A kor előrehaladtával a nőknek már nem a külsőségek számítanak, hanem a belső értékek és az anyagiak?
Van egy baráti társaságom, mindannyian 28-30 évesek vagyunk. Az egyik nagyon jó barátom soha nem volt valami népszerű fiatalabb korunkban a nők körében, mivel nem az a szépfiús arcú, igaz kapott az élettől egy 195 cm-es magasságot. Voltak barátnői, de általában nagyon egyszerű, inkább csúnyácska lányok.
Mára sokat változtak a dolgok, mert a korunk béli nők, már inkább férjet és megfelelő apát keresnek, és a barátom erre tökéletes alany. Nagyon hűséges, férfias természet, szereti a gyerekeket és nagyon családcentrikus. Nem mellesleg sikeres üzletember, nagyon jó fizetéssel, saját házzal, autóval, mindennel. A népszerűsége a nőknél 10-ből 10-es, és nem a pénzéhes, buta pics@kat vonzza, hanem a csinos, tanult, normális nőket, akik láthatóan már meg szeretnének állapodni.
Ezt más is megtapasztalt, észrevette?
Ez nagyon érdekes, amit leírtál. Én még csak 20 vagyok, így nem tapasztaltam ilyet, de biztos vagyok benne, hogy van alapja a dolognak.
A másik ok, az lehet, hogy a külsőség is szubjektív.
Ha ránézel egy emberre, az összképet nézed, amit minden kis dolog befolyásolni tud. Az adott személynek első ránézésre nem feltétlenül az előnytelen arcberendezését, inkább a szép kocsiját és jól öltözöttségét veszi észre az ember. És ez nem csak a pénzéhes lányokra vonatkozik, hanem minden nőre.
Szép dolog, hogy ez így működik, remélem később majd az én egyszerű, egyenes őszinteségemet is értékelni fogják, és nem csak a vihogós összevissza pasizós, magukat mindenre meghívatós lányokat.
Nem tudom, nekem valahogy 20 körül sem a külsőségek számítottak. És nem mindenkinek az számít, csak a megfelelő helyen kell ismerkedni. Nem hajnalban félrészegen egy szórakozóhelyen.
Mi ebben a furcsa? Nyilvánvaló, hogy egy értelmes, sikeres, kellemes természetű pasit vonzanak a nők.
A szépfiús arcot meg mindig rühelltem :)
Én még csak 26 vagyok, de ezt én is tapasztalom.
Középsuliban az éppen aktuális jóképű srácot akarta magának minden nő.
Aztán ez a srác nagyot nem alkotott később, meg is maradt a "24 éves vagyok, de 17 éves a barátnőm" szinten, vele egykorú nők max szexelni állnak vele össze.
Haverom detto ez.
Ápoló egy kórházban 30 évesen havi 100 ezerért, mellette rohadt jóképű.
Eredmény:
A kutya nem áll vele szóba, mert nincs pénze, viszont az egész osztályt tanulóstól, orvosostól végigkefélte.
Közben ott van a volt osztálytársam, hát nem egy szép gyerek.
Infón végzett, havi 500 megvan.
Van pénze, vannak belső értékei, szal megbizható, hűséges, családcentrikus.
Középsuliban, egyetemen azt se tudta mi az, h barátnő.
Most meg van felesége meg egy gyerek.
De ez nem azt jelenti, h a nők kajak vonzódnak hozzá, hanem tudják, h ennek a baleknak a segítségével lehet gyereket nevelni.
Mostanában járok színházba, ugyan ezt látom.
Megjön a Bmw terepjáróval, anyu(aki elég jól néz még ki mindig) kiszáll mellé a két gyerekkel.
Aztán látszólag minden rendben van, de ha jobban figyel az ember lejön, h totál nem.
Anyu valszeg annyira boldogan a szeretőjével cseveg telefonon(aki ápolóként dolgozik, de rohadt jóképű), míg apa elvitte a gyerekeket a büfébe.
Aztán cső!
Első vagyok.
Úgy látom, itt két embertípusról van szó:
- a szerencsétlen, csúnya, de sokat kereső pasi, akihez a párja nem vonzódik hanem csak azért van vele mert ideális választás.
- és a nem olyan szép, de sikeres, céltudatos ember, akit őszintén, és szerelemből választanak a nők, és nem a pénze miatt.
Én a 2.-ra gondoltam a kérdés alapján, más válaszoló viszont az 1. típusra. Melyikről is beszélünk pontosan?
Akkor hozzunk létre egy 3. kategóriát. Mert barátom, igaz nem jóképű, de magas, jó testi felépítésű, férfias srác, aki nagyon messze áll attól, hogy balek legyen.
A nőknek úgy látom biztonság kell, amelyet az anyagiak is megadnak, de kell, hogy a mellettük lévő férfi, mint külsőben, mind természetben éreztesse a biztonságot. A barátom inkább ezt képviseli.
Igen, ez pontosan így van.
Meglehetősen érdeklény mindegyik, legfeljebb az mondogatja azt, hogy ó nem, neki a belső értékek számítanak, meg hogy szeressék, aki 230 kiló, van 5 gyereke, és nagyon nem talál magának pasit. Aki minél jobban távolodik ettől, annál többet enged meg magának.
Aki meg megtalálta a megfelelő anyagi hátteret magának egy férj személyében, valószínű sosem volt belé szerelmes, ezért kénytelen keresgélni egy szexpartnert is mellé...ami kiváló időtöltés gyereknevelgetés közben napközben délelőtt, amíg Ödönke alszik, a férj gürizik valahol...lásd társkeresők, tele van férjes nőkkel, aki avval a dumával kábít, hogy új kapcsolatot keres, mert a férjét nem szereti...sosem hagyná ott, de viszket neki...
Aztán a férj rájön, nő lelép, vagy a férj, marad a nő 3 gyerekkel, már elhízva, jön az, hogy neki csak a belső értékek fontosak, meg hogy szeressék....örök körforgás ez...
Ha már társkereső, kb egy évig voltam fent és valóban sok olyan nő van, akinek be van jelölve, h házas meg h csak a barátai miatt van itt(legnagyobb kajli duma, rem nem kell részleteznem, h a valóság mi)
Meg van a másik kategória, amit a kezdő felhasználók nem is értenek.
A nők 60%-a kép nélküli.
Nem nehéz kitalálni, h miért.
Van férje, felregisztrál, kép nélkül, h ne ismerjék fel.
Kinéz magának egy szimpatikus bikát, majd ráír, vázolja a helyzetet, majd mikor 100% a diszkréció akkor privátban küld képet.
Aztán megy a "Szívem kedden meg úgy néz ki, h csütörtökön is bent kell maradnom túlórázni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!