, se ne akarjam őt megmenteni akarata ellenére.
A megoldáshoz (ami szerintem az lenne, h. újból közel kerülnek egymáshoz), tudni kellene a nő indokait.
Nagyon furcsa a nő reakciója. De kell lennie valami értelmes oknak, ha korábban voltak jó, (de legalább is nem szexmentes) éveik.
Tudom, h. azt ígérjük a másiknak, h. jóban-rosszban, de közben sok minden változik - sajnos...
Lett azóta vmi. 'gusztustalan' betegsége a férjnek ('kivezetős' széklet, bőrbetegségek, szagok, nagy túlsúly)?
Párterapeuta és/vagy szexuálpszichológus, coach /mentor segítségét kérném a helyükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!