Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, válás, szexmentes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, válás, szexmentes élet. Vagy van más megoldás?

Figyelt kérdés

A történet a következő: harmincas éveik végén, negyvenes elején járó házaspár, hét év körüli gyerekkel. A feleség a gyerek születése óta folyamatosan visszautasítja a férje közeledését, olyan szinten, hogy négy éve semmi nem volt köztük. Mit tud tenni a férfi ebben az esetben? Lehet félrelépő, hűtlen, feleségét eláruló, aljas csaló, vagy lehet hűtlen, a feleségét és a gyerekét elhagyó elvált férj, vagy be kell rendezkednie negyven évesen egy aszexuális életmódra.

Van-e más alternatívája? Van valakinek más javaslata?

2015. szept. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
62%

vissza kell hoditani a feleseget

udvarolni neki elvinni etterembe moziba kirandulni setalni romantikus hetvegere

Pont annyi erofeszites mint egy uj kapcsolat

Biztos vagyok benne a feleseg nem utasitja visza ha a ferje teper erte

2015. szept. 20. 16:03
 12/54 anonim ***** válasza:
68%

szerintem nem minden réteg van itt feltárva. de ha igaz amit írsz, hogy a nő gyakorlatilag zsarol, akkor igen esélyes hogy ő a csaló....

amúgy meg aki nem tud eljutni addig hogy nem kell az idejével elszámolni az elég gyengusz....

nehezen tudom elképzelni hogy egy egészséges nőnek nem kell a szex... ha meg beteg, akkor doki

2015. szept. 20. 16:57
 13/54 anonim ***** válasza:
50%

Hihetetlen hogy a selejtes nőknek jut normális pasi:D De az is lehet, hogy ő ezt élvezi:D

ha semmit nem akar lépni, akkor tűrjön, gondolom a nő szexuálpszichológushoz sem akar menni, neki jó így.

Én ha férfi lennék, rég elküldtem volna már, igaz én nem szeretek szenvedni.

2015. szept. 20. 17:01
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

pedig nagyon sok no a gyerekszules utan nem tudja az anya es no szerepet osszzeegyeztetni es buntudata van a gyerek fele ha szexel a ferjevel

Ez sokszor a neveles hibaja ahol a szexet valami mocskos bvunos rossz szugseges dolognak allitjak be

Es ugye egy anya ilyen csunya dolgot nem tesz.

A ferfi dolga a feleseget ujra es ujra megnyerni es visszahoditani de hat ha a pasi toketlen akkor ez nem fog menni

2015. szept. 20. 17:47
 15/54 anonim ***** válasza:
39%

egy par elgondolkodtato pont egy hazassagban a ferj kerdezze meg magatol ezeket a dolgokat

Időnként vittem neki olyan meglepetést, aminek tudtam, hogy örül.

Beszéltünk arról, hogy milyen jó együtt, esetleg gyakran kimondtam, hogy szeretem.

Néha váratlanul érte mentem.

Beszélgettünk magunkról, a terveinkről és a múltunkról.

Szeretkezés előtt csókolóztunk, és hosszan simogattuk egymást.

Elmentem a kedvéért olyan programokra, amikre nélküle sose mentem volna.

Dicsértem őt másoknak.

Neki adtam a finomabb falatokat.

Időnként elmentünk kettesben sétálni.

Megfürödtem (megborotválkoztam), és beillatosítottam magam, mielőtt találkoztunk.

Olyan programokat szerveztem, amikről tudtam, hogy örömet okoznak neki.

Igyekeztem jókedvű lenni, ha vele találkoztam.

Időnként elmeséltem neki, hogy mit álmodtam.

Fejben tartottam a kívánságait.

Szívesen elmeséltem neki, hogy hogy telt a napom.

Fontos volt nekem, hogy a szeretkezésünket mindenestül élvezze.

Ha elutaztam, rögtön telefonáltam/küldtem egy sms-t neki.

Jó néhány szokásomat megváltoztattam a kedvéért.

Figyeltem az öltözködésemre, a külsőmre.

Ha bántott valami a viselkedésében, indulat nélkül meg tudtam mondani.

Gyakran felhívtam napközben telefonon.

Betartottam a neki tett ígéreteimet.

Hosszan tervezgettem, hogy mivel lepjem meg a szülinapjára.

Ha bosszúság vagy sérelem érte, végighallgattam és őszintén vigasztaltam.

Ha volt idő, átvettem tőle apró munkákat, hogy tehermentesítsem.

Unszolás nélkül, magamtól rendbe tettem, megjavítottam, elintéztem dolgokat

2015. szept. 20. 17:49
 16/54 A kérdező kommentje:

Nyilván nem látunk mindent, a feleséget nem is ismerem, nem tudom, mik az ő indokai. Gyanítom, ha ő is elmondaná, akkor egy egész más történetet hallanánk.

Amit tudok, hogy gyakran van közös programjuk, színház, mozi, koncert, kirándulás, idén kétszer voltak nyaralni, viszont sose kettesben, mindig csak hármasban a gyerekkel.

A programok szervezése úgy alakul, hogy a feleség kinézi a programot, a férj elmegy jegyet venni, utazást szervezni, stb. Sokszor hozza-viszi a feleségét kocsival, nemrég például azért volt egy kis szabadideje, mert épp fodrászhoz vitte, közben ráért.

Csók... hát, csókolná, ha hagyná. Szereti, és kívánatos nőnek tartja, el is mondja neki sokszor, de akkor le van intve, hogy biztos "csak azért" mondja. A ház körül és a kertben mindent megcsinál, takarít, ablakot pucol, mindent maga javít, füvet nyír, sövényt vág, ás, locsol, ültet. A gyereket hozza-viszi az iskolába, tanul vele, játszik, együtt sportolnak, este ő füröszti.

Én még nem láttam ápolatlanul, elhanyagoltan, persze gondolom kertásáshoz ő sem öltözik ki.

Ezeket tudom a kapcsolatukról. Nekem inkább úgy tűnik, hogy túlságosan aláveti magát a nő akaratának, mindenképp meg akar felelni neki, lehet, hogy pont ezzel távolítja el magától. Sok nő nem tud mit kezdeni egy papucsférjjel.

2015. szept. 20. 19:33
 17/54 anonim ***** válasza:
65%

Na ezt nem hiszem

Miert lenne papucs aki szeretettel lesi a felesege kereseit ?

Itt mas gondok vannak Amit te nem latsz

2015. szept. 20. 19:57
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerencsés nő ha ilyen férje van, ha jól veszem ki akkor elég jó módúak is.
2015. szept. 21. 00:10
 19/54 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy csak az egyik oldalt ismered.

Egy saját példa: volt anno egy jó haverom, aki folyamatosan panaszkodott, az élettársára.

Aztán kiderült, hogy pár apróságot kihagyott... Olyasmit ami az én kedvem is elvenné.

2015. szept. 21. 11:31
 20/54 A kérdező kommentje:

Igaz, írtam is, hogy csak az egyik történetet ismerem. Viszont a kérdésem nem is az volt, hogy ki a hibás, ki tehet arról, hogy itt tart egy pár, hanem hogy most, ebben a helyzetben mi lehet a megoldás.

Egyáltalán van-e jó megoldás, vagy csak a három rossz közül választható a legkevésbé rossz?

2015. szept. 21. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!