Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas már a házasságom. Semmi kedvesség, semmi figyelmesség. Ilyenkor már a válás a megoldás?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 20:43
1/10 anonim válasza:
Ha már nagyon elhidegültetek és nincs benne hajlandóság ahhoz, hogy változtasson, akkor igen. Inkéább adj magadnak esélyt a boldogságra, minthogy ebben a házasságban tengődj életed végéig.
2/10 anonim válasza:
Azért egy próbát csak megérne, rendbe hozni, vagy nem?
3/10 anonim válasza:
Te kedves és figyelmes vagy vele? Teszel valamit az unalom ellen? Megbeszélitek a problémádat?
4/10 anonim válasza:
Komolyan nem értem minek házasság... a mai világban. Fúj!
5/10 A kérdező kommentje:
Igen én kedves és figyelmes vagyok. Az unalom ellen is próbálok tenni. De abban sincs köszönet.
2015. ápr. 18. 21:05
6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ha most elválok, nem is nősülök meg többet.
2015. ápr. 18. 21:11
7/10 anonim válasza:
Talán 1-2-3 nagy-nagy beszélgetés kellene, amolyan igazán nagy, bilit kiborogatós beszélgetésre.
8/10 anonim válasza:
Ilyenkor szokták a házaspárok feldobni a házasságukat egy swinger klubbozással.
10/10 anonim válasza:
Prud ?
Milyen undorito dolog unalom ellen elmegy a hazaspar massale dugni mint a kutyak.
Inkabb udvarolj a felesegednek ugy mint regen szeresd ot magadnal is jobban.
Hivd meg setalni moziba randira kirandulni irj neki kepeslapot.
A tuzet taplalni kell es te mint ferfi a feladatod a helyreallitas es a szeretet.
Erdemes kiprobalni hiszem massal is ugyanide fogsz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!