Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, válás, szexmentes élet. Vagy van más megoldás?
A történet a következő: harmincas éveik végén, negyvenes elején járó házaspár, hét év körüli gyerekkel. A feleség a gyerek születése óta folyamatosan visszautasítja a férje közeledését, olyan szinten, hogy négy éve semmi nem volt köztük. Mit tud tenni a férfi ebben az esetben? Lehet félrelépő, hűtlen, feleségét eláruló, aljas csaló, vagy lehet hűtlen, a feleségét és a gyerekét elhagyó elvált férj, vagy be kell rendezkednie negyven évesen egy aszexuális életmódra.
Van-e más alternatívája? Van valakinek más javaslata?
28# Egyet értek veled, szerintem sem szabad ennyire alávetnie magát egy férfinak a felesége akaratának, mert azzal pont ellenkező hatást ér el nála, de ezt hiába mondom neki. Azt meg nem akarom, hogy úgy tűnjön, és lázítom, vagy bujtogatom a felesége ellen.
29# Nem magamról írtam, hanem egy barátomról, de szerintem nem te vagy az. Pedig sokban hasonlítotok egymásra. Ő például urológusnál volt, mert fájdalmai voltak, és kiderült, hogy azért, mert évek óta nem is végez önkielégítést.
Anyagilag biztos padlóra küldené a válás, de szerintem még akkor is jobban járna, ha szegényebben, meg jóval kisebb lakásban kéne élnie.
Te nem elutasítót, hanem folyamatosan(!) visszautasítót írtál, de mondom, mindegy, legyen részletkérdés.
Mit nem tud az asszonyka? Hogy más dorongba beleülne vagy sem? (már bocs a megfogalmazásért)
Ezt csak tudnia kell, ha másba beleülne akkor nyilván a férjjel van baja, ha nem, akkor ez valami mentális probléma.
Én kizártnak tartom, hogy egy több éves kapcsolatban annyi legyen a maximum, évek alatt amit egy ilyen témára válaszul ki tud csikarni a férj, hogy 'nem tudom'.
Én erre nem igazán tudok mit írni mert én már szerteszanaszét szekáltam volna asszonyt. Barátnői nincsenek a feleségnek? Azok mit szólnak? Beszédtéma(?)
Hát valahol csak éreznie kell a nőnek, hogy ez nem természetes, olyan, hogy valaki ezt súlytalannak érzi szerintem arra még az aszexualitás sem válasz mert még az is tudja, hogy ja, hát a másiknak fontos a szex úgyhogy ezzel most itt tényleg foglalkozni kell.
Ha minden igaz amit írtál, akkor ez a nő a súlyos mentális beteg, és nem amiatt mert nem akar már a csávó kardjába ülni, hanem mert ilyen szinten lesz.rja, hogy a gyereke apjának egyáltalán mi fontos és mi nem és még arra sem méltatja, hogy legalább megmagyarázza kicsit sem természetes és a másik számára komolyan frusztráló tettének okát.
Ja és az sem normális, hogy valaki évek óta nem veri, főleg ilyen helyzetben.
Lehet őrült mind a kettő.
Jó, ne lovagoljunk szavakon, meg a kufircok számán :)
A pasi a megfelelési kényszere miatt próbál minél jobb férj lenni, a nőről meg mindez lepereg. Azt, hogy csak a férjét nem kívánja, vagy úgy általában nem, azt nem tudom, és azt sem, hogy ezt a férje megkérdezte-e tőle valaha. Elég furcsán kommunikálnak, mintha félnének kimondani dolgokat, félnének direktben direktben rákérdezni dolgokra.
Azt biztos sejti a nő, hogy ez így nem oké, mert féltékeny is.
Hát akkor elég érdekes, hogy téged faggat, aki kb. két centivel tud többet egy vadidegennél, mert kb. alig tudsz valamit, illetve ezeket az alap kérdéseket nem tetted te fel neki ahhoz képest hogy téged szokott faggatni úgy, hogy az ember általában ilyenben bizalmi embert faggat akivel van is olyan kapcsolatban.
Hát még mindig érzem a kamu illatát, de mindegy is, én többet akár az akár nem úgysem tudok a témában írni.
#30 Ez a válaszod alapján, szinte biztos vagyok benne, hogy más kezeli a feleséget. Egyszerűen megundorodott a férjétől, és már van neki más. A "munkahelyén". De a pénz az kell neki.
#35 Csak azért nem vádollak meg, hogy a barátom vagy, és kifecsegted a dolgaimat, mert tudom, hogy nem mondtam el még nekik sem. De ez a válaszod tökéletesen illik ránk is.
Érdekes, hogy (Kérdező) úgy tekinted a dolgot, mintha volna párkapcsolatod szexuálisan és ezzel szembe helyeznéd azt a verziót, hogy elválsz=szexmentes életet választasz.
Holott 4 (7) éve szexmentes életet élsz, mert nincsen szerelmi kapcsolatod.
Ha elválsz, akkor csak jogilag is igazodsz a még 4 (azaz 7) éve fennálló helyzethez.
A válással megmutatod a többi párkereső nőnek, hogy potenciális partner vagy a számukra, tehát jöhetnek, számolhatnak Veled.
Ha házas maradsz, akkor a nők legnagyobb része nem fog lehetséges szerelmi partnernek tekinteni.
Tulajdonképpen mitől akarod védeni magad a házassággal?
#38, ez jó kérdés, csak sajnos rossz helyre címezted. Nem én vagyok a történetben szereplő házaspár egyik tagja sem, én a férj egyik barátja vagyok.
A pasi épp eléggé fél az új kapcsolattól, úgy érzi, ő alkalmatlan, vagy azzá vált az évek alatt, hogy normális kapcsolatban éljen. Lehet, hogy pont ettől védi magát?
Érdekes felvetés, majd piszkálom egy kicsit ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!