Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kor előrehaladtával a...

A kor előrehaladtával a nőknek már nem a külsőségek számítanak, hanem a belső értékek és az anyagiak?

Figyelt kérdés

Van egy baráti társaságom, mindannyian 28-30 évesek vagyunk. Az egyik nagyon jó barátom soha nem volt valami népszerű fiatalabb korunkban a nők körében, mivel nem az a szépfiús arcú, igaz kapott az élettől egy 195 cm-es magasságot. Voltak barátnői, de általában nagyon egyszerű, inkább csúnyácska lányok.

Mára sokat változtak a dolgok, mert a korunk béli nők, már inkább férjet és megfelelő apát keresnek, és a barátom erre tökéletes alany. Nagyon hűséges, férfias természet, szereti a gyerekeket és nagyon családcentrikus. Nem mellesleg sikeres üzletember, nagyon jó fizetéssel, saját házzal, autóval, mindennel. A népszerűsége a nőknél 10-ből 10-es, és nem a pénzéhes, buta pics@kat vonzza, hanem a csinos, tanult, normális nőket, akik láthatóan már meg szeretnének állapodni.

Ezt más is megtapasztalt, észrevette?

2013. nov. 3. 13:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes, amit leírtál. Én még csak 20 vagyok, így nem tapasztaltam ilyet, de biztos vagyok benne, hogy van alapja a dolognak.

A másik ok, az lehet, hogy a külsőség is szubjektív.

Ha ránézel egy emberre, az összképet nézed, amit minden kis dolog befolyásolni tud. Az adott személynek első ránézésre nem feltétlenül az előnytelen arcberendezését, inkább a szép kocsiját és jól öltözöttségét veszi észre az ember. És ez nem csak a pénzéhes lányokra vonatkozik, hanem minden nőre.

Szép dolog, hogy ez így működik, remélem később majd az én egyszerű, egyenes őszinteségemet is értékelni fogják, és nem csak a vihogós összevissza pasizós, magukat mindenre meghívatós lányokat.

2013. nov. 3. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Jah, általában rájönnek hogy a belső fontosabb, ugyanis ott több időt töltenek. Kell klíma, bőrülés meg a többi.
2013. nov. 3. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem valahogy 20 körül sem a külsőségek számítottak. És nem mindenkinek az számít, csak a megfelelő helyen kell ismerkedni. Nem hajnalban félrészegen egy szórakozóhelyen.

Mi ebben a furcsa? Nyilvánvaló, hogy egy értelmes, sikeres, kellemes természetű pasit vonzanak a nők.

A szépfiús arcot meg mindig rühelltem :)

2013. nov. 3. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Én még csak 26 vagyok, de ezt én is tapasztalom.

Középsuliban az éppen aktuális jóképű srácot akarta magának minden nő.

Aztán ez a srác nagyot nem alkotott később, meg is maradt a "24 éves vagyok, de 17 éves a barátnőm" szinten, vele egykorú nők max szexelni állnak vele össze.

Haverom detto ez.

Ápoló egy kórházban 30 évesen havi 100 ezerért, mellette rohadt jóképű.

Eredmény:

A kutya nem áll vele szóba, mert nincs pénze, viszont az egész osztályt tanulóstól, orvosostól végigkefélte.

Közben ott van a volt osztálytársam, hát nem egy szép gyerek.

Infón végzett, havi 500 megvan.

Van pénze, vannak belső értékei, szal megbizható, hűséges, családcentrikus.

Középsuliban, egyetemen azt se tudta mi az, h barátnő.

Most meg van felesége meg egy gyerek.

De ez nem azt jelenti, h a nők kajak vonzódnak hozzá, hanem tudják, h ennek a baleknak a segítségével lehet gyereket nevelni.

Mostanában járok színházba, ugyan ezt látom.

Megjön a Bmw terepjáróval, anyu(aki elég jól néz még ki mindig) kiszáll mellé a két gyerekkel.

Aztán látszólag minden rendben van, de ha jobban figyel az ember lejön, h totál nem.

Anyu valszeg annyira boldogan a szeretőjével cseveg telefonon(aki ápolóként dolgozik, de rohadt jóképű), míg apa elvitte a gyerekeket a büfébe.

Aztán cső!

2013. nov. 3. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Úgy látom, itt két embertípusról van szó:

- a szerencsétlen, csúnya, de sokat kereső pasi, akihez a párja nem vonzódik hanem csak azért van vele mert ideális választás.

- és a nem olyan szép, de sikeres, céltudatos ember, akit őszintén, és szerelemből választanak a nők, és nem a pénze miatt.

Én a 2.-ra gondoltam a kérdés alapján, más válaszoló viszont az 1. típusra. Melyikről is beszélünk pontosan?

2013. nov. 3. 14:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor hozzunk létre egy 3. kategóriát. Mert barátom, igaz nem jóképű, de magas, jó testi felépítésű, férfias srác, aki nagyon messze áll attól, hogy balek legyen.

A nőknek úgy látom biztonság kell, amelyet az anyagiak is megadnak, de kell, hogy a mellettük lévő férfi, mint külsőben, mind természetben éreztesse a biztonságot. A barátom inkább ezt képviseli.

2013. nov. 3. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor te szerencsés nő vagy!
2013. nov. 3. 16:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, ez pontosan így van.

Meglehetősen érdeklény mindegyik, legfeljebb az mondogatja azt, hogy ó nem, neki a belső értékek számítanak, meg hogy szeressék, aki 230 kiló, van 5 gyereke, és nagyon nem talál magának pasit. Aki minél jobban távolodik ettől, annál többet enged meg magának.

Aki meg megtalálta a megfelelő anyagi hátteret magának egy férj személyében, valószínű sosem volt belé szerelmes, ezért kénytelen keresgélni egy szexpartnert is mellé...ami kiváló időtöltés gyereknevelgetés közben napközben délelőtt, amíg Ödönke alszik, a férj gürizik valahol...lásd társkeresők, tele van férjes nőkkel, aki avval a dumával kábít, hogy új kapcsolatot keres, mert a férjét nem szereti...sosem hagyná ott, de viszket neki...

Aztán a férj rájön, nő lelép, vagy a férj, marad a nő 3 gyerekkel, már elhízva, jön az, hogy neki csak a belső értékek fontosak, meg hogy szeressék....örök körforgás ez...

2013. nov. 3. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha már társkereső, kb egy évig voltam fent és valóban sok olyan nő van, akinek be van jelölve, h házas meg h csak a barátai miatt van itt(legnagyobb kajli duma, rem nem kell részleteznem, h a valóság mi)

Meg van a másik kategória, amit a kezdő felhasználók nem is értenek.

A nők 60%-a kép nélküli.

Nem nehéz kitalálni, h miért.

Van férje, felregisztrál, kép nélkül, h ne ismerjék fel.

Kinéz magának egy szimpatikus bikát, majd ráír, vázolja a helyzetet, majd mikor 100% a diszkréció akkor privátban küld képet.

Aztán megy a "Szívem kedden meg úgy néz ki, h csütörtökön is bent kell maradnom túlórázni"

2013. nov. 3. 20:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Teljesen félreértettetek, itt most nem a megcsalásról van szó.
2013. nov. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!