Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti válás után hogyan egyeztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti válás után hogyan egyeztetek meg, az apukánál mennyit lesz a gyerek, mennyiszer viszi el magához? Mindenféle megoldás érdekel, ki hogyan oldja meg.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
nàlunk anno ugy volt, hogy a gyerköckék minden hétvégén apucinàl voltak, anyuka meg bulizott.
2015. ápr. 8. 16:35
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Én nem kértem(ek) gyerektartást cserébe nem látogathatja a gyereket. Nekem a nyugalmunk fontosabb volt!

(mielőtt véleményt mondtok el lehet rajta gondolkodni, mennyire érdekelte Őt a gyereke, ha ebbe belement!)

2015. ápr. 8. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Ez ember függő. Az én gyerekem nem érdekli az apját, így zéró kapcsolttrtas van. Gyerekként mi kéthetente vasárnap mentünk apamhoz - ő is jól megvolt nélkülünk. A sogoromeknal heti váltás van, szerintem ez a legjobb, bár egyrészt ott gyerekek már nagyobbak 12 volt a legkisebb a váláskor, másrészt nagyon közel laknak egymáshoz, harmadrészt mindkettejük a gyerekek érdekeit nezte
2015. ápr. 8. 16:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
(2, a tartasdij és a lathatas egymástól különböző dolog. Akkor is joga van a lathatashoz, ha nem fizet és akkor is fizetnie kell, ha nem érdekli a gyerek. )
2015. ápr. 8. 16:52
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló! Mit értesz azalatt hogy heti váltás? Hogy egyik héten apunál, másik héten anyunál? Vagy csak a hétvégére értetted, hogy egyik hétvége apukáé, másik anyukáé? Köszi előre is!
2015. ápr. 8. 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt gyerektartas a gyerekek 3 naponta mentek innen apjukhoz majd ide vissza.

Itt kulfoldon ez szokas gyereknek ket szobalya van es igeny szerint vannak mindket szulovel.

Kozos koltsegek kozossen fizettuk.

2015. ápr. 8. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik héten apánal, másik héten anyánal vannak. De mondom, nem pici gyerekekről van szó és a szülők csak az ő érdekeiket tartották szem elott
2015. ápr. 8. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:

4-es...

Nem gondoltad tovább....

Szerinted akarta látni (akart élni a "jogával"), ha egy ilyen "kompromisszumba" belement?

2015. ápr. 8. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, ez is külföld. Itt apa fizet trtasdijat, mert anya fizeti a gyerekek minden költségét -kivéve ugye az ellatasukat, amikor az apánal vannak - és a biztositast is a nagykoru gyereknek.
2015. ápr. 8. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam tovább gondolni. A mondanom értelme, hogy ő akkor is köteles lenne fizetni, ha nem érdekli a gyerek. Egyébiránt ilyen megállapodás hivatalos nem is létezhet, mert egy bíróság se hagyja jova
2015. ápr. 8. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!