Fiúk-Férfiak: Milyen kis figyelmességgel kedveskedtek holnap a körülöttetek lévő nőknek?
Figyelt kérdés
Aki azt akarja írni, hogy semmivel, az inkább maradjon csendben :). Köszönöm.2014. márc. 7. 10:40
1/28 anonim válasza:
EGy szál Virággal mindenképpen...Esetleg egy kis Desszertféleség,nem az extra drága dolgokra kell gondolni.
2/28 anonim válasza:
Én mindenkinek ugyan azt, amit férfinapon én kaptam a hölgyektõl.
3/28 Shai-Hulud válasza:
Megengedem neki, hogy megcsinálja a reggeli kávémat... :DDD
Na jó, én is virágot szoktam hozni, pedig ez nálunk "nagyberuházás", mert két lányom is van... Szóval egy egész kazal jön ilyenkor haza velem.
De jó befektetés, mert ilyenkor egész nap én vagyok a "legaranyosabb, és legfigyelmesebb férj és apuka" :)
4/28 anonim válasza:
:D férfinap istenem...ez most nagyon megalázza a lelkedet? Anyák napján is így viselkedsz?Vagy nem tiszteled a nőket?
Amerikában létezik Father's Day,csak ez Mgyarországon nem divat az anyák napja mellett (sajnos)
5/28 anonim válasza:
A barátnőmnek:
Reggelit viszek neki az ágyba.+virág
Utána ha akarja,egy jó kis nőnapi szex :)
A többi női rokonom csak csokit és virágot kap.
6/28 Shai-Hulud válasza:
Na tessék, bezzeg a szexet már sajnálod tőlük...
7/28 anonim válasza:
Ha tehetném virágot vennék mindenek. (Anyám tuti befog szólni, hogy vegyek virágot holnap a mamának, és akkor már neki is kell.)
8/28 anonim válasza:
Ez is olyan, mint a Valentin nap, semmi értelme nincs. Nem csak ezen az egy napon kell figyelmesnek lenni. Máskor nem lehet csak úgy spontán virággal, vagy valamivel meglepni a párunkat? Akkor meg minek verni ezen az egy napon a nyálunkat? Főleg, hogy így kötelező jellegű szaga van az egésznek. Tipikus virágárusoknak kedvező nap.
9/28 anonim válasza:
Én se nagyon tudom überelni mindenkori önmagam, sajnos ez van.
10/28 anonim válasza:
Sajnos,ha lányok máskor is kapnak virágot amikor nincs semmilyen különleges alkalom,akkor általában gyanakvóak hogy miért is kaphatták.(pl.:megcsalás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!