Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, válás, szexmentes élet. Vagy van más megoldás?
A történet a következő: harmincas éveik végén, negyvenes elején járó házaspár, hét év körüli gyerekkel. A feleség a gyerek születése óta folyamatosan visszautasítja a férje közeledését, olyan szinten, hogy négy éve semmi nem volt köztük. Mit tud tenni a férfi ebben az esetben? Lehet félrelépő, hűtlen, feleségét eláruló, aljas csaló, vagy lehet hűtlen, a feleségét és a gyerekét elhagyó elvált férj, vagy be kell rendezkednie negyven évesen egy aszexuális életmódra.
Van-e más alternatívája? Van valakinek más javaslata?
De nem az a kérdés, hogy ki a hibás a kialakult helyzetben, hanem hogy van-e jó megoldás.
Csalódott, kiábrándult, megutálta, másba szeretett bele, lelki okai vannak, hormonális okai vannak, annyi minden oka lehet, ha egy nő nem akar egyáltalán, vagy csak az adott férfival szexelni.
Es mivel a ferfi masnal keresi a hibat mastol varja a boldogsagat igy az uj kapcsolataban majd ugyanigy jar.
Az eletemben majd megismetli magat ujra es ujra.
Ha gyereket annyanal igy feladja az uj friss nonel is majd feladja.
Aztan majd ,,minden no egyforma ,, jelmondattal el tovabb es nem erti miert nincs szerencseje a nokkel.
Ha tovabball ezzel a problemat nem oldja meg csak elsopri uj no uj esely delibaban kedz remenykedni.
Kedves utolsó válaszoló! Szó nincs róla, hogy a férfi másnál keresné, vagy mástól várná a boldogságot. Mint írtam, pont attól retteg, hogy a felesége elhagyja, és ezzel elveszíti őt is, és a gyerekét is. Sem a válás, sem a megcsalás nem fér bele az értékrendjébe, de még az önkielégítés is nehezen. Ő ebben a kapcsolatban akar teljes életet élni.
Én meg azt látom, hogy ez nagyjából reménytelen. Ő is érzi, mert egyre elkeseredettebb, egyre feszültebb, és nem tudok neki segíteni.
A feleség érzi,hogy mindent megtehet,hogy a barátod nem mer lépni.
Ne legyen ennyire szolgálatkész. Ha így sem hajlandó a felesége változtatni,akkor költözzön el egy időre,remélhetőleg rájön a feleség,hogy mennyivel rosszabb,nehezebb így az élete.Ha nem,akkor marad a válás,nem éri meg ilyen nővel maradni.
Azt írod a gyerek 7 éves, a feleség a gyerek születése óta folyamatosan visszautasít, akkor hogy-hogy csak 4 éve és nem 7 éve nincs köztük szexuális kapcsolat?
Kicsit kamuszagot érzek, a helyzetet sem érzem túl életszerűnek, de legyen, csak rosszul fogalmaztál és tényleg létezik ilyen gyászhuszár.
Ritkán tanácsolom de szerintem ez szexuálpszichológus kategória. Aki 4 néven keresztül nem akar kefélni ott valami nagy bajság van.
Én biztos nem adnák fel egy ilyen helyzetet ha lenne egy feleségem és tőle egy gyerekem.
Az okát akkor is megkeresném ha bele pusztulok is. Szerintem itt alapvető, hogy az ember tudja, mi van a háttérben.
Én megmondanám az asszonynak, hogy én addig fogom nyaggatni amíg az okát fel nem tárjuk, utána attól függően hozok majd egy döntést de az a minimum, hogy legalább az okok feltárásában kooperatív lesz asszonypajtás.
egy ilyen szituba a férfi teljesen elveszítette sőt átadta a kontrollt a nőnek.
a nők pedig mélyen megvetik a papucsokat az érzelmileg gyávákat a kontroll átadókat és nem dugnak velük,nem vonzódnak hozzájuk szexuálisan.
valahol a terhesség környékén lehetett egy fordulópont,ott ba-szta el a férj.
plusz valószínűleg sose volt retorzió a nő pofátlan viselkedése miatt.
amit tehet a férfi az a kontroll visszaszerzése.
ha újra kinő a töke,akkor a nő is vonzódhat hozzá újra.
Nem olvastam végig, de ha nem lennék biztos benne, hogy a kérdező magáról beszél, azt hinném, hogy az egyik barátom írt ide.
Ugyanígy vagyok én is az asszonnyal. Pár év alatt, úgy lerombolt, hogy már önkielégíteni is akkor megyek, ha már muszáj. Kicsit sem hiányzik a szex, teljesen kiölte belőlem a vágyat.
Válni nem egyszerű. A férfi élete a válással, szinte mindig véget ér. Utána már csak vegetál. Az exfeleség úgy kisemmizi, hogy soha többé egy nőt sem akar majd. Max olyant, akinek a végén kp-ban kell fizetni...
Azt írtam, hogy a gyerek születése óta elutasító, de konkrétan azóta nincs egyáltalán szex köztük, mikor az asszony visszament gyesről dolgozni. Ebben nincs semmi ellentmondás. Előtte volt szex, abban a három évben összesen háromszor. Azért az a nő, aki egy évben egyszer hagyja magát, arra csak illik az "elutasító" jelző, nem?
A barátom próbálkozik évek óta, már kétszer voltak közösen pszichológusnál, a feleség mindkétszer csak 1-1 alkalommal volt hajlandó elmenni, többször nem. Kérdésre nem felel, illetve "nem tudom" a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!